Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Аман от идиоти!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Аман от идиоти!

Що ли си мисля ,че е дело на ловджийте.....в нашия край за щастие не сме чували/виждали подобни неща, но над Пловдив има една пътечка за атв и мотори.Та там на 2 места след завой има изкопани дупки по метър широки и 50см дълбоки с вода.....и с каква цел? Някои да се пребие....много се нервя на такива недоброжелатели. Гората е на всички!

Коментар

Отношенията между ловците и мотористите, са като между ЦСКА и Левски . Можете да сте сигурни че това е дело на ловците , за съжаление това не е първи , няма и да е последен такъв случай, а и фантазията им е необятна и измислят какви ли не "изобретения" ... това няма да спре ,защото злобата и завистта са характерни черти от характера на Българина . Дано само да няма трагичен край ,че карането на мотор по само себе си е екстремно изживяване, а с тези "клопки" се превръща в оцеляване !
      "Суетата, е любимият грях на дявола"!

Коментар

Първоначално публикуван от Емил Трайков Преглед на мнение
        Що ли си мисля ,че е дело на ловджийте.....в нашия край за щастие не сме чували/виждали подобни неща, но над Пловдив има една пътечка за атв и мотори.Та там на 2 места след завой има изкопани дупки по метър широки и 50см дълбоки с вода.....и с каква цел? Някои да се пребие....много се нервя на такива недоброжелатели. Гората е на всички!
        На мен в нашия край ми се е случвало на две близки места опъната тел на пътя и винаги след завой... За щастие не беше бодлива!
        Some call it a hobby, we call it a way of life!
        Това че срещу теб са най-добрите, не означава, че трябва да се отказваш!

Коментар

Първоначално публикуван от Емил Трайков Преглед на мнение
          Сега се сещам че тук в странджата имаше практика по едно време по горските пътища да се слагат дъски с много наковани пирони и не ловджийте а горските го правеха това
          HONDA DOMINATOR 650
          ОРЕЛ ASTRA
          РСПБЗН-Приморско

Коментар

Поставянето на препятствия на какъв да е път, както и употребата на общоопасни средства без изрично оповестено решение, са УГЛАВНИ престъпления. Противодействието е въпрос на самоотбрана, както ще докаже всеки достатъчно добър адвокат. Освен ако не става дума за самоуправство, от страна на пострадалия. Който обаче може да пребивава в състояние на краен стрес и уплаха за живота си точно толкова, колкото докаже платената от него експертиза. Което на човешки език значи "амамолядругарко, той започна пръв!".
            "А, щом е така - ти не си виновен, изчезвай!".

Коментар

Днес отново.http://www.offroad-bulgaria.com/show...34#post1595434

Коментар

Завъртя ми се в главата една мисъл .... Ясно е че родната милиция няма да си мръдне г.зъ да издири гадното к--пеле. Ама частен дедектив нещо няма ли наоколо? За сметката - пускай дарителска акция. Аз бих дарил някой лев за да се разбере кой им е конструктора на тия неща. Пък като се знае ..... ще му мислим.
                0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Оставете железата където са си, но до тях сложете един вълчи капан
                  Другия по безболезнен вариант да се нацапат със специална боя. Така които ги бара ще стои поне 1 седмица "маркиран"...

Иначе има много начини и вие да сложите капан на този които слага капаните

Коментар

Ето какво си "намерихме" с един приятел миналата година в подножието на Мургаш.
                    Карахме почти един до друг, когато заобикаляхме едно дърво и двамата бяхме издърпани назад...
                    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC01572.jpg
Прегледи:1
Размер:154.6 КБ
ID:5294501Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC01573.jpg
Размер:156.0 КБ
ID:5294502Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC01574.jpg
Размер:183.7 КБ
ID:5294503

Телта беше завързана за ствола на дървото и доволно разстлана около него. Също така беше старателно покрита с изсъхнала шума и отсечени клонки.
                    Цяло чидо е че никой не пострада!
                    Последно редактирано от mendi; 05-08-11, 15:46. Причина: снимки

Коментар

Явно трябва да слагате парктроници и то такива които да виждат и бодливата тел

Коментар

парктроници не знам. Парк-бухалки по-скоро ...
                        Това с капана е интересна мисъл. Навремето така отучих един съсед да ми влиза в двора, ефикасно е.
                        О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Здравейте приятели.След половин час отивам на събрание на ловната дружина в която членувам.Несъмнено отново ще се повдигне въпросът за "гадните моторджии" и отново ще бъда "свой сред чужди и чужд сред свои".Дано вече отшумят тия простотии, какво толкос делим тоя пусти Балкан не знам.Аиде наслука и безаварийно каране по трасетата!
                          Если запрещено, а тебе очен хочется - тагда можно!

Коментар

Трябва да се съобразяваме едни с други,няма начин. Лошото е, че ние моторджиите не поставяме капани за ловджии (не че сме сигУрни, че те ги поставят). Хубаво е да знаем кога е ловния им период и да не се пречкаме, те поне не ловуват целогодишно. Има време и за нас да караме.
                            Последно редактирано от viki terzieva; 06-08-11, 15:09. Причина: Всички думи в множествено число в българския език завършват с "и", а не с "й"
                            HONDA DOMINATOR 650
                            ОРЕЛ ASTRA
                            РСПБЗН-Приморско

Коментар

Първоначално публикуван от sereco1 Преглед на мнение
                              Трябва да се съобразяваме едни с други,няма начин.Лошото е че ни е моторджите не поставяме капани за ловджий(не че сме сигорни чете ги поставят)хубаво е да знаем кога е ловният им период и да не се пречкаме те поне не ловуват целогодишно.Има време и за нас да караме.
                              Със тях ли да се съобразявам,че изтребват беззащитните животни,то това ако е геройство здраве му кажи. Аз съм сигурен, че ловжиИте поставят капаните, имах същия проблем, но не на това безумствено ниво, зная кога е ловният период на едър дивеч и не им преча, но те не го възприемат,а има едно единствено нещо - Балкана не им е бащиния. Както аз имам право да ходя, така и те.
                              Последно редактирано от viki terzieva; 06-08-11, 15:10.

Коментар

Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнение
                                Със тях ли да се съобразявам,че изтребват беззащитните животни,то това ако е геройство здраве му кажи.Аз съм сигурен че ловжийте поставят капаните,имах същият проблем но не на това безумствено ниво,зная кога е ловният период на едър дивеч и не им преча,но те не го възприемат,а има едно единствено нещо балкана не им е бащиния,както аз имам право да ходя така и те.
                                Не е точно така, но да не се отклоняваме от темата.
                                Последно редактирано от viki terzieva; 06-08-11, 15:10.
                                HONDA DOMINATOR 650
                                ОРЕЛ ASTRA
                                РСПБЗН-Приморско

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X