Обява

Свий
Няма добавени обяви.

2009 Суперкрос в US

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• 2009 Суперкрос в US

Здравейте,
    не съм сигурен, че това е мястото на тази тема, защото са събития извън Б-я, но все пак раздела е за мотори.
    Вчера вечерта в Анахаим, Калифорния (03 Януари 2009) започна най атрактивното и пълно с акции сезон по суперкрос. Четири часа бях закован пред телевизора и наблюдавах на живо изпълнено с емоции и неочаквани обрати състезание на най добрите от цял свят и най добрите машини. Не става въпрос за европейската версия на това състезание или т.н. Арена крос.
    За да се разбере, защо съм толкова възбуден от това състение, трябва да се посети и да седнеш на първите редове. Даже и на телевизора ще усетите скоростта с която се движат.
    Последните години това състезание си имаше изразени "Шумахер", но тази година ще бъде по-добро от всякога. Поне 4-5ма ще се борят за титлата.
    Предполагам, че тези състезания могат да се свалят и гледат от някъде (AMA Supercross). Може би тази тема я има вече. Извинявам се ако съм я дублирал.

До: 2009 Суперкрос в US

Хм лично на мен ми е много интересен Суперкроса, но не съм много запознат с него като цяло.(Даже изобщо)Кой са фаворитите за тази година (поне някой ще съм чувал или гледал по фрийстаилърските филми и прочие?Силно ме привлича този тип трасе - не е нужно да има байри или хълмове, може да се започне от нищото, от една гола ливада.Надявам се скоро и в БГ да се построят такива писти понеже не изискват кой знае колко голям терен.(това да се счита за намек към когото трябва )
    Иван Маринов
    Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
    ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Аз споменах най-добрите, защото всички се насочват натам рано или късно. Само Езберг не е участвал. Повечето световни шампиони си опитват късмета там и само 2-3 от тях са прогресирали. В момента един от претендентите е и моят любимец Чад Риид, световен шампион и защитаващ титлата от миналата година. Той е от Австралия. Конкуренти са му Буба Стюард (моткросният Люис Хамилтон) и единсвената чернилка която за съжаление доминира в белите спортова, Раян Вилапото, Тедеско. Последните трима спечелиха Motocross Des National, Джош Гранд (вчерашният победител), Давид Милсап, Уиндам и т.н. Много млади и ass kicking таланти са се появили.
      За съжаление такова нещо надали ще се види в Б-я в близко време. За една седмица (представи си стадиона В. Левски след поредният футболен мач) се преобразува в суперкрос писта с цялата организация и техника, тонове пръст бъркаща се в специално лепило и т.н. Използват се и трибуните за трасе понякога. След състезанието трябва да се върне за 2-3 дена в терен за футбол или да се преобразува за някое друго състезание като Monster Trucks, Rodeo или Free Style Motocross, бейзбол и т.н.

Коментар

www.torrents.to
        ama supercross

Коментар

Първоначално публикуван от tinchomtv Преглед на мнение
          www.torrents.to
          ama supercross
          Да, има го вече там, само трябва да сложиш в търсачката AMA Supercross
          Ако изпусна състезание аз го вадя от руските торент тракери като http://torrents.ru . Появяват се всякакви състезания в момента когато са свършили.

Коментар

http://www.torrents.to/search/247/AMA+SUPERCROSS.html

Аз пуснах да си тегла това. Който иска да се включва да помага!
            KTM Fen

Коментар

Мдам тези съм ги чувал.Играя на MTX Mototracs срещу тях.А пък и знам, че са големи.Особено Буба, Риид, Вилопото и Тедеско.Другите не ги знам какви шампиони са и т.н.За Риид един австралиец преди 5-6 дена ми каза, че бил австралиец.А какво стана с Рики Кармайкъл?Отказа ли се вече от мотокроса и суперкроса?
              Иван Маринов
              Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
              ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Първоначално публикуван от VaHk0_ Преглед на мнение
                За Риид един австралиец преди 5-6 дена ми каза, че бил австралиец.А какво стана с Рики Кармайкъл?Отказа ли се вече от мотокроса и суперкроса?
                Да Риид е австралиец. За съжление Кармайкъл се пенсионира и се премести в NASCAR. Беше обичан и мразен като Шумахер заради постоянната си доминация. Но един е The King - Jeremy McGrath. Той доминираше преди Кармайкъл. Фактически Кармайкъл му отне короната. Много ми липсва Travis Pastrana, но се забавлявам с филмите му.

Коментар

А какво стана с Пастрана?Не се ли явява по състезанията?Имам чувството, че в последно време се е отдал повече на филмите отколкото на подготовка за Х-геймс и прочие.Гледал съм доста впечатляващи фрийстайл изпъления и то все от разни млади и нови "звезди" (или поне за мен) който не съм виждал той да прави.
                  Иван Маринов
                  ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Първоначално публикуван от VaHk0_ Преглед на мнение
                    А какво стана с Пастрана?Не се ли явява по състезанията?Имам чувството, че в последно време се е отдал повече на филмите отколкото на подготовка за Х-геймс и прочие.Гледал съм доста впечатляващи фрийстайл изпъления и то все от разни млади и нови "звезди" (или поне за мен) който не съм виждал той да прави.
                    Имаше много лоши падания и повече не се върна към голямото състеание. Само от време на време за шоу. Състезава се и по ралита, като миналата година участваше и на Уембли. Отпадна на четвърт финала от победителя. Въобще прави всякакви дивотии и предизвиква дявола. Списъкът от наранявания, счупвания в медицинското му досие е по-дебел от Нюйоркският телефонен указател.

Коментар

Здрасти,
                      най после и една тема суперкрос аз следя събитията и подготовката на състезателите редовно от youtube и motocross.transworld.net макар че винаги ги научавам в последствие със закъснение и то репортажите са оскъдни и кратки. Иначе мотокроса и в частност суперкроса ми допадат доста повече.
                      Възхищавам се на способностите и темпото, което поддържат гореспоменатите състезатели. Удоволствие е да ги гледаш.

Има ли къде да се гледат онлайн директно състезанията?
                      [IMG]http://www.maxmediabg.com/moto/bobi2_podpis.jpg[/IMG]

Коментар

Първоначално публикуван от borisgp Преглед на мнение
                        Има ли къде да се гледат онлайн директно състезанията?
                        Знаеш ли, не съм се замислял за това. Мисля, че срещах някъде линкове по стреем ТВ-тата. Ако намеря ще ги публикувам. И при нас не ги дават всичките пряко. Хубавото е, че започнаха да дават пряко някои от тях и то не по PPV.
                        Като ги гледаш с каква лекота преминават през трасето, ти си мислиш че е адски лесно, а?
                        Това състезание не е за простосмъртни.

Коментар

Това състезание не е за простосмъртни.
                          На състезаниеята по Суперкрос и Фристайл в щатите тия хора незнам дали имат нещо общо с човешката раса ама правят чудеса.
                          Ще бъде много интересно ако може да се гледат директно.

http://www.metalmulisha.com/videos/d...percross-video едно интересно състезание за куриозен финал

Коментар

Тука дават онлайн от доста състезания, просто в момента нямам време да проверя кои, разбира се срещу заплащане. Иначе АМА шампионата го има масово по торентите

http://www.mediazonemoto.com/ и http://freecaster.tv
                            Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Ето един линк с програмата за 2009 http://www.supercross.com/-features/6-current-feature/715-2009-supercross-series-schedule-announced?Itemid=4

Гледах съкратен репортаж от първото състезание Anaheim, California; страшна битка между Стюард и Рийд, която завърши със сблъсак между двамата. Много яко състезание!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X