Обява

Свий
Няма добавени обяви.

2009 Суперкрос в US

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: 2009 Суперкрос в US

УОУ, какво състезание, можеби най-доброто за сезона и хийт 1 и 2 бяха страшни а за самото състезание нямам думи.... втория път Буба като падна си олях лаптопа с чай не можах да повярвам. От тук нататък мисля, че сезона става много интересен. А Буба не мисля че заслужава да бъде оплют за това което показа, защото "карай си състезанието..." самата дума състезание говори за това, което трябва да става на пистата не говорим за ендуро разходки, а за суперкрос битка нали така. Джеймс след първото падане не стъпваше на земята караше по ръба и това беше единствения начин да настигне и изпревари Чад и го направи аз лично мислех че е невъзможно както и всеки друг но... жалко наистина харесва ми духа на тоя състезател..

ПП
    Не мисля че Стюард се панира, той просто полудява ако има някой пред него
    Последно редактирано от borisgp; 03-03-09, 12:30.
    [IMG]http://www.maxmediabg.com/moto/bobi2_podpis.jpg[/IMG]

Коментар

Че кой го е оплюл? Пепел му на устата. Той след като изпревари Риид и дистанцията между тях стана 10-15 метра, аз мислех, че състезанието свърши. Явно двамата трябва да са един до друг за да има интрига. Видя се, че и Стюард като изостане по-назад при старта, колко време губи докато изпревари тези пред него. Това досега Риид правеше и ние не можехме да го видим. Аз мисля, че Чат се беше поуспокоил след този аванс и не караше на ръба. Явно когато е сам не може да кара със скоростта на Стюарт. След това което видях ми се завърта мисълта, че Стюарт направи грешката в първото състезание по същите причини - не обича да му се диша във врата. Само дето разби на Чат състезанието и го лиши от още 6 точки. В момента когато тоя излезе на втора позиция Чат имаше солидна преднина и тука дойде проблема = започна да се панира (хайде да не е паниране, но губи разсъдък) и от там грешка след грешка. Той държеше да спечели това състезание №7.

Коментар

Пълна лудница
        Вдигна ми се адреналина по едно време, все едно аз карам
        Буба пак полудя, той не е от нашата планета! Такова каране..докато настигаше Рийд, не смеех да дишам. Е това е суперкроса -9-ти кръг. Много ми харесаха и двамата на интервютата как се изказват -спортменски и хладнокръвно, но ми се струва, че на Буба не му е толкова споко като го подюрка някой.

Според мен на Буба си му е ясно, че е най-добрия и то точно защото си играе около ръба, даже минава и зад него лекичко и си има една увереност, че като си кара така и със сигурност ги мачка, защото другите не го правят.
        Но... кара с голям процент на слепи ходове, като всеки път намира начин импровизирайки да излезе от ситуациите, които си създава, което е много голяма концетрация и като му дойде и напрежение от битка и явно му става много.

А Рийд си кара като по релси- перфектно и безгрешно и да дойде някой да го притиска-най-много да изглади всичко по пътя ,за да е възможно най-бърз, но всичко да е сигурно и прецизно и без хазарт - преди ръба. Така е и по-стабилен дългосрочно на битки и срещу контузии и грешки и т.н.

Много е интересна битка между две концепции- стабилна и дългосрочна, срещу рискова и всеотдайна. Ще видиме тепърва
        Колко кръга има още до Лас Вегас?

Коментар

Аз тва състезание ше го изгледам поне още три пъти не мога да се накефа на карането на Буба като гледаш и направо се изправяш на нокти... ама и Чад си заслужава овациите в Индианаполис направи невъзможното

Общо са 17 състезания значи още 8 остават не малко ...ше гледаме циркове Рийд научи тва Suzuki да тръгва добре от старт дано да не е било късмет.
          Дано най-бързия човек на планетата стане и шампион освен супермен

Коментар

Аз съжалявам, че не го записах. Обикновенно ги записвам, но този път се заплеснах.
            Кармайкъл беше един изключителен талант. Интересното е че той много рядко преминаваше "ръба" (става въпрос за неговият ръб). Стюарт е постоянно над границата. Явно е избрал хазартното положение 50-50 използвайки таланта си. Дано се задържи.
            Винаги съм се чудел защо на Риид 90% от стартовете при предварителните състезания са му перфектни - хол шат, а при мейн 90% се проваля (трудно ми е с българските определения, но ако ги пиша на английски пак ще ми направят забележка)

Коментар

Добро състезание в Дайтона. Заслужава да се гледа. Най дългото от всички. Движещите се камери бяха върха.
              Ако някой познае (разбира се без да е гледал състезанието), кой взе второто място и замалко не спечели, ще му изпратя един мотор по желание.

Коментар

Kakво състезание а !? И аз като Карлмайкал не мога да повярвам кавко се случи на първия завой. Незнам как ще се развият нещата от тук нататък за първото място обаче определено Рийд няма да завърши нито едно състезание без да е на подиума. Определено се случва това което казаха някои хора преди време Рийд бавно и сигурно захапва титлата. Надявам се Стюард в Събота да покаже на кавко е способен без да прави глупави грешки все пак остават само 7 състезания и аз лично искам да са за No7

А от къде подяволите изкочи това момченце Джейсън Уорънс и какво каране направи определено не му липсват нито самочувствие нито умения!

Коментар

Аз не исках да пиша подробности за да е интересно на тези които не са го гледали. Определено напрежението е върху Стюард в този монент. Но в крайна сметка той си беше виновен за цялото меле. 11 точки не са много. От него си зависи. Уорънс загуби титлата при леките и се показа при големите батковци. Малко и шансът поигра в негова полза, но накрая беше издухал гарнитурите. Аз мислех, че на това състезание Стюард ще победи, защото е от Флорида и почвата му е позната, а и Риид нещо не беше на ниво в квалификациите.

Коментар

..борбата между тези състезатели ..вече не е толкова в уменията ..умения имат и двамата за да са шампиони..тука нещата са вече до психология..и ми се струва че като цяло от тази гледна точка стюард е в по лоша позиция

Коментар

В момента определено Рийд има психологическо предимство, но да не забравяме, че Стюард е машина и едва ли ще продължи да пада, даже мисля че за втори път може да спечели 7 поредни състезания. Може би и късмета беше в последните състезания на страната на Рийд, а и в събота няколко от състезателите включително и Уорънс му дадоха път доста са толерантни към него незнам дали ще направят за Стюард същото, той по принцип е малко безскруполен като кара...

Коментар

гледах току що цялото състезание от дейтона..дейтона си е дейтона тва е..е гати шоуто
                        такова трасе ми се струва че няма никъде другаде..хем да е суперкрос хем да е дълго и да има и такива прави казаха че на едната включвали 5 та и газта до край

старта на майн евента стана голямо меле..и малко ме е срам ..обаче с малкия ..така се смяхме ..чее... ..много комична ситуация..като стана стюарт от мелето..взе първата попаднала пред погледа му ямаха но обърка моторите и взе този на хил .. ..а онзи из зад него взе да си дърпа мотоциклета та стюард отиде да си търси друг
                        лоурънс евала голям талант..за малко да спечели състезанието ..и то бих казал заслужено защото имаше и най бързо време от квалификациите рийд обаче последните обиколки скри шайбите на всички раздаде яката газ и даде най добрите си времена.. съвсем заслужено взе победата

друго което ми направи впечатление е появата най после и на ктм при първенците в литълс класа..както и отново доброто представяне на поурсел..много интересен шампионат..тва тия торенти са голямо откритие..,

Коментар

Ей сега стана интересно!
                          Буба си е гламар та дрънка! Ей, най-бързия на планетата си е. Няма спор. Обаче е способен и на такива глупости дето да им се чудиш. Защо падна по толкова тъп начин втория път на Индианаполис?!? Стопи преднина от 6-7 сек за няколко обиколки и после... А какво се случи всъщност. Просто Рийд успя да го натисне.
                          Много ми е интересно какво ще се случи до края. И кой/кое ще спечели. Психиката и стабилността на Рийд или скоростта и лудостта на Стюърд.
                          Най-вероятно ще видим още няколко поредни победи за Джеймс. Дано само напрежението не му дойде в повече и не направи някоя контузия. Очаквам обаче още по-интересни състезания, защото до края не остават много състезания и Чад също ще става склонен към рискове, а Буба ще е още по-изнервен, а това е единствения шанс да има изпреварвания между тях.
                          А Лоурънс сигурно ще има място в големия клас след такова представяне. От къде извади тая скорост не разбрах. Нормално беш, че не му стигнаха силите. Хем в по-големия клас, хем 5 обиколки повече, хем на такова дълго-дълго трасе.
                          Американския суперкрос е ебати трилъра!!! Тоя дето е измислил торентите трябва да го позлатим.
                          К. Кулев

Коментар

Аз по едно време бях решил, че сериите започват да стават скучни ама сега пфф става адски интересно. Аз съм си фен на Стюард от край време малко не ми е кеф като не е първи обаче пък ме изпълва карането му като трябва да гони някой изпреварва по пет състезателя за два три завоя ..полудява, незнам дали е имало до сега състезател с такава агресия.

Някой разбра ли какво стана с Грант много лошо падна тв'а момче едва ли ще кара повече тоя сезон?

А и любимеца на Spotbeam ще ми е интересно как ще се представи вдругиден този палавник Уорънс бая хора остави с отворени усти на Дайтона

Коментар

Не е много добро качество но все пак.
                              Падането на Буба..

Коментар

Ню Орлианс големи изненади при леките свалил съм ги някой ако иска да се връзва да ги дърпа, само незнам защо не пускат 450 класа в торентите....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X