Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Аман от идиоти!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Аман от идиоти!

Днес се случи пред очите ми нещо, което си мислех, че за мен ще си остане само сцена от филм за Втората световна война. Там имаше едни добри партизани, които залагаха през пътя тел, на която винаги увисваше по един гаден германец и т.н...
    Това е по филмите, но днес в местността "УРСЕЛ " няколко километра над Лесидрен колега попадна на такава засада и едва не се уби!!!
    Да колеги, има такива идиоти, дебили и не знам как още да ги назова, които спокойно си опъват през пътя тел, бодлива при това!, и не слагат никакви предупредителни знаци (клони, парцали, найлони и тн.) и горко му на тоя нещастник, който попадне на тази клопка.
    В конкретния случай за щастие (егати щастието) телта първо се закачи за кормилото, изтръгна лоста на амбреажа и след това се спря в ръцете на колегата от Лесидрен. Понеже той не караше бързо успя да овладее мотоциклета, но не искам да ви описвам каква болка изпитваше и как му изглеждаха ръцете.
    Ами ако телта беше по-високо? Не е за мислене. Всеки един от нас можеше да е увиснал обесен.
    Предполагам, че тази тел беше сложена там не срещу нас ендуристите, а просто защото така си е решил някой си коняр да си загради пътя (макадамов, на места асфалтиран път), за да не му бягат конете, без да мисли за последиците!
    Какво повече да кажа освен: "Sancta Simplicitas!"
    Последно редактирано от viki terzieva; 06-08-11, 14:29.
    born to be wild
    Кольо Ковачев

От: Аман от идиоти!

Имаше такава тема, в която много колеги казват, че това е нарочно. Добре че и на шипове не сте попаднали. И такива уреди за средновековно мъчение слагат. Те със сигурност не са с цел някой идиот да си загради нещо... Късмет е имал колегата ти, че се е разминал леко. Вниманайте, като карате, защото се чува, че много местни се канят да правят такива золуми.
    JEEP CHEROKEE '86 XJ 4.0

Манол Денев

Коментар

Това си е преднамерено. За съжаление се прави по цял свят, поредното доказателство че идиотията няма граници.
      Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Що за мозък трябва да имаш, че да залагаш такива капани .

Вярно имаше тема относно телове и други капани. Там се обсъждаше, че вероятно ловджии, като се предполага, че каращите им гонят дивеча, но никой не може да каже със сигурност .

С такава тел ако е на височината на врата си оставаш без глава . Такива "трапери" да ги хванеш и да ги обесеш им е малко .
        Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
        И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
        вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...

Коментар

Първоначално публикуван от 678 Преглед на мнение
          Днес се случи пред очите ми нещо което си мислех, че ...
          Баси, направо настръхнах, само докато го четох, а на вас какво ви е било ...
          Аз, естествено, съм против насилието, но да знаеш, че като набиеш някого много, ама наистина много, му идва акъла.
          Та, като намерите кой е "заграждача", не го бийте ... на майтап.
          О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Безумие, не са осъзнати последствията.
            Случайността е съвпадение на обстоятелства, предварително обмислени и организирани!

Коментар

Първоначално публикуван от mohera Преглед на мнение
              Що за мозък трябва да имаш, че да залагаш такива капани .

Вярно имаше тема относно телове и други капани. Там се обсъждаше, че вероятно ловджии, като се предполага, че каращите им гонят дивеча, но никой не може да каже със сигурност .

С такава тел ако е на височината на врата си оставаш без глава . Такива "трапери" да ги хванеш и да ги обесеш им е малко .
              Труман Капоти описва такова убийство в "Ковчежета ръчноделки"...Опъната и подострена тел. Кретени. Заслужават здрав кютек.
              Животът е харизан кон според мен...

Теди

Коментар

Не само бой ми и него да провесиш на бодливата тел.
                HONDA DOMINATOR 650
                ОРЕЛ ASTRA
                РСПБЗН-Приморско

Коментар

Тия ловци съвсем подлудяха. И аз съм ловец, ама такова нещо не ми е минавало през ума да натворя. Тоя кретен вероятно няма да го намерите. Аз бих изгонил животните от гората за назидание. Да си правят въоръжени разходки, че да им дойде ума в главите. Като ходят един сезон без да гръмнат нито веднъж, може и да се усетят, че нещо не е както трябва.
                  За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Преди време.През 87година в град Земен.На един завой на излизане от"града". Един малоумник беше опънал арматурно желязо за строеж, посред бял ден. И представете си че навлизаш със по-висока скорост/извън населено място/ с мотор двама човека, арматурата се оказа на височината на кормилото.Питате ли как се спира..... разгеле капачката на резервоара излезе здрава.И после имаше едни извинения от страна на умника та малко му се размина"набиването на акъл".

Коментар

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
                      Аз, естествено, съм против насилието, но да знаеш, че като набиеш някого много, ама наистина много, му идва акъла.
                      Имаш една вносна бира от мене за това изречение!

И аз съм се натрисал на тел опъната баш на нивото на гърлото, странично от мост, където минава само мотор.
                      Фаталитито ми се размина заради начинаешия пред мене, жив и здрав да е че повече буташе от колкото караше.

Коментар

Е нали имате връзка? Обадете се някой да ви докара консерви и вода, тръгнете по тела, и полежете тихо няколко дни. Умника все някога ще дойде.
                        Засадата си е засада, а контразасадите никой не е отменял. Това са вашите действия.
                        Аз от де да знам как някой си е изпочупил ребрата в дерето по тъмно. Освен това вие имате алиби - по същото време примерно сте пили с мене, другаде. Ей ги свидетелите.

Коментар

Капан, или недомислица, това си е резултат от щракане на болен мозък и пълна безотговорност. Не знам как се лекува, но бой ми се вижда твърде недостатъчно...

Коментар

Първо бой, после жалба за "опит за убийство" и "заграждане на държавна собственост с цел присвояване".
                            Ясно е, че нищо няма да стане, но поне да го разходят по полиция и общини.

Коментар

Бeз бой,когато е нанесен не професионално оставя видими следи и се стига до съдилища.С дръвце в колянцето еднократно.Колкото и години след това да е жив, при всяко стъпване ще се сещта кога ,какво и как.За такива-така.
                              Мисленето е труден и бавен процес и не се отдава на всеки.....
                              Grand 3.1TD
                              0898 620 306 Стоян

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X