Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мотопистата

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Мотопистата

Ясене, защо не се съберете да направите едно дружество с идеална цел, да го вземете официално да се грижите за него и да си събирате вход, с който да се плаща поне за поддръжката. Тогава вече можете да го заградите и да искате съдействие от общината за охрана на обекта. Има варианти, а виждам, че и интерес имате. Намери още няколко сериозни като теб и го направете истинско! Успех! Поздравявам те за инициатвата и сърцето, което влагаш!

Коментар

Първоначално публикуван от BukToP Преглед на мнение
      Ясене, защо не се съберете да направите едно дружество с идеална цел, да го вземете официално да се грижите за него и да си събирате вход, с който да се плаща поне за поддръжката. Тогава вече можете да го заградите и да искате съдействие от общината за охрана на обекта. Има варианти, а виждам, че и интерес имате. Намери още няколко сериозни като теб и го направете истинско! Успех! Поздравявам те за инициатвата и сърцето, което влагаш!
      Мисля, че ако стане това и ние си го направим и има интерес и всичко тръгне, като види собственика на земята, че ще може да изкарва пари и ще ревне и ще си го вземе За съжаление така става в нашата страна. Иначе ще участвам в цялата процесия каквато и да е тя.
      KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Първоначално публикуван от iassen Преглед на мнение
        E вече не стана ли ясно, че е общинско и е предвидено за спортно съоражение? Поне според градоустройствения план.
        Колега не четеш внимателно

Коментар

според мен,парво е най добре да се види как стоят нещата в общината (на кой е,можели да се вземе да се стопанисва,да ти кажат собственика, да се сваржете с него)после като се сварши с това и нещата ще трагнат от само себе си!!!

Коментар

Еми да, ще отида Понеделник-Вторник и да видим, поне е близо.

Коментар

Какво стана с малкия ни проект за бобката ?

Коментар

Тази тема я изчистих от разни уговорки за карания и всякакви други подобни писаници, че не приличаше на нищо.
                Темата остава само за организационни действия и разяснения около "Мотопистата"!

За всякакви уговорки за карания, сбирки и развлечения относно Мотопистата направих нова тема: "Мотопистата" - уговорки за каране

Ако някой направи подобаващ материал в снимков разказ, нека направи нова тема в раздела "Разходки", която да остане лишена от всякакви излишни постове и лекомислени коментари!

Коментар

Първоначално публикуван от Rijkoo Преглед на мнение
                  Какво стана с малкия ни проект за бобката ?
                  Не съм се отказал ни най малко, но от няколко дни все не мога да отида до общината. Утре пак имам да вися цял ден в КАТ и съм насрочил за Петък. Ще докладвам веднага щом има резултат

Коментар

Колеги, много се надявам тая приказка да стане реалност и аз ще помагам с каквото мога, ама съм сигурен, че ше има голям проблем с местните, по принцип чупят стъкла на коли, пукат гуми, драскат с ключ само като им паркираш пред блока какво остава за активизиралата се мотописта. Дано да не сложат прът в колелета като почнат да се режат машините.
                    [IMG]http://www.maxmediabg.com/moto/bobi2_podpis.jpg[/IMG]

Коментар

трудно ще е но след трудното идва лесно!!! там трябва много работа, така че е най добре да се залавяме за работа !!! Само с писане във форума не става
                      Последно редактирано от Тодор Пашов; 05-02-09, 22:07. Причина: правопис

Коментар

Имаме развитие : )
                        Бях в община Триядица, говорих със секретаря на общината- много мила жена. Останах приятно изненадан от начина, по който беше настроена. Посъветва ме да подам заявление в деловодството, за да могат да проверят всичко и да ми отговорят.

Написах веднага и подадох. Описах, че от мотофорума, имаме желание да го оправим за наша сметка без да го променяме. Казаха ми, че срока е до месец, но вероятно по-рано ще ми се обадят по телефона и ще ми кажат какъв е статута на терена, собствеността и ако зависи от тях разрешение да го оправим. : ) Та сега чакаме, а аз ще звънна след 10-тина дни да проверя, ако не се обадят. : ))

Коментар

Това горното каква връзка има със темата?

Обещах на Ясен да проверя за бобкета - представител на фирмата се отзова и каза че най-вероятно ще може да се осигури. Безплатно. Така че колеги, моля ви насрочете някаква дата за да може да се ангажира бобкета.

Коментар

Ами аз днеска точно няма да мога да дойда (ако въобще ще има сбирка), но за финансирането на проекта ще участвам, само да стане ясно кога, къде, колко и т.н. Ако искате може и през почивните дни да се видим на по сокче.

Мисля обаче, че трябва малко да се пооправи времето преди да се насрочва дата за бобкета, иначе рискът е на въпросната дата климатичните условия да са ****.

Коментар

да се разберем за почивните дни да се видим на пистата !!! Сезона си дойде а нищто конкретно не сме се разбрали!!!

Коментар

Колеги, попаднах на следните статии по въпроса за мотопистата:

http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2009-02-09&article=266115

http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2009-02-09&article=266116

Вижда се, че са от в-к Стандарт, но поне можем да се свържем с някой от хората, отговорни за това в общината (гледах, че един от ДСБ дето иска да е спортно съоръжение) и ако не е голяма блъсканица да направим нещо като инициативен комитет, за да сме сигурни, че поне до следващата зима няма да има проблеми с ползването.
                                Ако няма къде да отидеш, ела на себе си!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X