Обява

Свий
Няма добавени обяви.

няма да си купя ред булл от магазин в БГ !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Енергийните напитки имат някакъв ефект само при чисто физическо претоварване. Ако е на психо-основа - нямаш шанс. Относно вкуса, квото и да пиеш е едно и също, просто съставките са едни и същи.

Коментар

сега да напиша ли фармакологично описание на съставките с фармакодинамика кинетика и т.д.
      айде за сега няма да го правя
      все пак знайте че едни и същи съставки могат да дадат различни ефекти много е важна технологията на приготвяне
      по тия теми има изписани няколко тона книги част от които са ме карали да ги уча почти на изуст :x

между другото прави ли ви впечатление че тия нашите PIT BULL много яко напредват и започват все по смело да инвестират в реклама тоест няма да е зле някой ако се има с тях да им подхвърли нещо
      струва ми се че няма да е без ефект

Коментар

такаааа
        последното състезание доказа правотата на темата
        и думите на управителя на ОФФ РОАД БГ
        дойдоха хората от ред бул
        разпънаха балона
        три манекенки раздадоха ред бул кутийки за около 40лв
        в същтото време похарчиха поне 500 че и кусур лева за командировъчни
        заеха стаите в хотела та състезателите трябваше да спят из ловни хижи без вода и тоалетна
        за какво точно бяха упоменати като спонсори на плаката не стана ясно
        ако някой все пак знае нека ме поправи веднага ще се извиня публично
        та видяхме ги на живо де
        и се потвърдиха нещата писани до сега по темата
        е едно от момичетата ми бе особенно симпатично
        май и аз на нея .....
        както и да е тва е друга история

Коментар

Ми не сте разбрали беее..
          Те са наели стаите и манекенките за релакс на състезателите..
          А вие се бутате по хижите

Коментар

А бе да не са помогнали преди старта за организацията - с парички а ние да ги плюем.Ако не е така да си правя и аз балон-по-голям ама да не ме изгоните от стартовете ей
            А девойките са малко- да не са слънце да ..........

Коментар

До колкото знам Собиески въпреки обещанията, не са дали нищо, а Ред бул са украсили само с присъствие състезанието в Тополовград. Другите написани фирми са дали от порядъка на 20 до 50 лева! Така, че всичко май е било само на плакат.
              Ендурото и сексът не са шега работа !
              -------------
              Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
              http://crazy-job.com

Коментар

Ако другият път дам 100 лв. какво ли ме очаква на плаката???

Коментар

Първоначално публикуван от izo4x4
                  Ако другият път дам 100 лв. какво ли ме очаква на плаката???
                  За тези пари ще си купиш цяла ред-булка
                  -------------

Коментар

мисля че трябва за пореден път да се убедим какво значи RedBull и най-вече конкретнто им присъствие в България !!! според мен всички го видяха за пореден път. незнам тия с ред-булките и арката какви са им точно взаимоотношенията с редбул но определено те не са нищо повече от търговци и по никакъв начин не изразява позицията и намеренията на компанията за спонсориране на екстремните спортове в частност ендурото. От такава показнаост никой няма нужда !!!
                    Сигурен съм че 30% от състезателите които имат добър бизнес могат да покажат много повече от няколко момичета някаква арка и джип ако става въпрос за показност!!! и не само да покажат а и дори да спонсорират реално!!!

Незнам докъде стигна въпроса за контактите с централата на редбул, но със сигурност ако разберат как се "спонсорират" прояви от техните представители в БГ хората там ще бъдат меко казано възмутени. Та какво реялно са дали те за да си разпънат арката на старта. По цял свят за да си сложиш логото или рекламата някъде искат да си платиш, а тука какво .... раздаваме кутиики с редбул, смях !!!

Ако привлечем фирми спонсори които реално могат да подпомогнат шампионата, примерно производители на гуми масла и т.н. и на края на сезона този производител може да каже - Ето моите гуми са събрали най-много точки в шампионата, това наистина ще бъде голяма реклама за фирмата която гарантирано ще рефлектира и върху продажбите му. А ако редбул се събудят и наистина разберат че и в България има Ендуро, добре дошли, макар че аз лично се съмнявам -поне засега
                    Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

БРАВО краси
                      такова добро мнение не се вижда всеки ден в форума
                      наистина че тия въобще не заслужаваха балона им да стои на старта
                      ми че то ицо ако му бяхме казали щеше да даде 100 лева и поне да разпънем над старта транспарант на ОФФ РОАД БГ
                      по добре щеше да е

Коментар

Още преди месец съм задействал въпроса, за който говорихме, но не се оказа никак лесна работа Има си директор за Източна Европа с един куп администрация и хората искат "заявката" да се направи от името на БЕФ /Българсак Ендуро Федерация/
                        Моят човек също каза, че ще помогне, но трябва официален представител да стои зад всичко!
                        -------------

Коментар

Нищо лично към редбул, но нека поне докажат наистина какви са ако изобщо мислят че в България може да се правят серизни неща да докажат името си, а не само да продават лимонадката си от 3 лв. която грам, ама грам не е съобразена с джоба на българина и по никакъв начин немогат да ми докажат че това срува дори и 1 лв. !!!
                          Всъщност такава си е политиката на фирмата, така са си решили, немога да им давам акъм и да им се меся в бизнеса, но от гледна точка на българин тяхното присъствие тук е чисто печалбарско и нищо повече !!!

а за федерацията нека някой най-после я отвори тази тема !!! време му е.

Може би Събин който вече се е заел с това, но доколкото знам за да се учереди една федерациа, трябва да има устав, общо събрание, председател и управителен съвет, поправете ме ако греша.
                          Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Ами ние от къде всъщност знаем каква е политиката на фирмата по света???Аз допускам,че и "навън" е такава. Има неква логика.Присъстват на разни Х (трийм) прояви,на оффроуд,ама то нали и по света оффроуда не е цъфнал и вързал.Може и там да минават ниско тарикатите,пък ние да си мислим,че са бати спонсорите...Рекламкаа...Е поне за публиката в Тополовград нещата са изглеждали яко-като на телевизора .Както и за бедния(в случая) читател на списанието Арката си е яка.Навява ми разни асоциации.Ша взема да си купя да пия един Ред...Ама един само!
                            К. Кулев

Коментар

Първоначално публикуван от Калин Кулев
                              ... Арката си е яка.Навява ми разни асоциации.Ша взема да си купя да пия един Ред...Ама един само!
                              Сигурно още същия ден в Тополовград Ред була е свършил?!
                              Ти пък, ще нарушаваш имбаргото, пий един Шарк, по хубав е!
                              -------------

Коментар

момчета говорихме си с един познат
                                и се сетих отново за тая тема
                                ..някой нещо ново може ли да каже по нея

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X