Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Протест...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Протест...

Първоначално публикуван от господин никой Преглед на мнение
    Приеха го смотания закон... ПРИЕХА ГО!

Поздрав за всички... (zbytsym, бате... май-май ще дойда в твоята партия )
    %#$%$#&#^@ приеха го, мамка им. Ние го приехме тва дето ни го подадоха и така е с всичко, щото сме смотаняци.

Коментар

Първоначално публикуван от iassen Преглед на мнение
      %#$%$#&#^@ приеха го, мамка им. Ние го приехме тва дето ни го подадоха и така е с всичко, щото сме смотаняци.
      Не съм съгласен колега... дори и да не успяхме да се представим добре, все пак успяхме да го направим. Това, че са го приели, не означава, че няма да го оспорим... Не че ми се кара в страх или нещо, но нямам намерение да търпя подобно нещо! Утре-вдруги ден ще ми казват колко пъти в минута да вдишвам... Айде няма нужда от простотии...
      НЯМАМ НИКАКВО НАМЕРЕНИЕ ДА СЕ ПРЕДАВАМ!

Коментар

Първоначално публикуван от господин никой Преглед на мнение
        Не съм съгласен колега... дори и да не успяхме да се представим добре, все пак успяхме да го направим. Това, че са го приели, не означава, че няма да го оспорим... Не че ми се кара в страх или нещо, но нямам намерение да търпя подобно нещо! Утре-вдруги ден ще ми казват колко пъти в минута да вдишвам... Айде няма нужда от простотии...

НЯМАМ НИКАКВО НАМЕРЕНИЕ ДА СЕ ПРЕДАВАМ!
        ми, а дано. Както и преди казах, ако има какво да се направи идвам. Ма с толкова други неща така стана, че нямам надежда. Представяте ли си във Франция например да се опитат да завземат така планината? Ще стане световно чудо. Бойкоти, петиции, протести.
        Децата ми ще порастнат и като разберат ще ме питат: - Верно ли, че е можело да си ходиш свободно по планините? А сега що не може? и аз кво ще кажа - ми щото квото ни подадът тва поемаме. Щеше ми се поне да е: - Борихме се до последно, ама не успяхме.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X