Обява

Свий
Няма добавени обяви.

AMA SUPERCROSS 2011 - коментари на състезанията

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: AMA SUPERCROSS 2011 - коментари на състезанията

Браво на Villopoto, по-добре той отколкото Bubba, леко ми е антипатичен.
    Логичният въпрос сега е.. кога започват следващият сезон?

Коментар

Първоначално публикуван от HD Преглед на мнение
      Аз виждам нещата така:

1. Вилопото шампион (заслужава го);
      2. Стюард (и той го заслужава разбира се), на косъм след него, като битката естествено ще се реши в последния кръг, Стюард пак ще направи глупаво падане в последната обиколка и така Вилопото ще стане шампион;
      3. Твърдо Дънджи
      4. Канард;
      5. Рийд или Уиндам, не знам
      .
      .
      .

Аз не разбирам много от суперкрос, но виждам, че Вилопото кара доста уравновесено и в същото време много бързо, като само Стюард може да му обърка сметките, ако не правеше тъпи грешки ...
      * Джеймс естествено и тая година е най-бързия, наистина кара по-обмислено от миналата година, ако изчисти и паданията, мисля, че и той може да е шампион за 2011 г.
      * Дънджи - засега твърдо не пее в хора за първо и второ място
      Имам чувството, че или не може повече (на трети кръг все пак Стюард го мина без особени проблеми), или нарочно държи позиция и дебне някой пред него да направи грешка ... Миналата година май така стана шампион ....

Естествено сезона е още в началото - само се моля да няма контузии и всички кръгове да са като третия

Ако Джеймс не беше паднал, вероятно щеше да е първи в трети кръг, макар че Вилопото бая натискаше преди падането.

Благодаря на Сликник, и хората, които пускат линковете тук ...
      И тая година тоя п*дал дядо Коледа ме прецака, като не ми донесе по-голям харддиск, та ще видим как ще я направя

Значи познах поне шампиона в (поста ми е от 28.01.2011 г.) А и другите работи съм ги нацелил горе-долу
      Наистина стана така, както и трябваше.
      Накрая на сезона Бубата много се изложи, като направи невероятни падания (да му се чудиш чак ...), но какво да се прави, сигурно си има сериозна причина за това
      И не мисля, че е искал да повлече и други хора в паданията си (е, поне на последния кръг не искаше ) Другите са виновни, щото му се пречкат винаги, когато той най-спокойно си пада ...
      Рийд много приятно ме изненада тоя сезон, имайки предвид, че ми е доста антипатичен ...
      А Кен Роксен още повече пък ме изненада приятно на последния кръг Браво на него, ще берат ядове с него.
      Въобще, вие сте го казали по-нагоре, каквото има за казване.

Ще чакаме сега АМА мотокроса, а и АМА суперкрос 2012
      Живи и здрави!
      Hristo Draganov
      http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Колеги писах в другата тема но няма отговор...Да помоля някои от тези които е свалил Лас Вегас цялото с малките ако може да го качи някъде на ФТП или дох.бг да го изтеегля оттам че в саита на piratebay не ми го тегли въобще аа досега сам нямал проблем.И ако може и някои да даде линк там където го е качил че много ми се гледа последният кръг и с малките!!
        [I][B][COLOR=DarkOrange]КТМ 525 ЕXC[/COLOR][/B][/I]

Коментар

http://motocross.transworld.net/1000...sday-practice/

Толкова много звезди на едно място , освен на състезание не съм виждал! Мотокроса ще е страхотен 2011

Коментар

Ето един коментар на състезанията , и снимката на един Българин , за когото в САЩ говорят повече , отколкото в България!?http://www.racerxonline.com/2011/04/15/racerhead-15 Ако има нещо нередно , моля модератора да го премахне.
            В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

Ето един дълъг биографичен филм за Чад Рийд. Човекът е минал през доста неща, което само засилва моето уважение към него:

http://espn.go.com/video/clip?id=6621123

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X