Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Протест...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Протест...

Май повече журналисти сме били, от колкото протестиращи : )))

Коментар

Както каза Ник Николов: "Важното е че има протест и ще се отрази в медиите, а не че сме малко хора."

Така, че да стискаме палци да не е само глас в пустиня

P.S. Май малко перифразирах цитата, но смисъла е същият
      Последно редактирано от iva_kx; 10-09-08, 15:12. Причина: перифразиране:)
      Ако няма къде да отидеш, ела на себе си!

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение

Появиха се колеги в далечината

Това е колегата от форума Evgeni Enduro и неговата гърл френд

Коментар

Гледам са му зарастнали ръцете

Коментар

Благодаря ви че отидохте там за да защитите и моята кауза.

Коментар

А ще има ли друг протест,г-н Пирински така и не пожела да чуе за какво иде реч??? Поне това беше последното изявление.

Коментар

Опитвам се да намеря някакво инфо за протеста в интернет и не успявам аз ли не търся както трябва или никой не си е направил труда да драсне някои ред.
                Пия вино само по два повода: когато за вечеря има дивеч и когато няма.

Коментар

Колеги,цели 20 човека дойдоха. Иначе по форумите всички са много активни. За съжаление тук няма гражданско общество и явно си заслужаваме това, което се случва (нямам предвид само закона за лова). Поздрави!
                  Bling bling, money ain't a thing :)

Коментар

Първоначално публикуван от mitaka81 Преглед на мнение
                    Опитвам се да намеря някакво инфо за протеста в интернет и не успявам аз ли не търся както трябва или никой не си е направил труда да драсне някои ред.
                    В момента журналистките са на обяд с Жоро Хаджиев и той им разяснява с какво бива и с какво не бива да се "ШЕГУВАТ"....
                    Тоест не бързай......те първо ще хапнат.

Коментар

Първоначално публикуван от господин никой Преглед на мнение
                      Гледам са му зарастнали ръцете
                      Това ми е първото каране от два месеца близо и ми беше малко кофти ама след още малко време ще се оправя
                      На протеста наистина бяхме малко, но ми се струва,че може и други да са идвали пред Народното събрание и като са видели,че няма никой да са си отишли. Поне аз от 9ч. въртях около народното,министерството и храм-паметника. Накрая даже си тръгнах,но на един светофар се засякохме с другите колеги.
                      "Kолкото повече се превръщаме в свръхчовеци, толкова по-безчовечни ставаме"
                      А+
                      LZ1DRZ

Коментар

Първоначално публикуван от Evgeni Enduro Преглед на мнение
                        ...
                        На протеста наистина бяхме малко, но ми се струва,че може и други да са идвали пред Народното събрание и като са видели,че няма никой да са си отишли. Поне аз от 9ч. въртях около народното,министерството и храм-паметника. Накрая даже си тръгнах,но на един светофар се засякохме с другите колеги.
                        Това плюс проблемите около пожара, а и събора, май решиха нещата...

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
                          В момента журналистките са на обяд с Жоро Хаджиев и той им разяснява с какво бива и с какво не бива да се "ШЕГУВАТ"....
                          Тоест не бързай......те първо ще хапнат.
                          Здравейте и аз бях за околу час там от Чинела предадох посланията на Ради на фона на този зъкон които се опитвът да го ............ без коментар нали не мога да псувъм тук да им е..... та на тези зъконотворци .
                          Луд не се мори,само се поти...и охлажда с бира 0884480846

Коментар

Колеги засрамете се, по-голямата част от този форум сте от София и близките градове!!! На нас от другия край на България ли разчитахте да правим калабалък?

Вярно не присъствах, но няма да се оправдавам.
                            Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
                            Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
                            ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Първоначално публикуван от Evgeni Enduro Преглед на мнение
                              Аз бях един от тези заблудените...в 09:30 минах даже покрай вас с девойката, отидох до Народното събрание....нямаше никой....и... си тръгнах по задачите от деня
                              Per aspera ad astra.

Коментар

Аз отидох в 10.15,повъртях се малко и тъй като невидях нито една позната мутцуна си тръгнах,а тук виждам "Zbutsam" на една снимка от репортажа,явно си отишъл по късно,що не звънна един телефон.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на 05-12-25.

Зареждам...
                                X