Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Аprilia Pegaso 650 трябват ми части!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Аprilia Pegaso 650 трябват ми части!!!

Эдравеите много спешно ми трябва Бендикс и Магнета ако някои може да помогне да пише

До: Аprilia Pegaso 650 трябват ми части!!!

Брат и аз бях така преди месец.
    Какво се е случило с пегасото ти?
    Аз моето го взех без тия части беше ограбено и доста търсих докато намеря части. Намерих бендикс втора ръка и сега си търся нов. Е поне карам. За магнет трудна работа.
    Във Враца Мотомания, намерих само намотките и струваха 100лв, имаха и други части, но бендикс и магнитна чаша нямаха. За бендикс ти препоръчвам да си вземеш нов от Дару кар(БМВ) 150лв. аз така ще направя. Иначе като мен втора ръка и може да запали 20-30 пъти и после пак нов. Има във Видин едно мом4е продава части, обявата му стои все още в мобиле.бг. Обади му се може и да има магнет. Другото място, което мога да ти препоръчам е един човек от суходол. Преди като търсих ми каза, че чака двигател от БМВ Ф650 така, че може и да ти извади нещо. Телефона му можеш да намериш в нета имат уеб страница. Мисля че се казваше Миташки. Провери в бобовдол там имат 203 двигателя на части и може д ати извадят нещо. И като за последно може да потърсиш в гърция казаха ми че там имало много мотори и много части. Аз си намерих магнет от едно мом4е от софия и съм му безкрайно благодарен. Ина4е сигурно още щях да търся магнет.

Успех и бъди сигурен, че ще намериш.
    Магнета не част, която се разваля просто трябва да пускаш много обяви и да търсиш сериозно.
    Aprilia Pegaso 650 - 1997.

Коментар

До:Vladeaca!!!

И моито Pegaso доиде като твоито ограбено беэ магнет бендикс и намотката обаче нея я намерих от мото свят Враца эа 100лв.А эа бендикса сам сагласен да го купя нов само ако можеш да ми обясниш как точно да го эема от Дару кар(БМВ) Тряба ли да го поръчам или А и сигорен ли си че бендикса от БМВ Ф650 е същия? Аэ иначе эвънях на момчето от видин но и тои ги няма.Ако бендикса може да се намери от БМВ щте сам ти много благодарен эа информацията .И щте остане да търся магнет.
      Последно редактирано от Hristo 91; 26-07-08, 16:34.

Коментар

До: Vladeaca

???.
        Последно редактирано от Hristo 91; 26-07-08, 16:33.

Коментар

До: Vladeaca

???
          Последно редактирано от Hristo 91; 26-07-08, 16:34.

Коментар

мом4ета на се косете имам цял джвигател за априлия воден 500лв и е ва6

Коментар

До:SlaviMTX

Какво е това априлия воден Двигателя эа Aprilia Pegaso 650 ли е и ме интересува эдрав ли и коя година е двигателя???
              Последно редактирано от Hristo 91; 26-07-08, 16:30.

Коментар

двигатела сам го 4ул работи добре 2000 година е

Коментар

До: SlaviMTX

Ама си е эа Pegaso нали ??? Ако е така си даи Тел. и да се раэберем и да го купувам

Коментар

0898434009

Коментар

До: Vladeaca!!!

Първоначално публикуван от Hristo 91 Преглед на мнение
                      И моито Pegaso доиде като твоито ограбено беэ магнет бендикс и намотката обаче нея я намерих от мото свят Враца эа 100лв.А эа бендикса сам сагласен да го купя нов само ако можеш да ми обясниш как точно да го эема от Дару кар(БМВ) Тряба ли да го поръчам или А и сигорен ли си че бендикса от БМВ Ф650 е същия? Аэ иначе эвънях на момчето от видин но и тои ги няма.Ако бендикса може да се намери от БМВ щте сам ти много благодарен эа информацията .И щте остане да търся магнет.
                      Sorry но не бях на линия..
                      Пишеш в Гоогле Дару Кар и ти излиза странитзата им.
                      Там даже преди време имаха и работеща система за проверка на цените, но сега не работи. Намират се някъде в Дружба и работят само през седмицата. Трудни са малко. Иначе преди 2-3 седмици поръчах 2 комплекта дистанционна втулка и шайба за зъбчатките на стартера. Предполагам, че и на теб ти липсват така, че ще си ги делнеме.
                      Ето линк към Дару Кар за всеки случай.

http://www.darucar.bg/part_inquiry_client.php

Ще видиш в сайта им един линк 'Online каталог части BMW"
                      там можеш да видиш номенклатурниа номер на частите.
                      И така да си ги поръчаш.

Коментар

Христо 91 ако вземеш двигателя строго се продържай към инструкциите на сглабяне. Има там лепила, с които се лепят болтовете магнитната чаша. Това е важно защото има доста вибрации в тези едноцилиндрови машини и може да се развият болтовете или да ти превърти магнета и после каша. После пак наново с частите. Много е важно лепилото защото това лепило е издръжливо на температура и е с определена якост. Ако не се лъжа е Локтайт 648.

Коментар

До:

Мерси эа всички савети ,вэех двигателя и сега остава само да эглобявам и дано няма повече проблеми
                          Последно редактирано от Hristo 91; 28-07-08, 00:28.

Коментар

Hristo - трябва ми голямата зъбчатка, на която лежи бендикса?
                            Питам понеже търсеше само бендикс и магнет и затова предположих че може и да я имаш от преди.

Коментар

До:Vladeaca!!!

Эначи имам эабчатката ! Оваче моито Pegaso e 98 г а тоя двигател дето го купих е 94-95г и имат раэлика в эабчатката на моито е малко по голама .Инача эабчатката от двигателя дето го купих е много добра вобще не е иэедена там кадето лежет на бендикса ролките ,ако я имаш эабчатката преброи с колко эъби е ! Ако я нямаш мога да ти я пратя и да видиш дали става и ако не става да ми я върнеш.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X