Обява

Свий
Няма добавени обяви.

няма да си купя ред булл от магазин в БГ !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

А бе знам едно днес като видях в бокса на КТМ как между двата манша смениха на Демария половината мотор Чак тогава загледах кои са му спонсори Остави на страна че е фирмен състезател на КТМ Е СЕГА ГИ ИЗБРОИХ НА ПЛАКАТА 38 ФИРМИ

Коментар

Бе гледам ви и ви се чудя на ъкъла. Що се занимавате с конска пикня? Българската марка се казва "Лимонада"!
      Още не съм виждал нищо по-читаво от това, и миризмата на някоя селска кръчма. И някой старец да ти каже чакай бе момче, рано ти е да мреш, имаме тука ракия, има хляб, сичко има. А то може и да не умираш, ама като видиш една педя асфалт дявол знае от кого фърлена насред планината, и вече си сигурен че това е Околовръстното, и налиташ да коленичиш да го целуваш)))

Коментар

С лимонада или пикоч от пръч се е тая важното са кинтите И докато сме си Лимончовци ще Гледаме отзад на Червения бик топките

Коментар

Правилно! Докато му ги гледаме отзад е по-лесно и да му го навърволим ...
          Тъй де!))

Коментар

Пак си прекалил с лимонадата

Коментар

Те това е баш каубой - да навърволи бик!
              Та чак рогата да му изправи

Коментар

Не съм бе батка! Кат не съм ходил никъде от сто години, от кво да издивея? Тва да не са некви градски помии за гейчета. Водки там с бири и текили ...
                Спомени ме налегнаха, за лимонада, старци, пушек от кумините и места дето и граничарите не се завират щото калпаво, не е за хора ... И вълците вече не ходят там, насам дойдоха ...
                Мамка му! Лимонада!!!
                Къде да си направя мостовете бе, хора? Се не събирам кинти за Плевен, а там исках. Най-много още нови дифове да ми трябват, и там дреболиите. Ама там още време за гаража, труд, ... Колко?

Коментар

незнам колко пари дават от ред бул на доктора ама винаги са там с арката и едни работи дето бръмчат

даже на състезанието в бухово ми дадоха безплатен ред бул и едната манекенка щеше да обърне саморайчето с тенекията

ако наистина има проблем и не си дават зор за екстремните спортове да се заемат организаторите на състезания и отговорната медия и да изпратят до централата им едно гневно писмо
                  drive alive

Коментар

точно така
                    и понеже Жоро и без тва има негови хора в ред бул предлагам направо да го предложим за дилър на ред була за българия
                    жоре идеята не е лоша не мислиш ли
                    а и според мен ще се справиш добре

Коментар

Първоначално публикуван от go go go
                      незнам колко пари дават от ред бул на доктора ама винаги са там с арката и едни работи дето бръмчат
                      Това го коментираха по-нагоре и се оказа, че пари не дават, само няколко плика с питиета за състезателите
                      LZ1JJJ

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov
                        точно така
                        и понеже Жоро и без тва има негови хора в ред бул предлагам направо да го предложим за дилър на ред була за българия
                        жоре идеята не е лоша не мислиш ли
                        а и според мен ще се справиш добре
                        Само ми липсва и дилърство , аз и тъй не мога да се оправя с пряката си работа! Ще действаме чрез нашият човек там. Мисля че ще има резултат.
                        Ендурото и сексът не са шега работа !
                        -------------
                        Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                        http://crazy-job.com

Коментар

Аре бе Жоро, ще ударим едно рамо... в консумацията

Коментар

Ако обещаете, че ще пиете по 10 броя на ден, ще се навия.
                            Между другото в Европа тази напитка е по-евтина отколкото тук
                            Дали щото сме много богати
                            Ендурото и сексът не са шега работа !
                            -------------
                            Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                            http://crazy-job.com

Коментар

То и повечето храни в повечето държави са по-евтини.
                              Да не говорим за лизинга на автомобили...

Коментар

Между другото в Европа тази напитка е по-евтина от колкото тук
                                Дали щото сме много богати
                                не бе брато
                                щот за манекенките
                                нали разбираш....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X