Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мотопистата

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Мотопистата

Абе момчета каквото и да говорим няма да стане като едно време,освен ако някой от мотокроса не го купи...Преди месец излезнах да тренирам, кфот може...12 бяхме там и кфо да видим 14:30 идва инспектора да пише некфи глупави актове,че неможело да се шуми от 14 до 16 ,прав е сега нямаше какво да спорим (но за пръв път) ,расправя че бабите от съседния блок се били оплакали и се наложи да си ходим

Коментар

Момчета, терена е продаден отдавна и то за мильони Никой няма да я остави така, вече има доста блокове построени на територията и. Хубавото е че застрояват от вън на вътре и засега застрояват прилежащите територии, бутнаха боксовете и гаражите отзад. Самото трасе си стои и заради кризата в строителството може и по-дълго да остане Добра е идеята сами да го поддържаме и пазим по някакъв начин, иначе на мен са ми правили забележка полицайте да не карам между 2 и 4ч. а на Куманов миналата година и акт му написаха там.
      motobattalion

Коментар

Еее айде. Браво че се организираме. Ида да копам, само кирка и лопата дайте, че нямам. Да го пооправиме малко, може и да събереме малко пара и да викнеме един Bobcat да помогне. Дори и външното кръгче да оправиме пак ще е супер. И после да си се събираме следобед (Разбира се след 16:00, за да не ни целят бабите с развалена зимнина) и да подскачаме по домашно, вместо да цепиме из съседните градове. Мечтата ми от втора страница почти ще се сбъдне Еваларка.

П.С. Лелел бабите ако са нет маниячки и четат сега как ни се радват, ама да си купуват слушалки и да гледат сериалите. Да живее мотоспорта в София и страната!

Коментар

Последните две мнения са изтрити!
          Ще помоля двамата участници(те си знаят кои са) за в бъдеще да се въздържат от подобни изказвания! Тук не е мястото!
          Ако имате нещо лично да си казвате намерете друг начин, но не и тук!

Коментар

Колеги, намерих един познат с BOBCAT, който може да дойде на пистата с него, да изравни скоците, да изчисти бурените, да махне боклуците и т.н. Плаща се на ден-250лв., а един ден мисля че ще е предостатъчен. Предполагам, че щом никой не прави проблеми, че караме там, няма да има проблем и , че я оправяме. Това трябва да стане пролетта. Да не е кално и да не е твърдо. Ако има желаещи да участват , заявете в тази тема.

ВРЕМЕ Е САМИ ДА СИ ПОМОГНЕМ! НАЙ-НАКРАЯ И В СТОЛИЦАТА ДА ИМА МЯСТО ЗА КАРАНЕ!

Коментар

Проблема е, че май там земята е продадена (или все още се бият за нея) и ще се застроява, а полицията редовно идва да гони мотористите по оплаквания от свръхзаетите хора от околните блокове.
              DCRT®

Коментар

Първоначално публикуван от iassen Преглед на мнение
                Колеги, намерих един познат с BOBCAT, който може да дойде на пистата с него, да изравни скоците, да изчисти бурените, да махне боклуците и т.н. Плаща се на ден-250лв., а един ден мисля че ще е предостатъчен. Предполагам, че щом никой не прави проблеми, че караме там, няма да има проблем и , че я оправяме. Това трябва да стане пролетта. Да не е кално и да не е твърдо. Ако има желаещи да участват , заявете в тази тема.

Приятел това е мечта на всички ни,парите ще ги съберем,но земята е продадена отдавна,и всеки път гонат Горчо с двуметрови актове,и ни се налага да качвам мотора на ремаркета като "на пожар..." 2 стане ли край,бабките излезнат ли край... . Но може ще видим,аз ще предложа на няколко човека,може да се навият .

Коментар

Първоначално публикуван от iassen Преглед на мнение

Въпреки, че е продадена както писах по-горе, аз съм за да си помогнем сами, бройте ме и мен ако трябва да се преброим колко сме желаещите и да съберем пари за човека с BOBCAT-a ..... иначе няма да дойде някой да оправи трасето без пари и после да се кара само на готово
                  motobattalion

Коментар

Няма да е много добре ако съберем пари, почнем да я правим и ни прогонят, да не можем да си я ползваме, но ако е само заради шума от 2 до 4 всичко е наред, стига собственика да не се оплаче. Ще видя дали не мога да го намеря и да говоря с него. Имам една идея как да го открия. Той даде ли ни разрешение да си караме (без от 2 до 4) докато почне да строи, а мисля, че морално ни го дължи, ще си вържем гащите. Ако пък все е още е общинска - още по-добре.

Коментар

Ако събирате пари,за да се оправи пистата бройте и мен.
                      Последно редактирано от nekr0n; 21-01-09, 21:43.
                      HONDA CRF250R

Коментар

Екстра, да се съберем 7-8 човека, да ни излезе по 30-тина лева ще е супер. То е ясно, че стане ли работата после ще дойдат и други много да карат, ама няма лошо. Важното е да си фърчиме и да се кефиме. Иначе задействах откривеането на собственика, но още нямам резултати.

Коментар

Ясене, аз със сигурност няма да карам никога на тази писта, НО бройте ме и мен в сметката...

Коментар

Е това е приказка на отговрен моторист, гражданин и патриот. Хвала такъви люде! Гордей се Българио, живеят в теб и човеци!

Коментар

Още един, който ще си плати за да ви гледа как карате
                              Живея на 200 метра от пистата и има особен сантимент за мен, много ще ме е яд да вдигнат блокове и тук но.......
                              Пия вино само по два повода: когато за вечеря има дивеч и когато няма.

Коментар

Днес ходихме на мотопистата, да видим как е обстановката. Идеално е за каране има кал, вода има малко лед по края на пистата, но като цяло е добре. Направих 2 снимки,за да се уверите. Аз утре ще карам там. Има ли желаещи
                                Прикачени файлове
                                HONDA CRF250R

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X