Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Крос или Ендуро

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Крос или Ендуро

Благодаря много колега,питам защото някъде писаха,че преди 89 година е 15 коня,а след 89 е 27,28.Не знам до колко е вярно за това реших да се убедя

Коментар

Първоначално публикуван от Valentin Krasimirov Преглед на мнение
      Препоръчвам ти и Кавазаки КДХ 200/220/250 СР/Р -каквото и да е все е хубаво,надеждно и си върви !
      Аз също съм за препоръките на колегата.Не се хвърляй на 250 /2т.нещо около 200.

Коментар

имах ендуро SUZUKI DR 600 беше супер макар и само манивела когато го продадох преди 15 дена хората се учудиха как лесно пали

Коментар

Първоначално публикуван от Мир0 Преглед на мнение
          26-27 коня е ДТ-то
          Грешиш.
          Yamaha WR 200

Коментар

Мога да предложа Сузуки РМ250 1995 година на добра цена.Ако искаш пиши ми лично съобщение за да ти дам подробности!
            YAMAHA WR450F

Коментар

Интересува ме колко коня е точно ДТ-то?По-горе колегата написа,че не е 26,а колко е?

Коментар

Първоначално публикуван от Robeto Преглед на мнение
                Интересува ме колко коня е точно ДТ-то?По-горе колегата написа,че не е 26,а колко е?
                Взимай едно DT 125 за първи мотор е идеален, не гледай конете и кой какво пише. Докато се научиш да го използваш на 100% ще ти трябва поне 2 сезона здраво каране. 90% от моторите по обявите са с преувеличена мощност, реалната сила която може да се използва е много по-малка.
                Yamaha WR 200

Коментар

Ако му се отдава 2 сезона за да го кара на 100% са мноого време за тоя мотор на повечето места го дават около 26 коня, а ако е по-малко ще е доста смешно ...
                  Derbi Senda 50/70 1997 --> Suzuki RMX 250 1994 --> Suzuki RM 125 1991 --> KTM EXC 125 1998

Коментар

Колега тук може да видиш всичко което те интересува. http://www.motorcyclespecs.co.za/
                    DRZ 400S

Коментар

Колега тук може да видиш всичко което те интересува. http://www.motorcyclespecs.co.za/
                      Погледни и KAWASAKI KLX 250/300R
                      DRZ 400S

Коментар

Насочил съм се и към КДХ 220R,Харесват ми като визия,надеждни са уж.Четох доста теми и мнения и като цяло мисля нещо над 125 да е,но ще видим тежката дума на старшия (баща ми) .Карал съм 2 ендурота по 125 не ме впечатлиха много да ви кажа макар и да съм карал само скутер 50 кубика и за това мисля да е над 125.Вие какво ще ми препоръчате

Коментар

От по-старите 125 кубикови ендура, единствено Априлиа РХ, или някой КТМ могат да те впечатлят.
                          Derbi Senda 50/70 1997 --> Suzuki RMX 250 1994 --> Suzuki RM 125 1991 --> KTM EXC 125 1998

Коментар

от слухове съм чул,че Априлиа РХ е пълен боклук,а за КТМ също не ги хвалят много.Най-хвалените 125-ци са Хонда ЦРМ и Ямаха ДТ

Коментар

От ЛИЧЕН опит те съветвам да НЕ ВЗИМАШ АПРИЛИЯ -мотора върви хубаво като за 125,но създава често проблеми !
                              Мотора,към който си се насочил е МНОГО ДОБЪР-има си и тема за него в раздел 2Т мотори-прочети я .Щом имаш все пак някакъв опит с моторите бързо ще му свикнеш на 220-ката.
                              Преди година един мой приятел,който преди това е карал Симсон и ЧЗ,се реши да си купува ендуро.Посъветва се с мен и двамата избирахме мотора.Парите не стигнаха за КДХ Р,но взехме КДХ 200 СР .....ами за 1 година каране е сменил само маслото и гумите :d и само ГАЗ

Коментар

Насочил съм се предимно към японските машини.Набелязал съм си Ямаха ДТ,Кавазаки КДХ независимо от кубатурата (200 или 220) и Хонда ЦРМ.Това са моторите които имам в предвид.Имам някакъв опит колега.Четири години съм карал скутерче което няма нищо ама нищо общо с моторите и няколко пъти съм карал руската машина ИЖ и няколко 125-ци ендурота.Благодаря лека за съвета който ми даде

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X