Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Каква машина като за първи мотор?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: До: Каква машина като за първи мотор?

Колегата е много прав 250 2т за първи мотор- пряк път до ортопедията. Не си заслужава да се пробвате на тези мотори. По темата е писано много от Ясен, за което аз лично много благодаря, защото ми помогна много при избора ми, 250 2т не е мотор за начинаещи. Първо, че няма да можеш да го караш както трябва ще те плаши и ще го зацапваш пък и дори като посвикнеш пак няма да можеш да използваш капацитета му.

Коментар

Какво щв кажете за сусуки тс 200 р .Моля коментари относно мотора .И става ли за начинаещи?
      Балкан 50--->Минск 125--->Кавазаки КЛХ 250---> Beta RR 525 Factory 2009

Коментар

Първоначално публикуван от aleks_ma Преглед на мнение
        Какво щв кажете за сусуки тс 200 р .Моля коментари относно мотора .И става ли за начинаещи?
        TS 200 е чудесен мотор. За начинаещ идва малко силен, но ако се действа с разум не е проблем да се започне с него.

Коментар

Първи мотор

Здравейте, понеже съм нов в този форум, се извинявам, ако съм създал тема, по която има отговори във форума. Искам да си купя мотор - крос, но досега не сам карал такъв. Какъв мотор бихте ме посъветвали да си взема като първи.
          Който да е подходящ за мен. Защото гледах Ктм 65 сх, ама ми се вижда нисък.
          Мисля, че сякаш някой 125 кубика ще е добре, но не съм убеден. Ако можете, ще съм ви благодарен да ми помогнете.
          Последно редактирано от viki terzieva; 09-08-10, 13:19. Причина: Спазвайте правилата за правопис!

Коментар

От: Първи мотор

Много неща са от значение - с какъв бюджет разполагаш, височина, тегло. Все пак щом си 92 набор, едва ли си 1,40 така че, на 65 не знам как ще се побереш. 125 е твоя избор. От там нататък има хора, коИто са запознати и могат да ти помогнат !
            Последно редактирано от viki terzieva; 02-09-10, 15:06. Причина: Отрицателната частица "НЕ" се пише ВИНАГИ отделно от глагола - например "не знам"

Коментар

Карал ли си мотор преди това, някакъв, като изключим скутери и т.н. ?
              Yamaha WR 200

Коментар

Да ,има доста изписано по такива и подобни теми, поразгледай ги !! Моето мнение е:започваш с възможно най-малкия клас който ти е удобен и възможно с най-новият модел който можеш да си позволиш ако смяташ да караш на мотокрос
                [URL="http://www.youtube.com/watch?v=9HxSw-FCv8U&feature=related"]
                [/URL]

Коментар

Здравей колега,според мене ако не си карал досега крос мотор е по-добре да си вземеш 65 кубика като за начало,125 са доста нервни,и за човек,който не е карал такъв мотор е малко опасно(то аз не познавам човек,който кара мотор и не е падал)

Коментар

Дори и да не е карал кросов мотор,тези 65cc ще са му малки ми се струват,пък и самия мотор ще му е леко малък и неудобен. Аз лично за пръв път се качих на крос мотор,на един приятел на KX-a 125cc [като досега бях карал скутер доста време и спусках с колелото ;d ] но нямах проблеми с карането му. Сега в момента,почти на 17г карам Suzuki DR250s 4T , първи мотор ми е,от 4месеца го имам и като цяло му свиках доволно добре. Тъй че нещо 125cc 2T или 250 4Т мотор от рода на моя,който е по-тежък,но е добро моторче за начинаещ според мен. : )

Коментар

85cc също е добър вариант
                      Yamaha WR 200

Коментар

колеги 85 кубика са малки предната гума е 16 цола а задната е 14 цола.
                        за какво говорим аз съм на 12 години висок съм 175см.тежа 65кг.
                        и преди 5 дни ми взеха 125cc.honda cr 125cc

Коментар

Koby_92 спомена за 65цц, няма как да се събере на него, а 125 кросов ще му е силен.
                          Поздрави!
                          Yamaha WR 200

Коментар

Според мен една 125ца 2т която е малко над 40 к.с. като за първи мотор и като се има в предид че си гледал и 65ца преди това... - май е по добре да се насочиш към клас 85сс ,освен ако не си някой като Мирослав Шамов но и той ако не се лъжа мина първо пез клас 85сс

Коментар

От: Каква машина като за първи мотор?

Хускварна 610 добре ли е някой да даде по обстойна информация ако е запознат ще му бъда благодарен.

Коментар

От: Каква машина като за първи мотор?

Първоначално публикуван от rusev_g Преглед на мнение
                                Хускварна 610 добре ли е
                                Като вземем предвид заглавието на темата - Хускварна 610 въобще не е добре!

Всъщност, ако прочетете добре темата, веднага ще ви стане ясно кое е добре и кое не и задаването на такъв въпрос ще е излишно.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X