Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Протест...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Протест...

Аз май най-яко се изложих отидох някаде към 1 и нещо , пък сега като гледам и снимките , не кадето трябва
    http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

Ванка (Чинел) доволен съм от снимките няма да се карам.Само немога да разбера как ги измисляш такива че като чета толкова се смея че чак комшиите идват да видят какво става.

Коментар

Протести ще има и в бъдеще. Предлагам да се организираме по-добре! Ако е необходимо да има организатори по места, които да синхронизират с тези в София или където ще е новия протест. При подобна кауза "няма място за отсъпление"!

Коментар

Аз съм съгласен с теб.

Коментар

За първи път чувам за този протест. Било ли е обявено преди това къде , как и защо? Нека като има друг път подобни неща се дава гласност по-отдалеч, за да са подготвени хората и да могат да мобилизират и близки и приятели зя да се получават нещата.

Коментар

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=40353
              http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=38095
              http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=37985
              http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=40343
              Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!

"... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
              Джон Кенеди

Коментар

Малко извън простеста съм но пак в същия контекст.
                Миналата неделя с цялата си наглост реших да врътна пътя си точно през ловното стопанство до яз.Студена да видя аджеба какво ще ми кажат. И резултата: минавам аз а тея от ловното ме гледат аз си карам и очаквам всеки момент да ми се хвърлят на врата с закона в ръка, но не никаква реакция, завъртях се пак като се направих, че търся път но и тогава нямаше реакция. Цял ден карах в района на ловното стопанство и нищо.
                Моето заключение е, че или тези пичове незнаят закона и не ги и интересува, или просто наистина са печени и не им се занимава да се карат с хора като нас дето си правят кефа.

П.П Ако на това мнение не му е мястото тук преместете го но аз лично не намерих тема за дискусията на този закон в раздела за ендуро.
                KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Първоначално публикуван от GSXR Преглед на мнение
                  Малко извън простеста съм но пак в същия контекст.
                  Миналата неделя с цялата си наглост реших да врътна пътя си точно през ловното стопанство до яз.Студена да видя аджеба какво ще ми кажат. И резултата: минавам аз а тея от ловното ме гледат аз си карам и очаквам всеки момент да ми се хвърлят на врата с закона в ръка, но не никаква реакция, завъртях се пак като се направих, че търся път но и тогава нямаше реакция. Цял ден карах в района на ловното стопанство и нищо.
                  Моето заключение е, че или тези пичове незнаят закона и не ги и интересува, или просто наистина са печени и не им се занимава да се карат с хора като нас дето си правят кефа.

П.П Ако на това мнение не му е мястото тук преместете го но аз лично не намерих тема за дискусията на този закон в раздела за ендуро.
                  Не говорим за хората от държавните ловни стопанства - те ясно няма да тръгнат да гърмят по тебе - говорим за концесионерите - те ЩЕ гърмят по теб и този закон им дава правото да го направят ЛЕГАЛНО! Не бъди наивник!

За да съм още по-ясен - концесионерите са тези, които взимат под концесия (да кажем наем) определен имот от държавата - като плажовете по черноморието... каквото и да искаш да почнеш там, първо плащаш подкупа на "концесионера"... направо ми се повръща от това...
                  Последно редактирано от господин никой; 25-09-08, 08:03. Причина: Добавка...

Коментар

Ясно това са тези "бизнесмени" които си заграждат част от гората и си правят каквото им е кеф с нея. Незнам но това автоматично значи масова сеч на така или иначе малкото останала гора И ако това ми било закон който защитава животинските видове и техните местообитаня...
                    Направо не ми се мисли какво ще стане с горите ни
                    KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

И в заключение ще публикувам една извадка от ДВ бр.73 от 19 август 2008г.
                      "Постановление №202 от 11 август 2008г.за приемане на Тарифа за таксите,които се събират в системата на Държавната агенция по горите по Закона за горите............................................ ........................................
                      .................................................. ............................................
                      ХIХ. Такса за организирани моторни преходи,походи и състезания ( за едно моторно превозно средство )---за 1 ден---- 20лв.
                      Такса за организирани моторни преходи,походи и състезания в защитени територии ( за едно моторно превозно средство )---за 1 ден---- 40лв."

idea:

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov Преглед на мнение
                        Тия такси, така или иначе ще дойдат, въпроса е по-скоро за тия, които ще им е по-добре никой да не влиза в територията, която са взели под концесия, за да не вижда какви безчинства се случват там.

Коментар

Първоначално публикуван от господин никой Преглед на мнение
                          Не говорим за хората от държавните ловни стопанства - те ясно няма да тръгнат да гърмят по тебе - говорим за концесионерите - те ЩЕ гърмят по теб и този закон им дава правото да го направят ЛЕГАЛНО! Не бъди наивник!
                          +1000
                          Точно за това беше зора да направим протест против закона!
                          Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!

Джон Кенеди

Коментар

Първоначално публикуван от господин никой Преглед на мнение
                            За да съм още по-ясен - концесионерите са тези, които взимат под концесия (да кажем наем) определен имот от държавата - като плажовете по черноморието... каквото и да искаш да почнеш там, първо плащаш подкупа на "концесионера"... направо ми се повръща от това...
                            Това е така , но не съвсем.
                            Концесията е използване на природен ресурс , който иначе стои неупотребяван защото държавата няма средства или желание да експлоатира(например минералната вода в Горна Баня-водата така или иначе ще си тече , но вместо да се влива в някоя река , се бутилира).Та появява се някой бизнесмен който има средства и желание,държавата му предоставя природния ресурс , за което той си плаща наем-концесия.В това няма нищо лошо и се практикува в цял свят.Лошото е че в България обикновено концесията е смешна.Т.е. концесионера плаща жълти стотинки , а изкарва милиони(голяма част от които иначе би трябвало да влязат в държавния бюджет и държавата да ги харчи за нас-пенсии,учители,болници,пътища и т.н.).
                            Както и да е.Въпроса е , че концесионера обикновено взима концесията за да прави нещо.Т.е. ТОЙ е човека който плаща рушвета(на държавния служител) и го прави с цел да плати по-малка сума на концесията и в същото време да си прави каквото иска с обекта на концесията (да не бъде контролиран-все пак е наше момче).
                            За масовата сеч-те си секат и без концесия.Ловните стопанства ги искат за ловен туризъм , а това означава че там брадва никога няма да влезе-даже ако се появи някой бракониер ще го отнесе яко.

Джон Кенеди

Коментар

На теория, колега... на теория...

Няма да споря защото съм видял достатъчно и спор няма да промени мнението ми...

Коментар

Приеха го смотания закон... ПРИЕХА ГО!

Поздрав за всички... (zbytsym, бате... май-май ще дойда в твоята партия )

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X