Обява

Свий
Няма добавени обяви.

2009 Суперкрос в US

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: 2009 Суперкрос в US

Ааа, да. И световно е. Преди 2 години Рики и Буба си разелиха двете титли. Кармайкъл го дисквалифицираха от едно АМА, но не и от ФИМ състезанието и накрая на годината за всеки имаше по титла...
    Колко кръга остават до края? Стюърд май вече има нужда от повече от победи във всички оставащи кръгове? Ако Чад запази постоянството си ще заслужава титлата и още как. Тия момчета там... всичките летят. А той ги побеждава от всякакви ситуации. Изказване, че някой там кара скучно или бавно са меко казано несериозни.
    А Буба... той си е извънземен. Няма какво да го гледаме него.
    К. Кулев

Коментар

Тия момчета там... всичките летят. А той ги побеждава от всякакви ситуации. Изказване, че някой там кара скучно или бавно са меко казано несериозни.
      ..много добре казано

Коментар

Честита титла на Кристоф Пурсел,беше перфектен от началото до края,мисля че си е заслужи напълно.При големите остават още 4 кръга до края,и борбата ще е жестока. Гледайте и двата класа няма да съжалявате.

Коментар

Още една от убедителните победи на Стюард. Супер! Макар че пак имаше малко изтръпване. Победа Но9 за тази година чист късмет е целия сезон за Рийд настоящата ситуация още в първи рунд когата Ямаха не можа да запали след като паднаха и двамата.Чад показа че не е съвършен когато трябва да настига Стюард за малко му беше да се преметне през балите. Да кара стабилно изпреварва ги и напълно си заслужава 2-то място. Следващите 4 рунда ще бъдат жива агресия
          [IMG]http://www.maxmediabg.com/moto/bobi2_podpis.jpg[/IMG]

Коментар

Края взе да се вижда, а на Чад му трябва още една победа. С 2ри всеки път до края ще загуби, затова ще е по-склонен към рискове. Но аз не очаквам да се хвърли "през глава" да гони летящия. Той знае много добре, че рисковете и грешките ги прави буба. Той трябва да остане стабилен. С тая тактика и това качество води през почти целия шампионат тази година.
            Честито на Пурсел. Ето още един пример, че не винаги най-бързия става шампион. Строуп беше по-бърз в почти всички сесии, но...
            Възхищавам се на Стюърд от първите състезания в които съм го гледал. Това наистина е най-невероятно бързия кросист в света, а може би дори на всички времена. Но глупавите грешки които допуска, лесния начин по който пропилява всичко го прави по-малко велик за мен. Рики беше една класа над него. А както вече казах, разглеждам Чад като простосмъртен, който с много труд, характер и постоянство успя (и все още го прави) да се бори и да побеждава боговете, които наистина са неземни. Както Сете Гибернау и Роси преди години в Мото ГП. Единия изплувал от дъното, а другия роден на най-високото стъпало.
            К. Кулев

Коментар

Аз свалих няколко състезания от 2006 година когато съсе стезава и Кармайкъл, ми че той Буба пак ги къса. И ми направи впечатление че Рийд е карал доста по агресивно тогава!

Коментар

Първоначално публикуван от borisgp Преглед на мнение
                Аз свалих няколко състезания от 2006 година когато съсе стезава и Кармайкъл, ми че той Буба пак ги къса. И ми направи впечатление че Рийд е карал доста по агресивно тогава!
                Аз пък преди няколко вечери дръпнах пак от 2006 и от 2005 май дори няколко състезания - едното беше на едно кално трасе, където Рики се скъса да пада (дори повече от Буба по настоящем ) и дори в крайна сметка мисля не завърши пръви, а първи беше Уиндам, а и самото каране на Рики ми се стори доста така ...., как да кажа ..., абе не толкова динамично и агресивно. За съжаление нямах време да го гледам цялото, а само попрецъках тук-там (ще видя кое е в къщи и ще пиша, накой ако иска да гледа). Филмчето бе с лошо качество обаче, а Рики беше с двутактово Сузуки още
                Hristo Draganov
                http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Това, беше може би най интересното състезание (Джаксънвил) до сега. За първи път Стюарт си използваше главата. Чад направи две абсолютно еднакви грешки на едно и също място - приземи се извън трасето (едната на по време на heat) и с това интригата в последните три обиколки завърши. Стюарт въпреки, че изчакваше, не се знаеше как ще реагира.

Преди 2 години Рики и Буба си разелиха двете титли. Кармайкъл го дисквалифицираха от едно АМА
                  Беше преди 4-5 години. Получи се интересна и не много лоялна ситуация. На Кармайкъл му върнаха точките, а на Чад за същото не и това предреши титлата. Ставаше въпрос за използваното гориво. Тамън бяха сменили правилника за горивото и двамата загазиха. Кармайкъл се оправда, че не знаел какво гориво му сипвали в резервоара.

Коментар

Е това беше най-якото състезание досега. Уникално. Рийд много ми хареса как кара. А за Джеймс просто нямам думи .... няма такъв състезател. Междудругото направи точно това, което каза Карлмайкъл по време на коментара, че ще изчака да види как кара Рийд и ще започне да го атукава много внимателно. Такава битка 16-17 обиколки не съм виждал.

Коментар

Коментара на Рики за двамата (не буквално, но интерпретация до колкото си спомням):
                      Можеш да притискаш Рийд колкото искаш. Няма да поддаде. При Сюърд ситуацията е друга. Той толкова много иска победата, че винаги дава 110%. Това понякога работи за него, но понякога е срещу него. Но хей, това момче наистина го може!
                      К. Кулев

Коментар

Първоначално публикуван от Калин Кулев Преглед на мнение
                        Коментара на Рики за двамата (не буквално, но интерпретация до колкото си спомням):
                        Можеш да притискаш Рийд колкото искаш. Няма да поддаде. При Сюърд ситуацията е друга. Той толкова много иска победата, че винаги дава 110%. Това понякога работи за него, но понякога е срещу него. Но хей, това момче наистина го може!
                        Винаги ми харесва да слущам коментарите на Рики. Беше като гадател в това състезания. Каза че Стюард го следва в момента и просто изчква подходящия момент след това каза мисля, че сега Стюард ще направи агресивен ход и той го направи. Абе голяма драма това състезание сега го гледам за втори път страшнооо.

Коментар

Лудница пълна Как някой от тях не откачи и не се пльосна от нерви , незнам...
                          Буба си дебнеше и си гледаше къде му е най-удобно да атакува, изчака си да мине половината съзтезание и после стана много яка битка...Джеймс въобще не очакваше Чад да го настигне след първия път, когато го мина. За съжеление не се видя на камерите, но май пресече през вътрешната страна на завоя и скочи до Буба.
                          Днес за малко имаше надежда Чад да се съзтезава със Стюарт и наистина се видя прогрес в карането му срещу него, но все пак , мисля , че си личи кой е по-добър и заслужава титлата повече...поне за сега..Това са си още три победи, с това рисково каране и Чад работещ и нахъсен наоколо не е лесна работа. 7 е изрод, той я заслужава!

Коментар

За тогава когато излезе от пистата ли става дума???То той 2 пъти излезе от пистата на едно и също място, но повече се забави отколкото да спечели време според мен, но сигурно става дума за друг случай.

Много яко състезание, много ми хареса.И публиката как експлоадира по едно време, чак аз станах от стола.Бях влязат здраво във филма и аз.Е те такива двубой трябва да наблюдаваме по-често.Третия беше ехее 30 и косур секунди зад Стюарт.Последния го бяха затворили с над 10 обиколки към края май.

Защо на Алези и още няколко човека почти през цялото време като показваха отгоре изоставането от лидера и им пишеше out, а към края се появиха секунди?Хем Алези беше 5 после стана 6ти май и пак му пишеше out и към края се появиха секунди.

П.П.Много ми хареса и в началото като даваха как си карат Стюарт и Риид и си приказват.В края като си приказваха също много им се накефих.Без омраза.
                            Иван Маринов
                            Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
                            ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Спектакъл изнесоха. Преди малко го изгледах за трети път няма други думи ако до края е все така .....

Коментар

Рунд 15 много неочаквано започна и още по неочаквано свърши Рийд едва ли си е мислил че може да му се случи нещо такова ама добро каране направи де добра се до 7-ма позиция.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X