Обява

Свий
Няма добавени обяви.

2009 Суперкрос в US

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: 2009 Суперкрос в US

Джеймс според мен е нещо като Шумахер във формулата
    Резултати трети кръг!

1.James Stewart YAM
    2.Chad Reed SUZ
    3.K Windham HON
    4.R Villopoto KAW
    5.Josh Grant YAM
    6.Andrew Short HON
    7.Ivan Tedesco HON
    8.Tim Ferry KAW
    9.Mike Alessi SUZ
    10.Davi Millsaps HON
    11.P Carpenter KAW
    12.Josh Hill YAM
    13.Nick Wey YAM
    14.Heath Voss HON
    15.T Adams
    16.S Boniface
    [IMG]http://www.maxmediabg.com/moto/bobi2_podpis.jpg[/IMG]

Коментар

Ети и класирането до мемента. Буба катери нагоре бавно, но сигурно!

1.Chad Reed 64
      2.Josh Grant 61
      3.Andrew Short 53
      4.James Stewart 52
      5.R Villopoto 48
      6.Ivan Tedesco47
      7.Tim Ferry 43
      8.K Windham 41
      9.M Alessi 32
      10.Davi Millsaps 31
      11.P Carpenter 29
      12.Josh Hill 27
      13.Nick Wey 26
      14Heath Voss 21

Модератор : Не е нужно да пускате още един пост след горния ви. За добавяне използвайте бутона редакция !
      Последно редактирано от Краси; 19-01-09, 17:58.

Коментар

Наистина уникално шоу. Гледах 2рия кръг след малко ще имам и 3тия. Просто безпогрешни и безкомпромисни райдъри.
        Виждам и малко по-назад в класирането Steve Boniface, който лятото кара МХ1 в Европа и на единия манш нямаше кой да му се опре, след това нещо му се случи и изостана. Беше изненада за публиката защото не го познават и излезе от нищото
        Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Аз мисля, че Стюард още не е "Шумахер". Все още е непостоянен. Много се радвам, че най-после Риид се премести на друг мотор. Ямаха не бяха способно да му дадат мотор за неговата скорост (макар, че аз съм Ямаха мен). То се видя и на последното състезание, че е с 2 сек по-бърз от Буба на обиколка. Да, очертава се як сезон. Стюарт не може да кара под напрежение, особено когато някой му диша във врата и прави грешки. Стюарт трябваше да си стои в Кавазаки. Те сега вадят няй-добрият мотор с това инжекционно впръскване.

Коментар

Да и аз така мисля... На 3-ти кръг Буба се спече и за малко да се пльосне, а на тренировките даже е успял. Не е улегнал ли достатъчно, темперамента му май е много див... Рано му е за титлата Шумахер Шумахер е характерен с това, че е машина за анализ и концентрация, устойчива на всякаква емоция. Сяда в болида и изпада в медитативен транс. Нищо не го интересува освен идеалната крива. Буба все още е хулиган...с много талант и потенциал, ама Чад също е талантлив, но е по-фокусиран. На това съзтезание изпълнението му беше от ранга на Роси. Падна и от последен - втори... Не останаха много такива спортове. А бе, при всички случаи, интересни моменти ни чакат Пък ако вземем и верно си разчистиме пистата и малко да усетиме поне от лудницата на живо...

Коментар

Трети кръг още не съм го свалил за жалост явно е била страшна битка!
              Малко кофти, че преди да гледам състезанията вече знам какво ще стане и въпреки това пак е кеф

Да и аз така мисля... На 3-ти кръг Буба се спече и за малко да се пльосне, а на тренировките даже е успял. Не е улегнал ли достатъчно, темперамента му май е много див... Рано му е за титлата Шумахер
              Ами можеби ако Спотбийм е прав относно възможностите на ямахата, нормално е да наваксва с капкпа лудост в карането.
              Вярно е че трябва да е безгрешен бая трудна задача има пред него след първотопадане, но мисля че ще успее

Коментар

Я, че тема. Много рядко има толкова смислени и издържани постове на едно място и без спам!
                От как напипах торентите прекарвам неделята на копчето за рефреш, за да си изтегля възможно по-рано поредния кръг (Преувеличавам разбира се)
                Шампионата както винаги е трилър, Много се радвам, че изглежда Рийд замества успешно Кармайкъл, без когото мислех че няма да има интрига за първото място. Интересно че Рийд изглежда по-бърз от Стюърт, който всички вече признават за най-бързия суперкросист в света. Май има разлика в моторите им в полза на Сузукито на австралиеца. Много интересен сезон се очертава. Надявам се Чад да запази скоростта си през цялата година защото мисля, че досега все не му е достигало мъничко да се бори за победа с двамата царе и спечели и двете си титли с постоянство и шанс другите да отпаднат. Дано и Буба да не се кунтузи и да гледаме такива оспорвани състезания с много изпреварвания и неочакван край до каря на сезона!
                Останалите - Вилопото, Грант и старите бойци пък, ще направят отделен шампионат за 3то място, който също е много интересен.
                Следите ли Лайт класа. И там е много интересно. Шампиона Лорънс не се класира за състезанието във Феникс и много се зарадва на 5то (ако не се лъжа) място в последното състезание. (Анахайм 2)
                Нямам търпение за 4ти кръг. Понякога се раздвоявам дали да видя резултатите за които нямам търпение или да изчакам да пуснат торента за да гледам, но определено втория вариант е за препоръчване

Някой попита за трасетата. Анахайм 1 и 2 които беха през седмица бяха с коренно различно по конфиурация трасе. Мисля че останалите състезания които не се повтарят през сезона запазват миналогодишната си форма, но това е само предположение.
                К. Кулев

Коментар

Аз чак преди малко успях да изгледам трети кръг Рийд направо беше полудял, направи страшно каране.
                  Пистата ми се видя страшно коварна мисля, че си пролича и от няколкото доста сериозни грешки Грант, Стюард...

За четвърти кръг мисля да не гледам и да не публикувам никакви класации докато не си сваля торента та да се изкефя максимално на състезанието.
                  Можеби трябва да определим гратисен период, в който да не се публикуват никакви резултати и в който да можем да си изтеглим състезанието в неведение

Надявам се в следващия кръг да гледаме Стюард и Рийд поне 10 обиколки рамо до рамо ще бъде много интересно
                  Последно редактирано от borisgp; 23-01-09, 23:45.

Коментар

Аз гледам да не "гледам" резултатите. за мене си е същото вълнение като на живо.
                    Лично мое мнение - не го натрапвам:
                    Стюарт - Казват че бил най-бързият на планетата. може и да е така, но той доста често взима проби от почвата и докато не започне да стои на две колела през по-голямата част от състезанието, за мене си е все още Буба Стюарт. може и да му дойде акъла да понамали скоростта малко и да остане стабилен на мотора 100%
                    Риид - за мене това е един съвършен ездач. При него всичко е изчислено до над 100%. Ако е на земята, то това е много рядко по негова вина (да вземем за пример последните три състезания - три пъти го свалиха). Не случайно го сравняват с МакГрат. Уиндам има същият стил. Имаше един недостатък, който забелязвам е премахнал - летеше много на високо при големите скокове, докато Стюарт летеше ниско и не губеше време във въздуха.
                    Двамата ги уважавам, защото не говорят срещу другите и имат уважение към останалите.
                    За леките - Go, Dungey!!! Лорънс е лайно. Поне да си мълчи.

Коментар

Първоначално публикуван от spotbeam Преглед на мнение
                      Риид - за мене това е един съвършен ездач. При него всичко е изчислено до над 100%. Ако е на земята, то това е много рядко по негова вина
                      Това е по-скоро описание на Кармайкъл, който за огромно мое съжаление спря с мотокроса. А Буба на моменти беше по-бърз дори от него, но с цената на всичко. Той доста често кара на над 100% от възможностите си и от там идват грешките. Но това също го прави абсолютно уникален.
                      С нетърпение чаках Вилопото да отиде в големия клас, но очевидно ще му трябва време.

Каква е интригата с Лоурънс? В първи кръг изпусна завой и мина напряко, като съкрати доста от пистата. Но какво и къде е говорил?
                      Чакам всеки момент да пуснат торента с 4ти кръг!
                      К. Кулев

Коментар

Много жалко,че Travis Pastrana спря участието си в суперкроса.

Коментар

Каква е интригата с Лоурънс? В първи кръг изпусна завой и мина напряко, като съкрати доста от пистата. Но какво и къде е говорил?
                          Той винаги говори против другите в интервютата - дрънка глупости. Много случайно спечели титлата, а не го осъзнава. Винаги е такъв от както се появи на голямата сцена. Даже на първото състезание се изказа, че заради глупавите гршки на другите той побеждавал, а заради негова грешка Дънджей трябваше да започне последен. Просто ако си му следил кариерата от началото ще разбереш защо се изказвам така. Коментаторите даже казаха, "Изключителен талант, но прекалено му работи устата".
                          Е, Кармайкъл не съм го споменал, защото говорех за сегашният шампионат.
                          Преди няколко години Стюард спечели първата си титла на 125, не без помоща и мръсните номера на съотборникът му. Тогава текущ шампион беше Травис Престон. От тогава враждата м-у двамата е непоносима. Съотборникът на Стюард постоянно изблъскваше или събаряше Престон. Те и децата виждаха какво става. Последното изблъскване прати Престон да се сблъска с колоната на старта и това го изведе от състезание за няколко кръга. Това помогна на Стюарт да навакса и набере точки.
                          Нещо искам да кажа извън темата. Няма да казвам резултатите.
                          Миналата седмица се проведе трети кръг на суперкроса, а вчера, една седмица след това на същото място се проведе световният шампионат на ММА за тежка категория. Ето това е организация и 100% използване на съораженията.
                          Последно редактирано от spotbeam; 25-01-09, 21:49.

Коментар

Искам директен двубой, такъв, че да не ме задържа седнал. Не е интересно да се решават първите места по независещи от състезателя причини.
                            Интересно защо при леките започна източната група и то в Хюстън - Тексас? Все още се състезават на запад. Обикновенно започваха след 5-6 състезание в Дайтона.

Коментар

..гледах и аз състезанията изтеглих ги от торента който сте дали..
                              ..наистина както казва spotbeam преди време ..когато бе мак грат шампион бяха по технични трасетатата а сега са по скоростни и май и за това а и заради доминацията на кармайкъл не ги бях гледал от много време..
                              обаче..верно много интересно ще е тази година а и така е заснето и представено че..настръхваш..всъщтност гледахме ги заедно с малкия и той бе свръх впечатлен ..сега вече само дебне кога ще излезе следващото
                              тоз лоурънс наистина ..прави лошо впечатление ..макар че пък и кара невероятно
                              стюърт и рийд..правят голямо шоу но най приятно ме изненадаха грант и вилпото..натискат здраво и големите в най скоро време ще берат ядове с тях

Коментар

но най приятно ме изненадаха грант и вилпото..натискат здраво и големите в най скоро време ще берат ядове с тях
                                Нека да берат. Ще е по-интересно. Чакам Милсап да се оправи и той да се включи в борбата.

Това състезание трябва да го гледаш на живо за да разбереш за какво става въпрос. Аз ходих преди 10-12 години специално да гледам Мак Грат. Тогава все още имаше кръг в NC. За съжаление не се появи заради нараняване. Кармайкъл още го нямаше на сцената. успях да взема постер и автограф само от ЛаРоко.
                                Последно редактирано от spotbeam; 27-01-09, 01:50.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X