Обява

Свий
Няма добавени обяви.

2009 Суперкрос в US

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: 2009 Суперкрос в US

Състезанията са всяка събота в общи линии ......

......Някой каза по рано в темата че на Стюард още му е рано за титлата шумахер на Суперкроса.... но какво ще кажете на този етап

само дано да видим директен двубой )
    Аз вече се моля Стюард да направи сериозна грешка за да може Рийд да го настигне та да погледаме битка поне за малко....както се вижда той по скоро пада от колкото да остави някой пред него
    [IMG]http://www.maxmediabg.com/moto/bobi2_podpis.jpg[/IMG]

Коментар

хмм..гледах последното състезание..много тежки бяха условията тоя път ..и..старите кучета си доказаха класата..като е лесно ..и другите се бутат..но е в такива условия си проличават нещата

..рийд не мисля че трябва да го отписвате..към финала вече сериозно застигна стюард и ако имаше още 3 обиколки.. не се знае знае ли се ..
      дори ако тр да сме точни от средата на там караше по бързо от стюард..въпреки че имаше много повече проблеми с други състезатели и трафик
      много му куца старта..и изостава инак ще има голямо шоу
      а стюард като го притиснат има склонност да греши

дано другия път има повече късмет на старта и да наблюдаваме борба между двамата..при един пряк двубой..не съм сигурен че стюарт няма да се изнерви и да направи някой фал

Коментар

Точно за това говоря. Като го гледах се чудех, дали ако не бяха последни обиколки Рийд щеше да го настигне, защото Буба вече виждаше финала и няма смисъл да напъва. Това се случва не за пръв път тази година. Рийд от дъното изглежда много бърз и всички си викаме "Ооо, следващия път като направи добър старт..." обаче нещо не се получава. Сега ми се струваше, че ако беше по-близо Чад щеше да има шанс, но не съм сигурен. Ще видим утре вечер (т.е. вдругиден, защото тогава ще дойде торента..)
        К. Кулев

Коментар

защото Буба вече виждаше финала и няма смисъл да напъва.
          ..и това го има..ама тоя път май не беше баш така ..стюард направи няколко грешки и после и на интервюто си каза че трасето вече накрая е станало много кофти..обърка такта накрая а рийд се беше много засилил
          ..дано другия път тръгнат по близо един до друг..или пък стюард да изостане и да тръгне да гони рийд..тогава вече ще има яко екшън шоу ..ще станат кадри достойни за учебници и уроци по мотокрос

Коментар

..........и статистиката си показва че Буба ако не падне няма да остави някой пред него, склонен е да кара на ръба на възможностите си и това според мене го прави недосегаем......
            Между другото аз успявам чак в понеделник да сваля състезанието от torents.to в другите торенти по-рано ли излизат??

Коментар

Няма да крия, че съм почитател на Риид, но не мога да отреча и таланта на Стюард. Риид не е ли до Стюард и да му влезе в ритъма, значи няма шанс. Днес Стюард печелеше време от таланта си - троен призимява се на върха на тейбъл топ и от там двоен. Само той и Грант го правеха.

Аз преди споменах, че Лоуренс е лайно. Думите ми се оправдаха. Както забелязвате, го няма. Наказан е за три състезания мисля и там още нещо, заедно с още двама (мисля, че единият беше Бонифейс). Нахвърливл се върху "официално" лице да го бие!!! Преди време същото направи Пичон (мисля че така му беше името) и от Хонда го изгониха - той и без това не правеше нещо кой знае какво. В европа му провървя повече.
              Надявам се Риид да е като нашият В.Топалов - да се засили накрая и когато трябва.

Извън темата. В момента по MTV течат новите идиотщини на Травис Пастрана и Нитро цирка. Сигурно ще ги има по торентите. Интересното беше, че издържа около 300м с мотора по вода преди да потъне. Другият номер беше 50-60м по вода докато достигне рампата и да направи скока

Коментар

Състезанията започват да приличат на тези на Макграт, Стюард вече се чувства доста уверен и започва да кара за публиката последните обиколки. В Сан Диего стана това, което всички чакахме - Рийд втори още началото но......

Коментар

Първоначално публикуван от borisgp Преглед на мнение
                  ..........и статистиката си показва че Буба ако не падне няма да остави някой пред него, склонен е да кара на ръба на възможностите си и това според мене го прави недосегаем......
                  Между другото аз успявам чак в понеделник да сваля състезанието от torents.to в другите торенти по-рано ли излизат??
                  Няколко пъти успях в неделя вечер да изтегля от MININOVA и дори да гледам състезанията.
                  К. Кулев

Коментар

За двамата претенденти...
                    Като погледнем статистиката. Какво се случва. Винаги когато Буба е притиснат греши. Ако Рийд има отговор на скоростта на Стюърд на някое от състезанията изхода в шампионата не е съвсем сигурен. "Просто" Чад трябва да успее да предизвика грешка и след това "господин постоянство" си знае работата. Още едно изоставане в точките за Джеймс и най-лесната задача за австралиеца ще бъде до края на сезона да завършва втори. Е, много просто звучи. Ама как да стане.... Буба просто лети!
                    Вие какво мислите за третото място? Кой ще го заеме? Аз залагам на Вилопото. Малкия става все по-бърз, а и просто ми е симпатичен като пилот. Иска ми се да е той.

Накзанието при "леките" беше за трима, като в средата бяха сложили Стив Бонифас. Изглеждаше най-виновен и най-наказан, но не помня подробностите.
                    Дънджи успя най-после да поведе. Мисля, че двамата зелени имат нужда от много шанс за да му съперничат за титлата, но не е изключено. Един по-лош старт и всичко се обърква.
                    К. Кулев

Коментар

В Сан Диего Стюарт много натиска. Все повече ми се струва, че се издига една класа над останалите. 6 поредни победи си е психически срив за останалите (за Рийд най-вече). Нещата са в прогресия: колкто повече печели, толокова по-уверено кара, с по-голяма амбиция и толкова другите се обезкуражават. Освен ако не стане нещо изненадващо - някой лош старт или грешка, не мисля, че Рийд има отговор за него.

Аз съм за Андрю Шорт на трето място. Добро хлапе е (извън пистата), а и ми е симпатичен от уроците по мотокрос в YouTube: Motocross Skills - With Andrew Short

Малко е нервиращо, че явно всички са задължени да изброяват спонсорите си в интервютата и не остава време за мненията им и гледните им точки

Коментар

Сан Диего или Сан Франциско? Аз вчера успях да изгледам кръга в Сан Францсико. Общо взето даже вече и не го дават Буба по ТВ-то. Той ги дръпва за 2 обиколки и после дават какво се случва назад....Много уверено кара, не че замалко да не се изтърси веднъж, но от малкото каране , което даваха си личи, че е по-сигурен. И старта му беше добър. Не им оставя шанс. Не смятам, че Рийд му е конкуренция на този етап, никой не е. Той 2 обиколки се трътри зад Алеси и понеже още Алеси не се е възстановил от конузията и няма силата да ги държи иначе и него нямаше да изпревари, а това, че Алеси постъпи неколегиално беше тъпо. Много добре знаеше, че няма как да задържи Чад, но май искаше да покаже на шефовете, че не е по-зле от №1.
                        За третото място и аз също съм за Вилопото, много ме кефи тоя пич, но и Грант усещам, че няма да се даде без бой.
                        Грант как ги прави тия стартове е загадка за мен....

Коментар

И на мен ми е симпатичен Вилипото, харесваме ми като стил на каране а и извън пистата е пич. Гледал съм му доста тренировки! Полудява и почти всяко състезание пада по веднъж и пак завършва на челни позиции, а мотора му мисля, че е много добър кавазакито не гасне при падане, а и да изгасне пали от раз.

И междудругото едва ли някой иска шампион който е станал такъв чакайки грешка на лидера определено Стюард си заслужава първото място и също така мисля, че още не е достигнал на върха на собствените си способности!

Коментар

О, разбира се. Дори да падне, отпадне, да се контузи или каквото и да се случи та Буба да не стане шампион, ВСИЧКИ знаят, че той е най-бързия на планетата (след оттеглянето на Рики). Обаче шампионата си е с правилник и шампион е този с най-много точки накрая. Т.е. това е част от играта. Заслужил или не според феновете, до сега Рийд беше водача. 5 победи, но изоставане в точките за Стюърд. Защото направи грешка. Кара над способностите (неговите или на машината), падна и загуби важни точки. Рийд беше стабилен и уравновесен и така.... Същото може да се случи и за края на шампионата при още една грешка на Джеймс. И тогава всички ние ще знаем, че той е по-бързия, че кара страхотно и винаги печели, ако не падне, но Чад ще е шампиона и ще го заслужава.
                            За мен голямата "интрига" и неясния изход в шампионата е при леките. Дънджи определено е по-бърз, но с малко. Уаймър е много близо и шампионата е wide open, както казва Джеф Емиг
                            К. Кулев

Коментар

Започва да ме дразни тоя Рийд все нещо му е криво, исках Вилопото да го беше изял. Добре че беше това момче та да внесе интрига в състезнаието.........

Коментар

Е какво е казал пък сега?
                                Мене ме дразни как спи на старта. А ме изкефи как прелетя покрай Вилопото втория път. Сякаш след няколкото обиколки битка след която най-накрая го изпревари, вече чувстваше второто място за свое и когато се забави зад изостаналия и се оказа пак зад Вилопото, просто не губи никакво време да се бори пак с него. Прелетя го...
                                Абе знаете ли защо ме кефи все пак Рийд. Защото го разглеждам като простосмъртен, както всички останали които се борят за място след 1во и 2ро. Стюърд е извънземен!!! Такъв беше и Рики. Те просто никога няма да бъдат победени. Те са от друга планета и изглежда несправедливо и супернеравно когато някой се опитва да им се опълчва. А Чад Рийд не е такъв. Той си е обикновен. Не стартира добре, мъчи се в борба с останалите... Обаче ме кефи, че в края на краищата ги побеждава. И без значение дали ще тръгне 1ви (май не се е случвало тоя сезон ) или последен, успява да изпревари всички и се преборва за 2рото място. А и все пак... опитва се да се опъва на Буба!!! И даже понякога успява да го изпревари, макар и за малко. Еми как няма да го харесвам.
                                К. Кулев

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X