Обява

Свий
Няма добавени обяви.

2009 Суперкрос в US

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: 2009 Суперкрос в US

Аз до колкото знам Стюарт няма да участва в мотокрос шампионата през лятото (поправете ме ако греша), защото бюджета на новия му отбор San Manuel е ограничен само за суперкроса. Според мен битката там ще е между Вилопото и Алеси.

Коментар

Докато гледах си мислех "поредното скучно състезание". Ееех, няма го Рики вече. Обаче при леките си беше екшън.
      Аз като те слушам как говориш за леките взех че започнах да ги свалям и аз ми то там верно си е битка
      ДНес като гледах последния кръг и като видях какъв старт направи Рийд (неочаквано добър за него понеже ми прави впечатление че има проблеми на старта сравнително бавен е ) след като на средата на състезанието вече беше втори викам ей сега ще видим на какво е способен Чад ама на, дори и не можа да го наближи просто класата явно се различава.

А какво ще кажете за Грант лапето определено кара доста агресивно!?

Малко спам...
      Днес гледах Британския Суперкрос шампионат... Изглеждаше ми като през 1999та в Бг, само дето дъските ги нямаше. В тая връзка- оцених още веднъж какво е Америка! Просто с 50 години напред.
      Още малко спам .... ми за България да не говорим..аз чак не мога проумея как е възможно да същестува такава разлика при положение че и на двата континента действието се развива 2009 година
      [IMG]http://www.maxmediabg.com/moto/bobi2_podpis.jpg[/IMG]

Коментар

Тука колегата Рижко е постнал много готино филмче с фристайл и звездите от суперкроса. http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...&postcount=628

Коментар

Първоначално публикуван от Милен Преглед на мнение
          Аз до колкото знам Стюарт няма да участва в мотокрос шампионата през лятото (поправете ме ако греша), защото бюджета на новия му отбор San Manuel е ограничен само за суперкроса. Според мен битката там ще е между Вилопото и Алеси.
          Нямам никаква информация по въпроса, но мисля, че е меко казано наивно да се мисли, че най-бързия кросист в света няма да участва в шампионата заради ограничен бюджет на отбора му...
          К. Кулев

Коментар

най-бързия кросист в света

Гледахте ли рунд 6 ..... определено никой не може да го спре. Пистата беше страшно трудна и въпреки че направи две грешки можеше да си позволи още две. На Рийд му остават 3 точки преднина вече и следващото състезание със сигурност ще кара на повече от макс дано да видим вече тъй дългоочакваната битка.

Коментар

Това което се чудих докато гледах беше дали ако Рийд не се беше забавил в началото Буба щеше да се отпуска така накрая. И защо Рийд е винаги толкова бърз толкова късно, когато вече няма смисъл. Продължаваме да чакаме оспорвано състезание като Анахайм1 до преди да се сблъскат...
              Определено Чад печели симпатии със това, че не се отказва и натиска до края, а и с това, че очевидно не му върви. Но и той сам си каза, трябва да поработи върхо старта си. Особено в суперкроса и особено ако се надява на успех срещо Стюърд, перфектния старт е много важен.
              Видяхте ли статистиката на Буба
              46 старта
              16 падания
              30 победи....
              All or nothing! ВИНАГИ когато не падне побеждава!!!
              К. Кулев

Коментар

..заради мненията че е скучно..чак онзи ден го гледах последното..и
                да ви кажа беше ми всичко друго но не и скучно
                яко си беше..стюард се измъкна още от начало верно ..а алези направо е за бой..прекалено много задържа и забави рийд а уж са съотборници..че и след това още сума ти хора го изрпевариха..много неколегиална и егоистична постъпка ..а предполагам си тренират заедно и що годе си знае положението че не е на нивото на рийд..не знам на какво разчиташе..че и на няколко пъти за малко и да предизвика сблъсаци -кофти работа ..нещо май се превъзбуди от интервюто което му взимаха преди това

Коментар

Ами жадни за слава момчетата и искат да се докажат, аз гледах и в лайт Морис преди финала как агресивно си атакува колегата с риск да го събори и това се чудех дали като са в отбори преди състезанието не им казват единия да прави път и да помага на другия а не точно обратното .. странна работа!

Вилипото направи много тежко падане но неразбрах и LCQ ли се пусна след това и там падна май.... много желание има тв'а момче и кара над възможностите си ама ме кефи де

Коментар

Е, момчета това е АМА Суперкроса. Няма отборни тактики и реверанси към никого. За да стигнат сред финалините 20 всички пилоти са направили "чудеса от героизъм" в цялата си кариера. Никой не очаква от тях да се дадът лесно. Борбата е до край, дори за 18то място.
                    Алези пък точно, никак не е някой от който се очакват джентълменски постъпки. Преди няколко години в Light Оutdoor шампионата в последния кръг с надежда да спечели титлата събори другия претендент (мисля, че беше Лангстън). Паднаха и двамата и Алези нарочно стъпи върху Кавазакито на другия за да не може той да го вдигне и продължи. Такова нещо не бях виждал, чувал и дори сънувал.
                    К. Кулев

Коментар

Кажете къде мога да следя Суперкроса ..
                      [I] Георги Недев
                      Motocross Lifestyle !! :twisted:
                      [/I]

Коментар

Можеш да теглиш торенти от мininova например. 24 часа след състезанието вече ги има.
                        К. Кулев

Коментар

Гошо ето ти линковете за кръговете от 2009-та, и да почерпиш
                          Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

С всяко съзтезание Стюарт все повече затвърждава статуса си на легенда в мотоспорта. Толкова агресия и увереност изсипва, че другите нямат отговор. А и тази статистика със 100% успеваемост, когато не падне...няма много такива статистики в спорта изобщо... Преди ми се струваше , че Рийд ще надделее с хладнокръвна и стегната езда, понеже Буба е по-склонен към грешки, но вече не съм сигурен, като гледам 7 как вилнее. Явно и новия треньор го стяга добре, а и има много амбиция. Интригата продължава, само дано да видим директен двубой )

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
                              Гошо ето ти линковете за кръговете от 2009-та, и да почерпиш
                              Ще порчерпя пък кво да те прая
                              [I] Георги Недев
                              [/I]

Коментар

Ам можеш ли да ми кажете каде да видя кога ще има състезания и немога ли да ги гледам по ТВ ?!
                                [I] Георги Недев
                                [/I]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X