Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Протест...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Протест...

Колеги някакси неусетно стана десети...

Бих искал само да припомня - утре пред "Народно Събрание"! Протеста започва в 09.00 - по неофициални данни.

Предварително благодаря на всички отзовали се...

П.С. Ако по някакъв начин дублирам тема, моля да бъда извинен!

До: Протест...

Дам ...аз ще дойда най-вероятно и ще скандирам с прекасвач "Дайте ни горите - в ада да горите"

Коментар

И аз съм там . Някаде към 11 : 00 защото няма , с какво да дойда по-рано . Аз ще скандирм " *** те си ******* бе ****** , горите са си наши "
      http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

КОЛЕГИ,
        утре протеста ще започне в 10:00 часа и ще е или пред Народното събрание, или пред Министерски съвет !
        Съжалявам, че не успях да го обявя навреме, но до сега разрешението се шикалкавеше и се бавеше !
        Така или иначе ПРОТЕСТ ще има и моля, който е свободен, да дойде и да каже своето НЕ на заграбването на планините на България от шепата "наши момчета"
        Не пренебрегвайте това събитие, за да не съжаляваме в други ден всички !!!
        Ще се видим ТАМ !
        Ендурото и сексът не са шега работа !
        -------------
        Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
        http://crazy-job.com

Коментар

И аз съм там и ще ги псувам якоо ...
          [I] Дялкам бяло за щяло и нещяло ![/I]

Коментар

След малко тръгвам натам.

Айде момци и моми, работата не е оправдание

Коментар

там сме
              [URL="http://slackpack.net/?q=node/388"]
              [/URL]

Коментар

Колеги моля ви, ако имате приятели в медиите или фотографи - поканете ги на протеста! Колкото повече обществено внимание толкова по-добре. В момента пробвам да звънна на Z-ROCK, но за сега няма успех...

Коментар

Не успях да се измъкна от работа....
                  Моля дайте някакво инфо как е минал протеста
                  Пия вино само по два повода: когато за вечеря има дивеч и когато няма.

Коментар

Имаше хора, макар да не е това, което очаквах... може би защото е работен ден и всички са на работа - аз също... Евала на всички, които се вдигнаха и дойдоха, и бих искал да ме извинят за съвсем ненавременното тръгване, но просто съм сам в офиса днес...
                    Последно редактирано от господин никой; 10-09-08, 11:13. Причина: Добавка...

Коментар

Радетели за българското ендуро, милеещи за природата родолюбци, еко ентусиасти, скъпи колеги, не се корете, че не дойдохте на протеста. Нищо не сте изпуснали. Тя природата сама ще се защити и без тва тоя протест сигурно нищо няма да промени. Пак ще си ни ограбят, за какво да викаме. Само моля ви, внимавайте за в бъдеще като карате из гората, да не се натъкнете на новопостроена ограда преградила любимия ви трак със знак "отстрелвам нарушители".

Майтапа на страна, разбирам, че повечето са били на работа, ама и тая работа явно няма кой да я свърши. Поне ендуро раздела отсрами форума, че от джипките бяха 5 човека, а ние дойдохме на талази ехеееей 15-ина. Добре е като за жизненоважна за спорта кауза на форум с регистрирани над 20 000 членове. Проблема ще се дискутира при Милен Цветков днес.

Последно редактирано от iassen; 10-09-08, 12:47.

Коментар

Ето снимки от протеста.

Както някой шеговито се изрази, последното преброяване на наивниците )))))))
                        Ето колко постно изглеждаше и самият протест, на еколози, ловци, офроудъри и ендуристи.

Ние направихме, каквото трябва, показахме нашето отношение. Сега имаме морално право да нарушаваме закона , който не одобрихме.

Някои Колеги

Последно редактирано от Nik Nikolov; 10-09-08, 13:13.
                        Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Изобщо не го слушайте Ясен. Кво толкова пресилва нещата. Нищо кой знае колко няма да се промени - само малко ще се наложи да посмените екипировката. Аз бих ви насочил към това:

и това

Коментар

Така и аз да пусна малко снимки и коментарче, щото Витлиемов ще ми се кара иначе...
                            И както винаги неразбрал отивам 9 без 15се пред народното събрание... ама там имаше само задръстване и никой друг,
                            викам си ще обикалям и все ще се закача някъде, Най-малкото за някоя група туристи та да не се чувствам самотен....

Ето 8:56ам....

А зад паментника на цар Освободител видях тази джипка от форума но колегата тръгна 10 минути по-късно.

И след това направих няколко опита за пресичане натам насам но проблемът беше, че имаше регулировчик а аз хич не им разбирам...
                            та се наложи да ми се скарат защото съм пресичал на "червено" . Ми аз как да и обясня, че в гората светофари и регулировчици няма...

После звъннах на Ж. Хаджиев и той ме свтна, че не било от 9 ами от 10 и, че не било пред народното събрани е апред храм Паметника Ал. Невски....
                            и ето ме там съм един час по рано.

Появиха се колеги в далечината...

И гъзарите от КАТ също....

10 без 15..започнаха да идват автобусите с ловците..

И се започна....

Тук някакъв пречеше на Ж. Хаджиев да намига на репортерката от БТВ...

Свети Георги...погледнете по-нагоре де...не в този с брадата..

Ти сега ще ми даваш ли думата или шъ...в........са.

Тук не можах да разбера нищто щото Ива ми разказваше нещо...

И тук ми свърши лентата..

Та така протестирах си аз ама май никой не разбра....

Коментар

Aз за жалост успях да отида чак към 11:45. Имаше малко хора,а към 12:15 всички се разотиваха...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X