Обява

Свий
Няма добавени обяви.

KTM Adventure 990 подобрения и поддръжка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: KTM Adventure 990 (2009) подобрения и поддръжка

Първоначално публикуван от CJ_ Преглед на мнение
    Колко мм. ги направи дупките ?
    Вземи един спрей на Мувол с течна грес те са със дълаг пишок и ще можеш да го напръскаш целия вътре така решаваш проблема завинаги.
    4мм са дупките. Благодаря за идеята. Ще напръскам със сигурност.

Коментар

На последния ми мотор с желязна рама бях е напръскал цялата вътре . Обикновенно рамите си имат вентилационни отвори 3-4мм. но когато се запушат от калта и почва рамата да гние със страшна сила !
      Човек първо е изобретил колелото а после премазаните животни !

Коментар

Шарнира е алуминиев, предполагам знаеш. Клеясват само болтовете, които се завиват в него. Изгнила рамка на мотор не съм виждал до сега. Японските с които съм се сблъсквал са от някакъв не много корозиращ метал. Хром-молибденова стомана ако не се лъжа.

Коментар

Имам снимки на Японци с изгнили рами единия беше XL500 трябва да ги потърся интересни са !
          Шарнира ясно ,че е алумин някакъв но когато алуминия го хване корозията направо изчезва и се съмнявам ,че от вътре ще е боядисан(лакиран,оксидиран) за защита !
          Разбира се едва ли ще стане за 10-12 години говорим теоретично , но спрея струва 2 лв.

Коментар

Това трябва да е скара за кифтета. Няма да пиша кога и колко ще ги готвиш докато чакаш едикакво си от едикъде си обаче наистина е ненужна ...
            Скобите са си супер, също и чантите за ролбара. Кой е производителя, гледам че има надписи в оранж?
            По повод демпфера при 1200 със сигурност няма оригинални дупки за него. Не знам как е при 1200 ADV..., но при теб си е застанал на мястото.

Ъъ тая вода в шарнира дали няма да ти трябва? Да си свариш яйца примерно
            ______2
            Е = MZ

Коментар

Огледалата ще ги заменяш ли с шарнирни?
              BMW F800GS

Коментар

Първоначално публикуван от sabin Преглед на мнение
                Веднага те изненадвам с едни чанти закрепващи се за ролбарите тогава

Чантите са подходящи за нечупливи неща, които искаме да са лесно достъпни.
                Бате дай жокер дееее....аз тия чанти за ролбарите от кога ги търся

Поздрави,
                търся си подписа....

Коментар

Има ги на много места. Само трябва да са за точният краш гард, защото мястото за чанта е различно между различните краш гардове.

http://www.blackdogcw.com/category/A990.html

Коментар

Първоначално публикуван от bulgarasen Преглед на мнение
                    Огледалата ще ги заменяш ли с шарнирни?
                    Засега не виждам причина, но ако почна да се вра по храстите повече може и да ги сменя. Те казват че и шум вдигали тези огледала ама не съм го усетил, защото слюдата ми вдига толкова шум, че няма шанс да чуя огледалата...

Коментар

Шума от огледалата да ти е проблема....
                      [I][FONT=Arial Black]Наско Лазов[/FONT][/I] :DHarley davidson elektra glaid

Коментар

Първоначално публикуван от sabin Преглед на мнение
                        Една от най-полезните екстри, която съм си слагал по моторите е демпфера. Scottsperformance предлагат модел на Скот/олинс, който е специално предназначен за 990 Адвенчър и върви комплект с горен мост, изместено кормило за по удобна права стойка с място за демпфера под него.

Ето го и комплекта:
                        [ATTACH=CONFIG]307013[/ATTACH]

КТМ-а си има оригинални дупки на рамката за "кулата". Комплекта включва всичко необходимо и прехвърлянето на ключалката и държачите на кабелите стана перфектно. Трябваше само с бормашина да се разпробият оригиналните болтове, които държат ключалката към моста, защото те са с отчупени глави (защита срещу сваляне на ключалката).

Ето как стои на мотора:
                        [ATTACH=CONFIG]307014[/ATTACH]
                        Събине обясни моля те ролята на този денфер. Благодаря!
                        [I][FONT=Arial Black]Наско Лазов[/FONT][/I] :DHarley davidson elektra glaid

Коментар

тук е ясно видимо !

Коментар

Първоначално публикуван от lazov Преглед на мнение
                            Шума от огледалата да ти е проблема....
                            Ха! Оказа се че точно той ми е проблема

Завъртя ли огледалата на 90 градуса и буферирането изчезва! Става нормално духане, без да треска по каската. Отделно и тази Араи каска е много зле откъм шум. Карах с кросовото ми Шое и е 2 пъти по тихо. Баси колко модификации мислех да правя на слюдата а сега вече се чудя дали е необходимо....

Коментар

Няма ли да видим монтаж на едно такова нещо:
                              http://www.scottoiler.com/
                              Only after the last tree has been cut down,
                              Only after the last river has been poisoned,
                              Only after the last fish has been caught,
                              Only then will you find that money cannot be eaten.

Коментар

Събине,невероятен си Страхотна тема ,страхотен мотор.... Няма по-грамотна тема ....чакаме и пътешествия ...
                                Успех!
                                PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
                                КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
                                0899187766

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X