Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разбрахте ли какво ни гласят

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Разбрахте ли какво ни гласят

Тия говеда наистина ще вземат да направят данъка така... Ей богу все се надявах, че поне малко мозък им е останал в тиквите, които носят на раменете си. Явно ще се минава в дълбока нелегалност! Спирам си от движение мотора и айде пей сърце, фърчи гъз!

Коментар

Уффф, тези идиоти направо ни се подиграват. Вижте какво снимах в данъчното - и на това вече са му измислили цаката!
      Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от Furigan Преглед на мнение
        Уффф, тези идиоти направо ни се подиграват. Вижте какво снимах в данъчното - и на това вече са му измислили цаката!
        Е ще го разкомплектовам бе, няма зор

Коментар

Първоначално публикуван от Furigan Преглед на мнение
          Първоначално публикуван от mr_n00n3 Преглед на мнение
          Е ще го разкомплектовам бе, няма зор
          Напротив това е СУПЕР, знаете ли колко идиоти си държат бракмите по паркинги и тревни площи и не плащат нищо. Тоест върнали са си номерата и заемат паркоместа без стотинка а тая вече умря. Само пред нашия блок има 5-6 дебила с такива антики който и 100лв. не струват а и никога няма да запалят освен ако не ги залееш с бензин. Браво сега ще се сетят да ги махнат на вторични суровини. А съм сигурен, че из София са хиляди такива.

П.П. Горното ми мнение засяга само колите....а за моторите, е покрай сухото гори и мокрото за съжаление

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
            ...
            Колега много добре те разбирам, но защо трябваше да е за ВСИЧКИ? Аз и 5 мотора да сложа пред блока все тая... да не говорим, че до утре няма ни един да има Иначе да - в София е пълно с дебили, които не си махат остатъците от автомобили... имаше даже една запалена лада - като пиша запалена имам предвид точно това - явно е горяла известно време и нищо освен металните части не е останало...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X