Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Edi Motors Kawasaki - изказвам недоволство

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Edi Motors Kawasaki - изказвам недоволство

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
    Айде стига, не само той и ти страдате от нелоялна конкуренция на сивия сектор. Това не е оправдание да за лошо отношение. Като ти чета редовете ми иде да заплача от умиление за горкия човечец. Още малко и ще изкараш клиента виновен , че е влязъл в магазина му.
    Няма да спамя темата,но никъде не съм казал , че клиента е виновен или продавача невинен. Чети внимателно , колега. Това е все едно да ти кажа:Айде стига не само еди кой си страда от въоръжени грабежи и изнасилвания.То от Айде стига и махане с ръка се е стигнало до наболялите проблеми.Но както казах по-горе-тема на друг разговор.

Коментар

Първоначално публикуван от zbytsam Преглед на мнение
      Няма да спамя темата,но никъде не съм казал , че клиента е виновен или продавача невинен. Чети внимателно , колега. Това е все едно да ти кажа:Айде стига не само еди кой си страда от въоръжени грабежи и изнасилвания.То от Айде стига и махане с ръка се е стигнало до наболялите проблеми.Но както казах по-горе-тема на друг разговор.
      Май ти не четеш правилно колега. От целия ми пост само последното изречение ли не ти хареса?

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
        Май ти не четеш правилно колега. От целия ми пост само последното изречение ли не ти хареса?
        Ами напротив-просто разглеждам нещата от всички възможни гледни точки и се опитваме да дискутираме проблема , както и да казваме нещата , такива каквито са.Сега ако ще защитаваш сивия сектор -нямаме какво да си кажем.Просто не разбирам от дребни амбулантни врътки,съжалявам.Както и по-горе казах , аз не заемам нито страна , нито ролята на прокурор и съдия.Че лошото обслужване е порицателно е факт.Че клиентът винаги има право е факт.Но не искам да качим на бесилото човек , който прави нещата по правилния начин на изтормозения данъкоплатец.Ти явно лично си пострадал по някакъв начин от Еди , та си така с рогата напред.Ако ще плюем до утре-мен не ми се занимава.По скоро нека говорим за наболяли проблеми и тяхното решение-идеята на форума.

Коментар

Първоначално публикуван от zbytsam Преглед на мнение
          Ами напротив-просто разглеждам нещата от всички възможни гледни точки и се опитваме да дискутираме проблема , както и да казваме нещата , такива каквито са.Сега ако ще защитаваш сивия сектор -нямаме какво да си кажем.Просто не разбирам от дребни амбулантни врътки,съжалявам.Както и по-горе казах , аз не заемам нито страна , нито ролята на прокурор и съдия.Че лошото обслужване е порицателно е факт.Че клиентът винаги има право е факт.Но не искам да качим на бесилото човек , който прави нещата по правилния начин на изтормозения данъкоплатец.Ти явно лично си пострадал по някакъв начин от Еди , та си така с рогата напред.Ако ще плюем до утре-мен не ми се занимава.По скоро нека говорим за наболяли проблеми и тяхното решение-идеята на форума.
          Ееех, жалко, няма да излезе дискусия с тебе. И за да приключа този диалог ще ти кажа няколко неща.

Първо- не защитавам ни най-малко сивия сектор и ако беше внимавал като ме четеш щеше да разбереше , че и аз страдам от него. Но ти се навиваш като часовник и виждаш от постовете ми само това , което ти изнася.

Второ- никой не иска да качва Еди на бесилото, май ти искаш да го сториш с последните си думи. Аз лично нямам нищо против него, просто изразих гледната си точка относно случката с tutin. A ти отново не си внимавал като четеш.

И трето , последно- ни най- малко не съм пострадал от Еди , защото моторите далеч не са моята страст и изобщо не ме вълнуват. Тъй че пак не внимаваш и много лесно градиш хипотези, които нямат и най-близка връзка с действителността.

Аз предлагам да сложим край на офтопиците, а модераторите ако сметнат за наложително, могат да ми изтрият постовете които преценят, че не са по темата.

Коментар

Първоначално публикуван от iassen Преглед на мнение
            Налагало ми се е да си купувам няколко неща от там и добре че съм хубавец, та поне мацките ми обръщат внимание. На другите трябва да им досаждам , за да си купя каквото искам. Но имат страхотна стратегия - Отиваш да им се молиш да ти вземат парите с двойната печалба, но те не се дават лесно на някакви балъци с мотори дето нямат и 5000 лв. Важното е, че когато успееш да ги навиеш се чувстваш специален- като Гриша Ганчев.
            На мен и пичовете ми обръщат внимание !
            Ендурото и сексът не са шега работа !
            -------------
            Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
            http://crazy-job.com

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев Преглед на мнение
              На мен и пичовете ми обръщат внимание !
              Само да не сменяш "и", с "предимно"
              0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
              Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
              Суперскан България www.decbg.com
              Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

Първоначално публикуван от kiki.t Преглед на мнение

Момчета.
                бие ми на закачка и опипване на почвата.

Коментар

Няма опасност, мисля докато стана на 100 да не ползвам "предимно" !
                  Ендурото и сексът не са шега работа !
                  -------------
                  Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                  http://crazy-job.com

Коментар

Тези за нищо не стават

Докато има балъци ще има и тарикати

А и немога да разбера, който и за каквото и да отиде при Еди си тръгва с KFX 700.

Облъчбанеееееееее
                    Последно редактирано от Goblin; 27-04-08, 08:21.

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Грудев Преглед на мнение
                      Няма никакъв смисъл да се спори по темата винаги има предоволни и недоволни клиенти независимо дали продаваш салам или мотори.
                      Чакай малко, с това надявам се искаш да кажеш, че винаги има "и добро обслужване, и лошо обслужване". В защитата си на Еди Моторс ми се струва искаш да кажеш, че клиентът (аз) е виновен.

Извини ме, но аз бях в магазина точно 2 минути, може би не и толкова. Ако обслужването беше такова, каквото трябва да бъде - може би щяха да ме спечелят като клиент. Но то не беше. Това е.
                      VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
                        А продавач дето не може да прецени Tutin, като евентуален купувач, просто не е търговец. Вижте италианските ви колеги.
                        Предлагат ....нищо , ама го предлагат с размах и чар ))
                        А хаха, да сега се сещам, че докато с леко повишен тон изразявах (буквално) възмущението си, този тип спомена нещо като "лична преценка". Та явно за едната минута, която бях в магазина е успял да ме "прецени", че не съм стока и явно ни пари имам ни нищо. Е така ми се пада, като не ходя по цял ден с костюм и обувки от крокодилска кожа.. или пък може би ми трябват джапанки, тлъст ланец и сериозно доза наглост за да ме преценят "иначе" ?

Ххеехх. Ок.

Вечерта минах през Ямаха на цариградско. Честно казано моторите не ми допаднаха, но ми извадиха двата, които разгледах по-обстойно, да седна да преценя дали са ми удобни и т.н. Дадоха ми каталози, също и за аксесоари и т.н. Не мисля да е било толкова трудно.
                        VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

Първоначално публикуван от kalin b Преглед на мнение
                          Всеки човек с възпитание първо ще попита дали може да се качи на мотора а и начина по които си му отговорил след като човека те е казал да не се качваш мисля че си заслужил някакво отношение .
                          Май не само продавачите трябват да се научат на обноски в България но и КЛИЕНТИТЕ
                          Обноските ми са на повече от добро ниво, но НЕ толерирам да се държат надменно с мен или да ме преценяват разни цървули по дънките.

Много се радвам за вашия клуб, не взимайте бележката персонално, а по-скоро като бележка по която може да се подобрите (магазин Еди Моторс на околовръстен път). Клиентът трябва да се обслужва еднакво ДОБРЕ.

Или може би трябва да паркирам спортната си кола пред самия вход за да получа отношение ??
                          VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

Хубаво ще е Еди да вземе мерки относно културута на обслужване на клиентите му.И магазина му е европейски, и стоките са хубави, и отстъпки добри прави понякога
                            Ако и обслужването беше на ниво и с уважение към клиента, цена нямаше да имаОбърнете внимание на това бе хора, клиентите са тия дето носят паритеА когато излезе лошо име, ходи после го оправяй.
                            А твърдението че имало много продажби и клиенти и нямало грижи за момента е направо смешно, днес е така, утре може да не е.Аз съм чувал че добрите търговци гледат в перспектива
                            Браво. Магазинът и на мен ми се видя много добре направен, както казваш, ако и обслужването беше на ниво (за всички) - грешка нямаше да има.

Първоначално публикуван от disem Преглед на мнение
                            Митко, Тутин, е определено възпитан и тактичен човек. Освен това е доста спокоен. За да се издразни, значи има реална причина. Не знам дали е ВИП клиент, но аз в никакъв случай не бих желал да го загубя ако беше мой клиент!!!
                            Ласкаеш ме Сега ще трябва да черпя

Не знам, но 10 години живях в друга страна и обноските ми се като цяло много над средноприетото ниво. Казвам добър ден, благодаря довиждане и пожелавам приятен ден в хранителните стоки. Вече забелязвам и служителите там съм ги заразил, защото преди 3 години си мълчаха, а сега и те поздравяват и то не само мен
                            VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

Нямах достатъчно търпение да прочета всички постове, но ми се ще да попитам: Въпросният продавач още ли не е безработен?
                              Имайки предвид, че настоящата дискусия е стигнала до ушите на собствениците на магазина, ако този юнак все още е на работа, то това явно е нова пазарна стратегия...
                              Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                              Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Всичко е реклама,важно е да ти напишат правилно името-това го е казала Лили Иванова и мисля ,че има много истина в думите.
                                LZ1NBN

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X