Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разбрахте ли какво ни гласят

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Разбрахте ли какво ни гласят

И да не забравчме значението на нашия трибагреник: БЯЛО - тръгваме с чисти и свободни мечти, към, ЗЕЛЕНО - нашите тучно ливади , гори и планини със, ЧЕРВЕНО - нашите червени хонди,и,и,и,и...Що да не го направим ,а...???
    ...браво бе ...ейй тва с чинела двамата сте направо уникални

Коментар

Първоначално публикуван от sl.daskalov Преглед на мнение
      А как се отчислява мотор от данъчното, освен чрез продажба?
      "Продаваш" го с нотариално заверен договор, разбирасе на твой човек. С този договор го отписваш от данъчното след това ги унищожаваш и двата екземпляра, а по-добре е да си ги запазиш и двата на сигурно място, НО да са в теб, а не в "куповача"....
      Това е...
      А за бракуване не бих си и помислил. Много кофти вариант е това!

Коментар

Ще нацепиш купувача - данъчното са вече с компютри и в мрежа - утре някой може да направи проверка и съпоставка по базите данни.
        А и защо с договор за продажба? Мисля, че е по-добре с договор за дарение. Даряваш го на починалата си баба например.
        "Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

Коментар

Момци айде отиваме на протест 10ч зад Ал. Невски. Дано не съм само аз с ендуро.

Коментар

Ako си сигурен в присъствието си,ще те подкрепя!!! И аз съм за протеста!!!
            Може и нищо да не се получи,но пред компютъра пък е абсурдно!!!
            "Kолкото повече се превръщаме в свръхчовеци, толкова по-безчовечни ставаме"
            А+
            LZ1DRZ

Коментар

Някой правил ли е застраховка на мотор скоро?Днес ходих и ми казаха цена сто трийсет и кусур лева.Колата ми е 2000 кубика петместна 1570 кила и плащам пак толкозЗа един пиклив мотор 200 кубика сто и две кила 140 лева застраховка Тука вече се оляха отвсякъде.Миналата година 18 лева тази 140Вместо да ни поощряват че намаляваме трафика те се ебават с нас.

Коментар

Аз си направих в Армеец за 28лв. (гражданска) + 10лв. за зелена карта, обаче преди Нова година! Сега доколкото знам е около 40лв. + отделно за зелената карта.
                "Do not correct a fool, for he will hate you;
                Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Цени и ценички, в ДЗИ цената била 55лева.И пак е много за една година повече от 150% увеличение

Коментар

Мойта гражданска е в "Уника" и е 47лв.

Коментар

СРЕЩА НА 25.02 В 9.30Ч. ЗАД А.НЕВСКИ !!!
                      Път е мястото, през което възнамерявам да премина!
                      0884837709
                      0878383528

Коментар

Първоначално публикуван от ves1 Преглед на мнение
                        СРЕЩА НА 25.02 В 9.30Ч. ЗАД А.НЕВСКИ !!!
                        Мислех,че представителите на Off-road обществото ще имат засилено присъствие,но се оказа,че май само десетина мотора бяха ендуро! Другите бяха пистови,чопъри и шосейни
                        Но закона не е ли един за всички!? Трябваще всички да сме там нищо,че доста голяма част от нас сигурно не ги късае този проблем

п.С. не упреквам никога,знам че е работен ден и не всеки има възможност,но не вярвам абсолютно всички да са били ангажирани!?
                        А+
                        LZ1DRZ

Коментар

Имам и малко снимки,но ще ги кача по-късно!
                          А+
                          LZ1DRZ

Коментар

Преди малко гледах по новините протестите за данъците,и как рокерите протестират,браво ЕВАЛА.

Коментар

Звучи наистина невероятно. Понякога новинарските емисии ме учудват, но дано пък това е някаква надежда че медиите няма да са слуги на правителствата и най-после ще започнат да показват обективно нещата. В крайна сметка се надявам акцията има положителенен ефект и тази глупост да бъде коригирана.
                              Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Обещаните от Евгени снимки от протеста днес.
                                Прикачени файлове
                                KTM Fen

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X