Обява

Свий
Няма добавени обяви.

KX 250 F

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Тези дни в Каравелово и аз имах възможноста да пробвам на Малък Кеко моторетката в една чакълена уличка и определеееееееееееееееееено много ми хареса
    Този мотор е просто как да кажа... абе каквото и да си говорим думата си е ПЕРФЕКТЕН..
    Аз лично като се качих и като си спомням усещането от моя и като се качих на Кеко на мотора имах чувството че се качвам на балканче, толкова лек и приятен ми се стори, че имах чувството, че се качвам на играчка ! Мотора е невероятен, но според мен не е за прекалено големи преходи и изобщо не ми се вижда подходящ за асвалт...., защото който и да го кара винаги ще му се иска да кривне от пътя и да се покефи на офроуд-а с него
    Който има възможноста да се сдобие с такава машина изобщо да не мисли, само това мога да кажа като последно мнение от моя страна за машината
    [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
    [/FONT]________________________________________
    [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
    [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
    [/CENTER]
    [/CENTER]

Коментар

последните мнения бяха преместени в форума купува продава
      а сега давайте да го разнищим тоз кхф250
      снощи между другото представяха новите модели за 2006 та по моторс
      но не ав моторс а другия
      в предаването парти сайкъл
      пробваха ги по едно трасе
      много готино
      пича дето ги тестваше бе много добър направо ги попиля и двата
      но май и него 250 то повече го кефеше и по добре го караше
      450 то май му дойде силничко
      много ме кефи таз годишния модел
      и май вече не са еднакви със сузукито а са по различни
      сложили са му и много кефски понакъдрени дискове на спирачките и от завода си идва със рентал гкормило
      а рамата е алу
      докарали са го много добре като дизайн

Коментар

И като комфорт е много добре Малко са моторите, на които като се качиш и имаш чувството, че цял живот си ги карал. Така беше с Хонда, а и този е такъв. Не съм сигурен само по въпроса с издържливостта, но то от съвремените напомпени модели пък кой ли е достатъчно издържлив

Коментар

първия модел -2004 страдаше май от доста неща
          сега 2005 е подобрен а 2006 та сигурно ще е още по добър
          като цяло по нарядко го хвалят че изисквал смяна на бутало от црф250р например
          а и от ниските дърпал повече
          като сухи цифри е и почти най мощтния от 2504 т тата и то във всички обороти като само в най високите до колкото си спомням ямаха го бие
          имам диаграмите ще ги кача тия дни

Коментар

Вчера зяпах по по ТВ-то шампионата на щатите за 125сс .
            Точно КХ-овете бяха винаги отпред и тук там на някое състезание им се моташе някой КТМ, Хонда или Сузи
            2010 CRF 250 R

Коментар

Някой ще се изкаже ли по тая статия?
              Интересува ме вашето мнение
              http://www.transworldmotocross.com/m...053473,00.html

Коментар

Е, то е ясно. От тестовете си личи, че Honda CRF 250 F има в 90% предимство пред останалите, но ние говорим тук повече за по-подходящ мотор за едндуро
                Фактът, че в повечето тестове Кавазакито показва втори резултат е доста показателен, а дори в последния тест при професионалния драйвър е дал и най-добро време.
                ... а защо в теста не участвува сериен КТМ

Коментар

аз имам точно този мотор Кавасаки Кх250ф -'04. Когато си го купувах никой не казваше нищо добро за него..изчетох целия интернет за информация защото много исках yz250f. вече го имам една година и съм доволен на 100%. Мотора е много послушен и мазен върви перфектно.Наистина сега в шумен имах проблеми с прегравяне, но при тези условия прикоито го карах и при толкова много буксуване на място предполагам и вашите мотори са загряли доста.Харчи изключително малко един приемр на шумен трасето го взехме з аоколо 3 часа не помня точно и с дължина 50 км моторът ми беше изхабил около 5 литра бензин дори може би и по малко тъй като доста изтече през преливзите понеже ми се наложи да го оставям на земята за да помагам на съотборника ми.През 2005 са подобрили охлайдането с 4см по дълги радиатори.и за направили капака на филтъра независим от водната помпа!!! аз си сложих вечно филтърче - stainless steel filter - и си реших проблема с другия недостатък - смяната на филтър който е 25лв и само при еди съм го намирал до сега. МИслех да си копувам джанти за супермото , но като се има в предвид на какво се подлагат двигатели при тази дисциплина, реших да не си съсипвам моторчето и да си го карам само на крос и ендуро!
                  Сложих му също White Brothers Aluminium Pro ауспух и гнерация и моотра se promeni значително, имам в предвид не дигане на мощността, колкото в в това че запозна да поема много по добре на високи предавки и там кадето свалях по 2 скорости на трасетата сега свалям по 1, което е много ефикастно при каране в дулги завои с коловози или нално трасе.Много добре се усеща и ниския център на тежестта, койото се вижда много добре дори когато се слойи до хонда или ямаха. Има полу-суха мазилна уредба , за разлика от хондата която има 2 отделни картера за масло(450ф) и е с 2 разпределителни вала, с по 2 клапана, които до тези моменти си седят с луфт в сервизните норми. с няколко думи бих препоръчал този мотор на всеки, даже го давах на една приятелка да го кара , която никога не беше карала мотор и след няколко кръгчета с мен на старта на пернишкото трасе, момичето си караше абсолютно сама на 1и 2 скорост само юеше да падне на едмо место защото забрави да върне газта ама беше руса така че и е простено
                  full time rider, part time racer
                  jrc4life

Коментар

При моя тест забелязах, че мотора се движи така сякъш си го карал цял живот !Когато дори го задавиш отново пали лесно и има невероятна работа на двигателя! Аз като му се качих толкова се накефих, че веднага вирнах масура на газта повечко и имах чувството, че съм роден за този мотор изобщо не къса ръцете макар, че е много мощен вози плавно и мазно и много добре убира неравностите.... аз понеже карах в една уличка такава камениста в Каравелово ми направи впечатление, че наистина дърпа доста, но не изморява... след като слезнах отивам при бащата и му викам..."добре ли изглеждаше от страни?" и той "А да бе много хубаво вие тея мотори ги нямате за нищо само ги карате да си въртят задниците и да трепете народа с камъни и чакъл" а аз лично почти не усещах как мотора превърташе здраво гумата и занасяше мазно Просто не бих си помислил за какъвто и да е друг мотор ако имах нужните средства за да се здобия с такъв...
                    [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
                    [/FONT]________________________________________
                    [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
                    [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
                    [/CENTER]
                    [/CENTER]

Коментар

Спокойно, ако имаше средства за такъв, щеше да си мислиш дали няма и по-хубав ... и да го търсиш ... и да мечтаеш за него ...
                      Път без препятствия обикновено не води до никъде.

Коментар

Наистина сега в шумен имах проблеми с прегравяне
                        по принцип кх250ф 2004 та година модела се слави че е малко склонен към прегряване
                        НО проблема може да се разреши
                        щатските издания които са си правили всякакви експерименти с този мотор препоръчват няколко модификации
                        1-корпус за водната помпа и филтъра от войзеен или про циркуит
                        така е направен че може да се вади филтъра без да точиш антифриза както е вече на новите от 05 година кх ф
                        освен това турбинката и корпуса на помпата се сменят и специално тези на бойзеен много подобрямат работата на помпата
                        2 слага се капачка на радиатора от кх500
                        това е една от най евтините хитрини която я препоръчват че почти задължително трябва да се направи на кх 500 капачката е с по твърда пружина и позволява да се развие по високо налягане в радиатора без да се изхвърля охлаждащата течност
                        3 донякъде загряването се дължи и на кривата на запалването което осигурява т.нар блак бокс
                        кавазаки са го отчели и са направили нова електроника която може да се поръча при всеки дилър на кавазаки и която е така направена като крива на запалването че двигателя не загрява чак толкоз
                        ако искате парт номера мога да го потърся но няма да е под 250 долара от сега да знаете
                        4 фирмата имс прави специални доста по дебели и големи радиатори за този модел ако се сложат почти нямате шанс да прегреете мотора
                        тази модификация обаче е най скъпа
                        над 400 долара са радиаторите но особенно ако са ви изкривени оригиналните си заслужава да си вземете защото пак са по евтини от колкото оригинални кавазаки

айде мислете а като се видим ще черпите

Коментар

Re: KX 250 F

възможно лие 250 4т мотор да е 50 к.с .И ако повече лиси заслужава от 450 4т

Коментар

От: Re: KX 250 F

Първоначално публикуван от Stoicho.Kirilov Преглед на мнение
                            възможно лие 250 4т мотор да е 50 к.с .И ако повече лиси заслужава от 450 4т
                            1-во не са 50к.с. и второ 250 се кара много по-лесно от 450... Няма смисъл от 450 ако си любител.
                            Yamaha WR 200

Коментар

От: KX 250 F

Здравейте искам да кажа че съм начинаещ и не съм много навътре в нещата.другата седмица ще ходя да гледам точно за такъв мотор до колкото разбрах кросовите мотори не трябва да стоят на едно място че загрявали искам да попитам а за дълаг прохот проблем ли ще е искам да го използвам предимно за off road най-вече по черни пътища но мога ли да изминавам големи разтояния сиг.ще ви се стори доста тъп въпроса но четах в форума някаде за друг мотор че неможело и така ако може някой да ме посаветва нещо Благодаря предварително.

Коментар

От: KX 250 F

Във вторник отивам да го гледам да съм наясно дали това ще е моят мотор.Искам да разбера какъв точно трябва да е стилът на каране на този мотор.Аз предимно го взимам за черни пътища и за разходки не за катерене по горите доколкото разбрах това ще е проблем за този мотор, знам че ендуро става за гората става и разходки но искам нещо по лекичко като този ще съм благодарен ако някой ми разясни малко по подробно за да си направя сметка.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X