Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Значи ли това,че когато падне снега забравяме за мотора???

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Значи ли това,че когато падне снега забравяме за мотора???

ето тема от преди време по случай анкетата която сте пуснали

Коментар

Re: Значи ли това,че когато падне снега забравяме за мотора???

Цяла зима мотора си ми беше в бараката

Коментар

До: Значи ли това,че когато падне снега забравяме за мотора???

Аз съм от Самоков и тука през зимата си е студено и има сняг и не става да се кара на Ридо или в гората и през ден два го изкарвам за едно кръгче из града да ми мине мерака въпреки студеното време и снега.

Коментар

По принцип,по мои наблюдения двутактовия мотор в снега се кара по-лесно .

Коментар

В никакъв случай не забравям за мотора си като падне сняг. Всеки ден все намирам какво да правя по него,а като няма какво си го гледам.
            Последно редактирано от viki terzieva; 19-02-10, 09:59. Причина: правопис
            Аз съм българче.Обичам наще планини зелени.

Коментар

Първоначално публикуван от krik4e Преглед на мнение
              В никакъв случай не забравям за мотора си като падне сняг. Всеки ден все намирам какво да правя по него,а като няма какво си го гледам.
              Каране му е майката. То кучето с гледане не е станало касапин.Малко да те засрамя със синът.
              Прикачени файлове
              МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

http://vbox7.com/play:460e6d43 Тука на паркинга едно малко клипче с телефона направихме Иначе не се сдържам по снега, карам си го колкото да ми мине мерака, особенно по неотъпканите пътища си се кефя
                Последно редактирано от viki terzieva; 11-03-10, 12:39.
                Чуквам първа, чуквам втора, а на трета палиме мотора: http://bit.ly/1Y4WCAk

Коментар

Има и друг вариант

Коментар

Браво на майстора, който е измислил тази идея, това направо си е за патентоване, защото няма опасност да потъне болт навътре,г образният винкел не позволява. Евала на такива хора, които мислят нещата мултифункционално.
                    Последно редактирано от viki terzieva; 11-03-10, 12:39.

Коментар

Браво колега с тия болтове ще излезнеш и на Еверест от стръмната страна.Шегата на страна добре си го измислил и зимата(в снега) сигурно гумата държи яко и си правиш кефа докато аз немога.
                      Поздрави
                      КОЛАТА ВОЗИ ТЯЛОТО,А МОТОРА ДУШАТА!!!
                      (YAMAHA DT 125-1981,SUZUKI DR 650R-1992,SUZUKI DR 600R-1989,HONDA CRF 450R-08,HONDA CRF 450R-09,KAWASAKI KFX 700-08).KTM EXC 250-06.

Коментар

Ето и от мен една снимка
                        Прикачени файлове
                        [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

От: До: Значи ли това,че когато падне снега забравяме за мотора???

така като гледам как върви основния ремонт на моя cr и аз ще карам зимата

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X