Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Разбрахте ли какво ни гласят
Свий
X
-
До: Разбрахте ли какво ни гласят
Аз лично бях разочарован от акцията. Няма да изброявам всичките си аргументи, само най важния. А той е: В софия има регистрирани около 6000 мотоциклета. На въпросната акция имаше стотина (не съм ги броил - толкова изглеждаха). Около тях се въртяхме още около 30-тина пешаци (моя мотор не е в движение - предполагам на още колеги). Нима само 1.5% са достатъчни за да представят интересите на едно общество. Дали някой ще ни вземе на сериозно? То, по принцип срещу държавата трудно се рита, та камо ли 100-тина души!
И малко коментар за нашето (ендуристко) скромно представяне. Имаше не повече от 6 ендура. Което значи само едно - ендуристите са на работа! Нямат време за разни там акции, данъци, ставки и др. несериозни неща! "Трее да се кара!!!!"Това в кръга на майтапа!
Коментар
-
За съжаление и аз не можах да се измъкна от тъпата работа! А пък и съм привърженик на малко по-хард мерките. В почивен ден - блокаж на някоя от артериите на София! Така правят в Европа, иначе няма резултат.Още повече тука. И без това сме малко " наведена" нация, трябва да се действа малко по-здраво.Според мен!
Коментар
-
Първоначално публикуван от krascho Преглед на мнениеА означава също и, че повечето ни мотори не са регистрирани...crf450 supermoto
Коментар
-
Първоначално публикуван от shumanski Преглед на мнениене всички. но има и хора доста от далеч
Няма какво да се лъжем,повечето съзнателно и умишлено не бяха там,мислят си че няма да има полза!!! Вчера един познат ми каза,че не е луд да си износва таралежките по асвалта до там!!!
Точно заради такива подобни разсъждения на протеста имаше не повече от 5 ендура,дето наистина се карат в гората!"Kолкото повече се превръщаме в свръхчовеци, толкова по-безчовечни ставаме"
А+
LZ1DRZ
Коментар
-
пичове всички сте прави само ще споделя горчивият си опит от подобни протести 2001 година протестирахме за увеличение на данъка от 30 на 100лв колко е данъка сега искам да ви попитам?
какво стана със студентските стачки 90 година лидерите заминаха в щатите да учат и не се чуха повече или се върнаха след 10 години като политици ''кучето си лае кервана си върви'' са казали старите хора знам че ще кажете заради такова пораженческо мислене сме на това дередже и ще сте прави най вероятно.
НО ТОВА НЕ Е МОЯТА ИСТИНА!
за периода 2001-2006 съм имал хиляда кубуков мотор и съм внесъл данък за него 30лв. като не знаят как да вземат нормално няма да вземат нищо!
мисля се за средно интелигентен и съм се убедил че всякакви стачки подписки,митинги и други подобни форми за протест са безмислени рано или късно властимащите си правят каквото са решили /какво стана със сметището в суходол- седя затворено година и сега пак си работи кротко/ затова просто е безмислено да си тровя нервите с бесмислени опити да разбия бункера на власта с глава трябва ядрена бомба ама няма, или целия народ до последния човек буквално да се вдигне но това няма да стане защото 99% от хората са овце а другият 1% имат изгода хората да са овце тук таме има някоя черна дето ходи в горатаи ако не блее много я оставят на мира това е моята философия за бесмислените протести.
проблема е че само вдигат таксите и данъците а не дигат стандарта я реалната средна заплата да е 2000лв. няма да ни пука за 300лв данък ама ще вземат да убият овцата най накрая и тогава няма вълна, мляко ,агнешко и други такива екстри в животаПоследно редактирано от АНТИМ; 28-02-08, 07:44.Николай Гогов 0898676912
НЯМА ИДИОТО - УСТОЙЧИВИ НЕЩА. ПРОСТО ИДИОТИТЕ СА ТВЪРДЕ ИЗОБРЕТАТЕЛНИ!
Коментар
-
Първоначално публикуван от АНТИМ Преглед на мнение...
"Който има овца пие млеко, който нема овца пие х*й"
До сега винаги чинно съм си плащал всичко, защото ако го правиш подкрепяш хората, които ти доставят услугата... Е ако искат да ме накарат да си плащам само 220 лева за удоволствието да карам по 4-5 месеца годишно мотора на градско... абе няма май да стане...
Коментар
-
Първоначално публикуван от АНТИМ Преглед на мнение
проблема е че само вдигат таксите и данъците а не дигат стандарта я реалната средна заплата да е 2000лв. няма да ни пука за 300лв данък
В такъв случай съвсем отговорно заявявам,че имам четири мотора и няма да дам и лев за олигофренските космически такси"Kолкото повече се превръщаме в свръхчовеци, толкова по-безчовечни ставаме"
А+
LZ1DRZ
Коментар
-
само помислете за следния факт който научих онзи ден от един познат лекар - средната продължителност на живота на мъжа в България е 68 години а за дасе пенсионираш трябва да си на 65 години ,а през това време средно около 30 години работиш и плащаш осигоровки около 100лв поне на месец" даваш около 40000лв за да вземеш 10000лв егаси далавератаНиколай Гогов 0898676912
НЯМА ИДИОТО - УСТОЙЧИВИ НЕЩА. ПРОСТО ИДИОТИТЕ СА ТВЪРДЕ ИЗОБРЕТАТЕЛНИ!
Коментар
-
Първоначално публикуван от АНТИМ Преглед на мнениесамо помислете за следния факт който научих онзи ден от един познат лекар - средната продължителност на живота на мъжа в България е 68 години а за дасе пенсионираш трябва да си на 65 години ,а през това време средно около 30 години работиш и плащаш осигоровки около 100лв поне на месец" даваш около 40000лв за да вземеш 10000лв егаси далаверата
Коментар
-
Ето и какво са сътворили днес в СОС!!!
http://dnes.dir.bg/2008/02/28/news2719092.html
И къде отиваме ние със 600 сс?
А колегите с по големите машини?[url]http://www.offroad-band.com/[/url]
Коментар
-
Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнениеДнес в Габрово имаше повишено полицеиско присъствие и спираха предимно мотори.Бая народ изгоря.Май за гражданска отговорност.Колеги пазете се,настръхнали са яко,защото има някой които не спират и много ги е яд.Ще се налага да се пазиме защото ще ни режат
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар