Обява

Свий
Няма добавени обяви.

няма да си купя ред булл от магазин в БГ !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от izo4x4
    ..........
    5. А не виждам нищо лошо в това примерно ендуро шампионата да е Shark enduro, Pit Bull enduro, Sprite ендуро или ела-ме-ритни ендуро, вместо да се чудим как в Тамбукту да популяризираме енергийна напитка свързана с екстремното, за която тук в Тамбукту сме нищо.
    Бе аз мислех да пробваме да направим в Харманли едно "Пайнермюзик трофи", ама Митков май прецака работата - с мотора се катери по стълбите около ресторанта им и веднъж предизвика даже намесата на силите на реда
    2010 CRF 250 R

Коментар

аз предлагам следното. да се напише официално писмо за спонсорство и реклама на ендуро шампионата с копие до всички тези гореспоменати фирми и то централите им не офисите в България!!!. като рекламата им се поставя на много възлови места като страрт-финала и пролога на старта. номерата и тениските на участниците и огранизаторите, рекламните плакати и рекламите за проявите по медиите и т.н. и т.н.

когато се пусне това писмо до redbull, shark , pitbull и т.н. според мен няма начин да не стане борба между тях за спонсорство на шампионата. всеки ще си каже, защо да несъм аз, а да е другия, и според мен ще имаме успех !!!

просто нека някоя умна глава седне и го измисли в най-дипломатичен тон
      Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

така няма да стане а и това предлогение е като за друга тема
        тука става въпрос за странното меко казано поведение конкретно на ред булл в българия
        предлагам ицо да напише писмото от наше име до централата в което да изразим озадачението си от поведението на техните хора тук

Коментар

OK!

Коментар

ЕЕЕЕЕееей,Митков!!!!!
            За пръв път да съм 100% съгласен с тебе,брат!!!
            Бах маа му,къв балък съм аз!!Все си викам-тез момчета са наще момчета!Туй Ред Була галяма фирма виж ги!Както каза някой-''взели са на издръжка всички откачалки''.И си цоцкам аз лимонадката за 5лв мислейки,че допринасям за благото на екстрийма...Хич и не бях се замислял,че с мойте парици тез измекяри родни,сипват на Самурайчетата и на Джимитата бензинче,та какичките да се возят!!! КРАЙ!!!

ВКЛЮЧВАМ СЕ В ПРОТЕСТА!ЩЕ ГО ПОДКРЕПЯ СЪС ВСИЧКИ СИЛИ!ЩЕ ПОВЛИЯЯ НА КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ "ЧЛЕНСКА МАСА" ЗА НЕКУПУВАНЕ НА РАД БУЛ ОТ БЪЛГАРСКИЯ ДИСТРИБУТОР!!!
            К. Кулев

Коментар

Както каза някой-''взели са на издръжка всички откачалки''
              тва пак аз го бях казал брато
              правех им малко тпк "меки четки" дет се вика ама тия българските им "братчеди" не заслужават за нищо

сега говорих с жоро каза че от австрийците имало някъв техен човек щял да говори направо с ред бул австрия

тва обаче не означава че няма да пишем писмото ще си го напишем
              ицо смятам че вече се е заел

Коментар

Митков, голям си гад
                Разваляш рахата на хората - ми те си падат по жени, не по баирски рокери
                Тия хубавици сигурно е 100 пъти по-лесно да ги накараш да свършат нещо (примерно да обикалят с малко жипче по улицата) отколкото да организираш офроуд състезание
                2010 CRF 250 R

Коментар

mitkov
                  пишете и мен
                  "Ако не можеш да ги убедиш, объркай ги."

Коментар

Тия хубавици сигурно е 100 пъти по-лесно да ги накараш да свършат нещо (примерно да обикалят с малко жипче по улицата)
                    митак много меко си го казал пак
                    браво ставаш за дипломат що не и за депутат другия път пожелавам по напред да си в листата

пробвай колко е лесно да ги накараш и ще видиш
                    ИНВЕСТИЦИИ трябват момче инвестиции
                    бюджета се изчерпва и после за мотористите....
                    торбета с ред бул

Коментар

Аз принципно "Шарк" пия като реша да пия такъв тип лимонадка,така че се класирам в групата
                      offroad фен
                      1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
                      TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Да ви кажа чесно момчета,аз не пия изобщо Ред Бул,ама като ви слушам как говорите(и сте прави) искам и аз да ви подкрепя,защото краино време е в България нещата да започват да се оправят.Стига с тези игри и далавери.Всички за Европа реват,ама те там така не правят-така че броите ме и мен.

А с моита проклетата(приятелка)дето пие само Ред Бул-ще трябва да се разправям по сериозно с нея :x

ХММММ, РЕД БУЛ ЩЕ МИ ПИЙ...........................................

Коментар

Имам голям "френд" в централата на Red Bull, както каза Митков
                          Оплаках му се и той каза, че ще види какво ще направи.
                          Пазарът в България бил един от най-лошите за фирмата, май е време да сменят представителя тук
                          Фирмата печели по 7 мил. евро на ден, така че с нас и без нас все тая. Друга е работата, че собственикът и е върл фен на екстриймните спортове и ако има добро ендуро в Eвропа, то в голяма степен това се дължи на него Пуснал съм агенти, а дали ще има полза, ще проличи от следващият шампионат догодина.
                          За сега ще продължа да си пия "Shark".
                          Ендурото и сексът не са шега работа !
                          -------------
                          Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                          http://crazy-job.com

Коментар

Ако не се лъжа за балканите представителството се държи от най известната Сръбска селска поп-фолк певица Така че на нея и е през микрофона за мото и др екстремни спортове В чалготеките добре облечени бизнесмени така черпят разни малки весталки и чочарки че и всички мотористи в БГ да се съберем наи много да се удавим групово та за това не дават нищо

А КАКТО ЗНАЕМ НА БАЛКАНИТЕ СЕ РАЖДАТ САМО ГРЕШНИЦИ

Коментар

Да ама Лепа Брена вече не отговаря за България...

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев
                                Фирмата печели по 7 мил. евро на ден
                                Ако продаваш подсладена вода с малко ала бала за 3 лева как няма да печелиш толкова!
                                Аз съм изпивал на дълъг път по 3 кутии и ми се доспива още повече, само ти изтръпва устата
                                Виж ако пътуваш с някоя редбулка със сигурност ще си "ободрен" през целия път
                                Кока кола вече 100 години продават успешно подсладена вода и още се харчи..

С добра реклама и на ескимос хладилник може да продадеш

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X