Обява

Свий
Няма добавени обяви.

2009 Суперкрос в US

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: 2009 Суперкрос в US

Снощи изгледах четвърти кръг за първи път преди това не четох новини и резултати нито влизах в темета във форума, гледах си го в неведение и беше много по-яко!
    Уникално състезание понеже никой не каза нищо за гратисния период за резултатите ги "пляскам" дано да не разочаровам някой.
    Много ме изкефи Вилипото просто се озъби на Стюард след като го изпревари първия път макарче Буба просто е брутален. Продължавам да си мисля, че на Рийд силите ще му стигнат само за второто място!

1.J Stewart YAM
    2.C Reed SUZ
    3.R Villopoto KAW
    4.A Short HON
    5.Josh Grant YAM
    6.Ivan Tedesco HON
    7.Mike Alessi SUZ
    8.Tim Ferry KAW
    9.K Windham HON
    10.Davi Millsaps HON
    11.Josh Hill YAM
    12.Heath Voss HON
    13.P Carpenter KAW
    14.Cole Siebler HON
    15.Matt Boni HON
    16.Ben Coisy HON
    17.K Chisholm YAM
    18.J Summey KTM
    19.M Rivas KAW
    20.Josh Hansen ХОН
    [IMG]http://www.maxmediabg.com/moto/bobi2_podpis.jpg[/IMG]

Коментар

Добре , че скролнах бързо преди да съм видял резултатите )) давай линка

п.с. http://isohunt.com/torrents/ama+supercross май е това...

Коментар

Първоначално публикуван от iassen Преглед на мнение
        Добре , че скролнах бързо преди да съм видял резултатите )) давай линка

п.с. http://isohunt.com/torrents/ama+supercross май е това...

КЛИК Тук ги качват много бързо, има доста неща

п.с. Писали сме заедно....

Коментар

Продължавам да си мисля, че на Рийд силите ще му стигнат само за второто място!
          Няма да се предаде лесно. Със сигурност ще спечели поне 2 състезания, а през останалото да завършва втори, ще му е достатъчно. Въобще не е глупав. Преди години, когато беше все още в 125 изкара повече от половината сезон (мотокрос) със счупена ключица. Преди две години пак беше с счупена ключица и всички му се чудеха как кара и то без обезболяващи - не искал за да му е чиста главата. Миналата година когато битката беше между него и Уиндам, няколко кръга преди финала питаха другите състезатели кой ще победи, те казвавя - Чат, защото той знаел как и какво да си вземе. В събота преди старта той спомена, че нещо не може да навлезе в ритъм и има куп проблеми. Когато завърши, той каза, че след всичките проблеми второто място си е победа за него. Не го отписвайте.
          Аз го харесвам, защото като го наблюдаваш, всичко изглежда лесно и все едно е в забавен кадър. Стилът му много прилича на Мак Грат, както споменах. Агресивност при презимяването - стои изправен до кормилото. Аз не бих си позволил този лукс.
          Кармайкъл беше много различен. Той и Буба са от едно школо. Той обратно и против всички неписани закони на мотокроса държеше кормилото много назад.
          Ще видим като преминат на Изток (втората половина от сезона). Източната част се оказва много различна за състезателите. Аз не знам каква точно е разликата. Казват, че почвата е различна. На Дайтона ще го дават на живо, а това е мнооооого дълго състезание. Там със сигурност ще има битка между двамата, няма начин

Коментар

Става все по-интересно. Интригата се заплита. Буба караше брутално. Колко пъти съм ги гледал и все още не проумявам що за роботи са това. Не е ясно кой е по-добър според мен. Чад има по-класически и спокоен стил, а Буба е диване Ще е оспорвана година и за двамата, особено с другите около тях, които им се репчат от време на време. Все пак настройките на мотора и психологическите фактори си оказват голямо значение, когато става дума за половин секундана всяка от 20-те обиколки в извънземна концетрация. Нищо не се знае и това му е хубавото

Коментар

Пичове, страшно се кефя на суперкроса и аз. Не смятам , че има кой да спре Буба...няма с какво. Агресията, с която кара, скоростта, която развива, темпото му са убийствени за другите състезатели. Видяхте и на "Шампионата на Нациите" за какво става въпрос. Чета интервютата му за Ямахата и казва, че е перфектния мотор като създаден за него е.
              Смятам , че технологично всичко м/у различните марки е много изравнено. Остава индивидулността на всеки пилот да се прояви, а смятам, че точно "лудостта" на Буба на пистата му дава нужната преднина.

Коментар

Според мен най-бтуталното в Буба, е че лудостта е му препокрита със страшна техника и възможнисти и резултатите са на яве Рийд кара перфектно и въпреки всичко не го настига разбира се има време Спотбийм е доста по-запознат и както казва нататък в състезанията могат да се променят нещата макарче се съмнявам друго освен кунтузия да спре Стюард.

Забелязвате ли как Вилипото пада на Хийта и на Главното събитие май всеки кръг поне веднъж хвърля кавазакито, добре, че не гасне та направо скача и продължава голям хъс т"ва момче

Колеги ако кажете да не слагам резултатите в темата !?? Голям кеф си е да гледаш без да знаеш какво точно ще стане поне докато Буба дръпне 8-10 секунди пред втория

Коментар

Първоначално публикуван от borisgp Преглед на мнение
                  Колеги ако кажете да не слагам резултатите в темата !?? Голям кеф си е да гледаш без да знаеш какво точно ще стане поне докато Буба дръпне 8-10 секунди пред втория
                  И аз си го мислих, но от друга страна е добре, защото сигурно има хора, на които не им се гледа или пък не им се занимава с торенти, но пък ги интересува как върви шампионата. Може би просто пиши нещо като заглавие с по-големи букви и оставяй малко разстояние преди резултатите, така, че като го видим, да затваряме очи и да скролваме нататък : ))

Коментар

Много се надявам трилъра от 2007ма да се повтори и Чад да замести Кармайкъл в борбата за титлата, но и най вече, за първите места в състезанията. Рийд определено знае как се печели шампионата - трябва да бъдеш постоянен, да се опазиш от контузии, да си всеки път на подиума. До тук имаме 3 победи и 1 грашка на Буба, а изостава сериозно с точките- даже не е втори. ОК. Обаче това на което всички се надяваме. Ние искаме битки за първото място във всяко едно състезание, каквито бяха преди Рики да се оттегли. Чад Рийд винаги е бил една или дори полвин стъпка, но зад двамата. Понякога наистина е много бърз и се движи почти с тяхното темпо, но онези са "машини"... Искрено се надявам Рийд да е израсъл и се опъне сериозно на Стюърд.
                    Ийст сериите при "леките" се оказа по-интересна за мен с повече познати имена. Строуп, Пурсел, Уартън... Ще има много оспорвани състезания!
                    К. Кулев

Коментар

Коментар

Кристоф Пурсел явно се е възстановил от травмата която го извади от строя почти за 2 години и сега пак се е върнал да кара в щатите, а брат му Себастиян показа на купата на нациите че е един от най-добрите европейци.

Видях и името на Блейк Уортън, някой може би си го спомнят на световното за младежи миналата година в Севлиево, което се провежда само в един единствен кръг и той беше при нас.
                        Дребничкия мексикано американец с КТМ скри шайбите на европейците. Сега вече е име и в щатите.
                        Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Който не е гледал състезанието в Сън Франциско и иска да го гледа ДА НЕ ЧЕТЕ

За мене общо взето беше доста скучно състезание. Може би и защото картината ми замръзваше от време на време. След като Чад се изръси след тройният скок нещо не можеше да влезе в ритъм. Още на квалификациите се видя, че няма и да диша праха на Буба, защото когато той мине ще е вече улегнал. Въобще цялото състезание беше като забавен кадър. Явно почвата (каменисто/песъчлива), не беше по вкуса на повечето. Хвана ме яд, че Алези (съотборника на Чат) се мота из краката на Чад цели три обиколки и когато Чат го изпревари Буба вече го нямаше. Явно малко се беше понапънал да се мери с Чат и то се видя след това как изгуби ритъм и затъна назад. Добро представяне на Вилопото.
                          Не можах да гледам леките, защото ДВД-то ми беше записало само 6 мин от състезанието.

Коментар

Аз като видях, че си писал в темата и въобще не я отварях докато не свалих състезанието. В общи линии нямаше голяма интрига, но за първото място така или иначе битка едва ли ще видим Буба е побеснял! А както е тръгнало Вилипото може и да започне да успорва второто място на Рийд! Грант вкусил веднъж вкуса на победата показа, че е готов да събаря състезатели само и само да се докопа до място на подиума така че 2-ро и 3-то място ще има интрига

Коментар

Докато гледах си мислех "поредното скучно състезание". Ееех, няма го Рики вече. Обаче при леките си беше екшън.
                              Чад едва ли ще се даде на когото и да било за второто място тази година, ама ми е много чуден. Миналата година като ги нямаше двамата царе взе да не се напъва и даже Уиндъм го притесняваше. Но докато Стюърд цепи напред, Чад в старанието си да го догони не допуска някой да го доближи... Странна работа.
                              А за Вилопото... то на него се надяваме де. В суперкроса тая година по-напред от 3ти едва ли, но на класическия (out door) шампионат ще има интрига. Много се надявам да се напъва поне на Буба. Говоря за тази година. За в бъдеще почти съм сигурен, че ще се борят.
                              К. Кулев

Коментар

Малко спам...
                                Днес гледах Британския Суперкрос шампионат... Изглеждаше ми като през 1999та в Бг, само дето дъските ги нямаше. В тая връзка- оцених още веднъж какво е Америка! Просто с 50 години напред.
                                К. Кулев

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X