До: Въздушен филтър K&N
Здравейте, колеги!

И аз пера, макар и рядко филтъра на ДР-а. Подстригах го без да искам като го изкривих, после дооформих с ножица. Ефект от "по-големия" дебит няма
 Има обаче ефект от отворения ауспух, който монтирах миналия сезон - от 6,5л/100км > 6л./100км.; може би малко повече мощност в ниски обороти, за сметка на мощността във високите - лично мнение; доста шум, полезен в града, но неприятен по магистралата. Имам наблюдения, че к§н филтри не са подходящи за каране в запрашена среда.

ПП. Радвам се, че във форума откривам и други "излъгани" от екзотичния БИГ
 и се надявам да се запознаем и покараме заедно!

Поздрави, Камен!
					Здравейте, колеги!
И аз пера, макар и рядко филтъра на ДР-а. Подстригах го без да искам като го изкривих, после дооформих с ножица. Ефект от "по-големия" дебит няма
 Има обаче ефект от отворения ауспух, който монтирах миналия сезон - от 6,5л/100км > 6л./100км.; може би малко повече мощност в ниски обороти, за сметка на мощността във високите - лично мнение; доста шум, полезен в града, но неприятен по магистралата. Имам наблюдения, че к§н филтри не са подходящи за каране в запрашена среда.ПП. Радвам се, че във форума откривам и други "излъгани" от екзотичния БИГ
 и се надявам да се запознаем и покараме заедно!Поздрави, Камен!

Коментар