..........
5. А не виждам нищо лошо в това примерно ендуро шампионата да е Shark enduro, Pit Bull enduro, Sprite ендуро или ела-ме-ритни ендуро, вместо да се чудим как в Тамбукту да популяризираме енергийна напитка свързана с екстремното, за която тук в Тамбукту сме нищо.
Бе аз мислех да пробваме да направим в Харманли едно "Пайнермюзик трофи", ама Митков май прецака работата - с мотора се катери по стълбите около ресторанта им и веднъж предизвика даже намесата на силите на реда
аз предлагам следното. да се напише официално писмо за спонсорство и реклама на ендуро шампионата с копие до всички тези гореспоменати фирми и то централите им не офисите в България!!!. като рекламата им се поставя на много възлови места като страрт-финала и пролога на старта. номерата и тениските на участниците и огранизаторите, рекламните плакати и рекламите за проявите по медиите и т.н. и т.н.
когато се пусне това писмо до redbull, shark , pitbull и т.н. според мен няма начин да не стане борба между тях за спонсорство на шампионата. всеки ще си каже, защо да несъм аз, а да е другия, и според мен ще имаме успех !!!
просто нека някоя умна глава седне и го измисли в най-дипломатичен тон
така няма да стане а и това предлогение е като за друга тема
тука става въпрос за странното меко казано поведение конкретно на ред булл в българия
предлагам ицо да напише писмото от наше име до централата в което да изразим озадачението си от поведението на техните хора тук
ЕЕЕЕЕееей,Митков!!!!!
За пръв път да съм 100% съгласен с тебе,брат!!!
Бах маа му,къв балък съм аз!!Все си викам-тез момчета са наще момчета!Туй Ред Була галяма фирма виж ги!Както каза някой-''взели са на издръжка всички откачалки''.И си цоцкам аз лимонадката за 5лв мислейки,че допринасям за благото на екстрийма...Хич и не бях се замислял,че с мойте парици тез измекяри родни,сипват на Самурайчетата и на Джимитата бензинче,та какичките да се возят!!! КРАЙ!!!
ВКЛЮЧВАМ СЕ В ПРОТЕСТА!ЩЕ ГО ПОДКРЕПЯ СЪС ВСИЧКИ СИЛИ!ЩЕ ПОВЛИЯЯ НА КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ "ЧЛЕНСКА МАСА" ЗА НЕКУПУВАНЕ НА РАД БУЛ ОТ БЪЛГАРСКИЯ ДИСТРИБУТОР!!!
Митков, голям си гад
Разваляш рахата на хората - ми те си падат по жени, не по баирски рокери
Тия хубавици сигурно е 100 пъти по-лесно да ги накараш да свършат нещо (примерно да обикалят с малко жипче по улицата) отколкото да организираш офроуд състезание
Да ви кажа чесно момчета,аз не пия изобщо Ред Бул,ама като ви слушам как говорите(и сте прави) искам и аз да ви подкрепя,защото краино време е в България нещата да започват да се оправят.Стига с тези игри и далавери.Всички за Европа реват,ама те там така не правят-така че броите ме и мен.
А с моита проклетата(приятелка)дето пие само Ред Бул-ще трябва да се разправям по сериозно с нея :x
ХММММ, РЕД БУЛ ЩЕ МИ ПИЙ...........................................
Имам голям "френд" в централата на Red Bull, както каза Митков
Оплаках му се и той каза, че ще види какво ще направи.
Пазарът в България бил един от най-лошите за фирмата, май е време да сменят представителя тук
Фирмата печели по 7 мил. евро на ден, така че с нас и без нас все тая. Друга е работата, че собственикът и е върл фен на екстриймните спортове и ако има добро ендуро в Eвропа, то в голяма степен това се дължи на него Пуснал съм агенти, а дали ще има полза, ще проличи от следващият шампионат догодина.
За сега ще продължа да си пия "Shark".
Ендурото и сексът не са шега работа !
-------------
Животът се измерва с броят на издишванията !
Ако не се лъжа за балканите представителството се държи от най известната Сръбска селска поп-фолк певица Така че на нея и е през микрофона за мото и др екстремни спортове В чалготеките добре облечени бизнесмени така черпят разни малки весталки и чочарки че и всички мотористи в БГ да се съберем наи много да се удавим групово та за това не дават нищо
А КАКТО ЗНАЕМ НА БАЛКАНИТЕ СЕ РАЖДАТ САМО ГРЕШНИЦИ
Ако продаваш подсладена вода с малко ала бала за 3 лева как няма да печелиш толкова!
Аз съм изпивал на дълъг път по 3 кутии и ми се доспива още повече, само ти изтръпва устата
Виж ако пътуваш с някоя редбулка със сигурност ще си "ободрен" през целия път
Кока кола вече 100 години продават успешно подсладена вода и още се харчи..
С добра реклама и на ескимос хладилник може да продадеш
Коментар