Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Отново...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Отново...

Ела да ти предложа моята хонда CR 125. Всички резби са й здрави и не е събирана от няколко мотора. Ново бутало, гарнитури и специален концентрат за мотори на Моторекс (антифриз) преди един резервоар. На трасето си объсва грайферите на местата, където трудно се качваш пеша. Просто нямам пари да я карам и само ми седи. По ходовата част няма забележка. Единственото нещо, което не е от него, е кормилото. Трябва да е от ендуро, защото е малко по-широко и тръбата, на коята лежи протектора му, не е с болтове, а си е заварена. И няма извивките на дръжките като на кросовите. Който го е карал или не му е направило впечатление, или му е било удобно. За вървене мога да ти кажа, че много върви и пали много лесно. Студен, топъл, няма значение. Ама не става за в града, да знаеш. А, има една липса - пластмасовият протектор в бяло на предния диск. Задните такива са си там. На верига, накладки, гуми, хубав ауспух, няма да сълзят амортисьри... Някакви хлапета са се возили с него около блока ми каза съгражданин, който живее в града, от където го купих. И той е кросист и ги познава покрай мотора. Баща им го е внесъл от Италия и са го карали три години. По окачването нямаше никакви луфтове, което ме изненада приятно. Имам документи за него, мой си е и аз го продавам. Не е краденяк или да кажеш нещо. Моторът иска само карач към момента. Събираме се мотористи на трасето и който го е качвал казва, че много върви и работи със сила. Няма да направиш грешка за две хиляди и двеста лева, но това ще разбереш само ако го купиш. Друг начин, уви, няма.

Коментар

Мерси за предложението , но с баща ми поговорихме малко и решихме да поизчакаме малко да дойде зимата да паднат цените малко (звучи странно , нали :Д ) но няма как , ако искам нещо що горе добро ще чакам , пък и зимата е весело да се кара в снега. А до тогава се надявам да изказвате своите впечатления от някои машинки , мерси

Коментар

Искам да ви попитам нещо.Попаднах на обява а именно - Kawasaki KLX 250 (4-тактово , сигурно знаете но...) та работата е , че то се продава за около 1,100 лева, НО с проблем в главата.Та искам да ви попитам към колко лева в най-добрия и в най-лошия случай тази повреда може да струва ? Защото ако е в рамките на 500 - 600 лева това може да си е супер оферта. Моля помогнете , мерси

Коментар

Моля Ви кажете дали ще стане на работа ?

Коментар

Първоначално публикуван от presiil Преглед на мнение
            пък и зимата е весело да се кара в снега.
            А още по-весело се и пада...
            Мотора не е шега работа, иска си тренинг стъпка по стъпка. Не може веднага да се качиш и да правиш всичко и навсякъде.
            Помисли за хубава екипировка
            Успех!
            Yamaha WR 200

Коментар

Заделил съм пари за екипировката , спокойно. Това ми беше втората мисъл след радостта от новината , че ми предстои закопуване на машинка Досега когато и да съм се возил на моторите на приятелите си аз ВИНАГИ нося каска Благодаря за загрижеността иначе

Коментар

Та относно този опит от който имаш от тези мотори който приятелите ти са те учили е малко сложно да се метнеш направо на 250сс .Това е доста мощен мотор и някъде сериозно може да се пребиеш жестоко.Не случайно хората започват от по малки мотори за да се научат на основните неща в мотокроса или енурото .Просто си имай в предвид че това е доста мощен мотор и трудно ще го контролираш в някой ситуаций
                Ако съдбата ти затвори вратата,влез през прозореца!

Коментар

Да , знам но просто нямам толкова големи финансови способности за притежаването на няколко мотора (125==>250...) знам , че може да продам този , на които съм се научил но все пак... благодаря ти за отговора иначе ще го имам в предвид.

Коментар

По принцип точно такъв искам , мечта ми е :Д. А и , когато пуснах темата едни от отговорите бяха "За 2500 лв. запазен 4-тактов кросов мотор едва ли ще намериш" ами ето доказателство , че намерих Мнение за машинката ? (конкретно от 2003 г. ако може)

Коментар

Машинката е Yamaha yz250f 2003 година , мнения ?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X