Обява
Свий
Няма добавени обяви.
BMW 650F - обслужване
Свий
X
-
От: BMW 650F - обслужване
Решението с колелото на бендикса го има в една тема за Априлия Пегасо по-надолу в раздела. Засега тестовете преминаха успешно.Последно редактирано от viki terzieva; 01-07-10, 13:28.Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
-
Здравейте,имам въпрос относно BMW F650 GS.Мотора не е пален около 3-4 години по думите на продавача от който го купих.Трудно пали и с форсиране го държа на високи обороти,върна ли газта гасне.Прескочих за проба горивният филтър,мотора запали по лесно,без да му подавам газ държи нормални обороти около 10 секунди и гасне.При подаване на газ не може да се изфорсира нормално.Горивният филтър е като показаният по горе от колегата Fozy.Въпросът ми е дали е възможно той да е проблема.Вторият ми въпрос е предна капла от пегасо 2001 19 цола дали ще стане за f 650 gs 2001 19цола заедно със спирачният диск без някакво преправяне.На BMW го дават 300мм,а на пегасо 320мм.
Коментар
-
https://docs.google.com/viewer?a=v&p...c3ZmIzNzZhN2Q5 Тук има решение за евтин вариант на този филтър,но не знам дали проблема ти е от него!Има филтърна цедка и в резервоара на помпата,която може да е запушена!А дали може да се замени предната капла от пегасо на бмв мога да кажа,че спирачните апарати са различни! по добре е да се пробва! Демонтира се за 5 мин.Amway,BMW F 650 GS,OPEL Omega 2.6 ,Wartburg 311(1000) 63г.
Коментар
-
Дано е бил коректен продавача.Първоначално публикуван от D.Danov Преглед на мнениеЗдравейте,имам въпрос относно BMW F650 GS.Мотора не е пален около 3-4 години по думите на продавача от който го купих.Т....
Ниските (тихите) обороти трябва да са около 1350об/мин. Двигателя е чувствителен на тема свещ, провери нея и кабела. Очаквам че си изхвърлил стария бензин. Без оригиналния филтър не е добре, защото той И стабилизира налягането.
От там на татък нещата загрубяват, реглаж на клапани, бенз. помпа, инжекор и т.н.
Аз говоря за модел след 2000г.
п.п.' за предната капла аз нямам отговор.
п.п." с риск да се повторя, тук има много отговори http://faq.f650.com/main.htmlоще за мен на ВВВ//sites.google.com/site/fozysite/home
Коментар
-
Има един малък маркуч от двигателя,отдясно когато си качен на мотора,който влиза в корпуса на въздушният филтър.Мисля че е одушник.Извадих го,запалих мотора ,пръска масло -доста.В корпуса на въздушният филтър имаше около 100-150мл масло,може и повече.Мисля си за залепнал сегмент.Мотора F650gs.Когато е запален пуши,но е студен,и на високи обороти.
Коментар
-
На моя се пълнеше там с масло като му сипвах кофти масло,от както сипвам по скъпичко примерно кастрол 10-50 изчезна маслото от там дори почти няма ! Сменил ли си маслото ? Да не е обръщан нагоре с колелата
или да са сипали нещо в маслото , или да е станало на грес от седене ? Ако не си го сменял промий цялата система! Аз първия път така направих даже го запалих за 10-15 секунди с източено масло от казана и картера и махнат маслен филтър и през филтъра изхвърли още литър масло та после долях 3 литра! Та съвета ми е слагай му хубаво масло щото по гадните нямат някои добавки и го прави на мехури,а за мотора не е добре защото е с някаква система със впръскване на маслото! Не мисля че е сегмент!
Amway,BMW F 650 GS,OPEL Omega 2.6 ,Wartburg 311(1000) 63г.
Коментар
-
Премерих налягането на бензиновата помпа,0,5ат.Филтъра под нея беше скъсан,явно е засмуквала всичко.Сложиха ми друга помпа,нещата са много по добре.Жилото на газта май не е добре,при въртене на кормилото оборотите се променят.Първоначално публикуван от D.Danov Преглед на мнениеЗдравейте,имам въпрос относно BMW F650 GS.Мотора не е пален около 3-4 години по думите на продавача от който го купих.Трудно пали и с форсиране го държа на високи обороти,върна ли газта гасне.Прескочих за проба горивният филтър,мотора запали по лесно,без да му подавам газ държи нормални обороти около 10 секунди и гасне.При подаване на газ не може да се изфорсира нормално.Горивният филтър е като показаният по горе от колегата Fozy.Въпросът ми е дали е възможно той да е проблема.Вторият ми въпрос е предна капла от пегасо 2001 19 цола дали ще стане за f 650 gs 2001 19цола заедно със спирачният диск без някакво преправяне.На BMW го дават 300мм,а на пегасо 320мм.
Коментар
-
Жилото на газта може да пренатегнато откъм кормилото. Моя започна да прави това ,след като опитах да изстискам максимум отваряне на дроселната клапа.Първоначално публикуван от D.Danov Преглед на мнениеПремерих налягането на бензиновата помпа,0,5ат.Филтъра под нея беше скъсан,явно е засмуквала всичко.Сложиха ми друга помпа,нещата са много по добре.Жилото на газта май не е добре,при въртене на кормилото оборотите се променят.
А маслото в кутията на въздушния филтър се събира от препълване. Има и едн маркуч с тапичка накрая. От там се дренира.Само моториста знае защо кучето си показва главата през прозореца.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар