Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Крос или Ендуро

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Крос или Ендуро

Щом можеш да си позволиш КДХ 220 скачай на него, а за Априлията, от към здравина едни я хвалят други не, но определено е най-вървящата 125-тица от тези години.
    Derbi Senda 50/70 1997 --> Suzuki RMX 250 1994 --> Suzuki RM 125 1991 --> KTM EXC 125 1998

Коментар

ми ако не е КДХ 220 може да е 200 или нещо като ДТ или ЦРМ.На тези модели съм се спрял

Коментар

Колеги искам да ви попитам относно Husqvarna 125 WR.Четох много теми по въпроса,но всъщност бяха писани само празни приказки.Та въпроса ми е мотора колко коня е,издръжлив ли е,намират ли се лесно част?Четох в 1 сайт,че е 15 конски сили,но ми се виждат малко може ли някакво мнение?

Коментар

Стига с тез коне, да не си жокей. Избрал си си кубатура, даречем 125. Имаш "Х" бюджет. Вадиш от 500 до 1000 за евентуални проблеми и текуща поддръжка. Справка в авто-мото борсите и виждаш с какво разполагаш. Расовите машини от близки години са близки и по показатели. Все пак са правени конкурентно способни.

Коментар

Просто ми е труден избора на марка и модел!Най-лесно е да се спра на първият боклук и да си вкарам таралеж в гащите.

Коментар

Първоначално публикуван от Robeto Преглед на мнение
              ....и да си вкарам таралеж в гащите.
              Това със стар мотор е почти задължително !
              Просто като си представя моя какво преживява за една разходка , не ми се мисли за след 10(15) години.
              Взимай колкото се може по-новия и в по-добро състояние.
              Японско или КТМ.
              Kawasaki 125KX 1991 -> KTM 520 EXC 2001 -> КТМ 525 SX + SM 2005 -> KTM 200 EXC 2007

Коментар

Качи се и пробвай какво ще ти допадне.Пробвай 250 крос и ще пееш друга песен- четири такта ендуро би бил добър избор.

Коментар

Не е задължително като е стар и да е боклук, има подържани мотори, които макар и на по 15-20 години не са по зле технически от по нови мотори, и смея да твърдя, че моя е такъв просто трябва да попаднеш и да знаеш какво да гледаш.
                  Derbi Senda 50/70 1997 --> Suzuki RMX 250 1994 --> Suzuki RM 125 1991 --> KTM EXC 125 1998

Коментар

При покупка на мотор мнго не се гледат годините, а състоянието. За първо ендуро смятам че yamaha dt125 е идеален. Аз имам yamaha dt125r и съм много доволен части колкото искаш.

Коментар

Спрял съм се на ЦРМ,КДХ и ДТ.Сега ровя колкото се може в всички обяви и избирам.Ако имате препоръки казвайте

Коментар

Преди няколко дни едно приятелче си взе DT 125,но мотора сега е в лошо състояние и не мога да ти дам мнение.Но по това което виждам от сега мисля, че ще надмине очакванията ми тази моторетка, но ще видим, след около 2 месеца, ако не си взел до тогава ще ти изкажа преки впечатления .

Коментар

Първоначално публикуван от Robeto Преглед на мнение
                          Спрял съм се на ЦРМ,КДХ и ДТ
                          Колега, това че си се спрял на тези мотори е ясно на всички, които са прочели темата, затова не е нужно да го повтаряш непрекъснато
                          SUZUKI DRZ SuperMoto

Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...

Коментар

Като ме посъветваха хора които са минали по този път и ме съветваха да си взема CR 125 защото ендурото за 1 лято ще ми стане малко,говоря за 125 кубатура.От тук от там съм чувал,че мотора много се чупел и така нататък,но аз ще го карам 2,3 пъти в месеца за разходки по равното и едва ли ще мога и да го натоварвам повече от 50% от мощността му.Мнения?

Коментар

Първоначално публикуван от Valentin Krasimirov Преглед на мнение
                              .....ами за 1 година каране е сменил само маслото и гумите :d и само ГАЗ
                              Това за ендуро или кросов мотор ми се вижда силно преувеличено. Или пък за тази една година каране карането е било 2-3 пъти. Или на края на годината се изваждат пари.

Да не се заблуждават желаещите - карането на такива мотори 2т или 4т, малък или по-голям, нов или стар, струва пари и колкото повече се кара толкова повече са парите.

Коментар

Как бихте ме посъветвали?Дали да взема чист крос 125.Ще го карам 3 4 пъти в месеца за разходки по равното.Ендурото ще ми умалее бързо защото няма да се взима нещо по-голямо от 125.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X