Обява

Свий
Няма добавени обяви.

KTM Adventure 990 подобрения и поддръжка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: KTM 990 Adventure 2006-2009

Браво за усърдието! Стойките са като "фабрични". Какво е покритието, боя или прахово? За да са непромокаеми дисагите трябва задължително да се потопят предварително във ваната, остявяш ги да изсъхнат и са ready to race.

Коментар

Първоначално публикуван от Goro Ianev Преглед на мнение
      Браво за усърдието! Стойките са като "фабрични". Какво е покритието, боя или прахово? За да са непромокаеми дисагите трябва задължително да се потопят предварително във ваната, остявяш ги да изсъхнат и са ready to race.
      Прахово, макар че не съм сигурен дали е по-добро.Във всеки случай е по-лесно
      offroad фен
      1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
      TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

• От: KTM Adventure 990 подобрения и поддръжка

Eкстра са станали, оригиналдЪ.
        Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Перфектни са,всичко е супер,ама де ша одиш ся с тоя огромен слон.
          За аспуха май са прави хората,то това не е гората да плашим глиганите.В някоя бяла държава да не ти свалят две кожи ченгетата.Не ша гледат много, много какво пише.

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
            За аспуха май са прави хората,то това не е гората да плашим глиганите.В някоя бяла държава да не ти свалят две кожи ченгетата.Не ша гледат много, много какво пише.
            Харесва ми даже много и двата мотора са много добре.Джарта мога да ти кажа че тук в Испания всеки си кара както иска и с каквито ауспуси иска никой не те закача за нищо.Само когато минаваш на техничеки преглед трябва да сложиш оригиналните защото ти мерят нивото на шум.
            Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
            0887 543 312 ,Land Rover Discovery 300 Tdi, КЛИМАУТО АВТО КЛИМАТИЦИ И ДИАГНОСТИКА.

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
              Понеже и моите са доста отворени, че не обичам да ми греят, доста съм питал пътуващи хора с шумни ауспуси из европа и никой не казва да е имал проблем. На Гъби са му много тихи. Общо взето колкото моите с тапи. Имам и сертификат за Евтопа ама ако си сложа тапите.

Коментар

Първоначално публикуван от Гълъбин Колев Преглед на мнение
                Сдобих се с ...2 броя качествени пили и ръчен тръбогиб ...
                Колега, поздравления за хубавата работа и ако ми позволиш малко спам.

Един руски(по-точно съветски) радиоводещ трябвало да направи репортаж за един милиционер, който спасил давеща се жена.
                Било рано сутринта и в ефир той започнал разказа:
                - Давилась лошадь... - без да иска казал той, вместо "Давилась женщина"
                Блокирал за миг, но просто добавил:
                - ...и женщина!
                И продължил с разказа, как минаващия на близо милиционер скочил и спасил жената.
                После редакцията била засипана с писма и телефонни обаждания с въпроса:
                - А что случилось с лошадем?

Та и аз да питам:
                - А какво стана с пилите?

Коментар

Първоначално публикуван от sabin Преглед на мнение
                  Понеже и моите са доста отворени, че не обичам да ми греят, доста съм питал пътуващи хора с шумни ауспуси из европа и никой не казва да е имал проблем. На Гъби са му много тихи. Общо взето колкото моите с тапи. Имам и сертификат за Евтопа ама ако си сложа тапите.
                  Пътувам от доста време всяко лято от единия край на Европа почти до другия,мога да ти гарантирам че никой няма да ви спре за такова нещо поне от това което съм видял ,виж за скоростта трябва да се внимава че вече е много сложно.
                  Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
                  0887 543 312 ,Land Rover Discovery 300 Tdi, КЛИМАУТО АВТО КЛИМАТИЦИ И ДИАГНОСТИКА.

Коментар

Не,не момчета аз нито съм се сблъсквал с такива работи нито им разбирам.Просто ги знам че Европейските ченгета че не дават да им се каже и дума накриво.
                    Изобщо дори не ви и пожелавам да се срещате.Просто знам какво представлява отворения аспух и какви шумове съсздава,особенно ако са два!
                    Абе я си карайте с кеф и кво ли ви пука.Ако питате мен е крайно време да ги понаучим че и с нас трябва да се съобразяват.
                    Сигурен съм че ще се чудят кво става,като им дадете сертификатите !!!

Коментар

В Германия правят проблеми обаче за звука
                      Toyota RAV4 XA2 2.0 D4D 2004г. | Honda XRV 750 Africa Twin RD04 1992 г.
                      Piaggio Vespa PK50S 1983 г. | Puch Maxi N 1982 г.
                      Спортен Клуб Стрелба с Лък - Етър 78 В.Търново

Коментар

Абе и в Испания правят(само че трябва да имаш лошият късмет да пътуваш точно по време, когато катаджиите правят къмпаниа за шумни мотоциклети)В големите градове ги правят по честичко,а из пътищата, за да се заяде някои ,трябва бая да си шумен.Хванат ли се веднаш ,ти им показвай кви сертификати си щеш,мерят ти децибелите и те наглaсват.Следи се ,но рядко,все пак е Испания ,а не Германия!

Коментар

Време за настройване на инжекциона. 2011 определено са подобрили много работата в сравнение с 2009, но мотора пак е оптимизиран за мощност а не за икономия. Тъй като кончетата са повече от достатъчно го порязвам и го оптимизирам за икономия за да мога спокойно да мина 800км без зареждане с 45 литровите ми резервоари.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_0525.jpg
Прегледи:1
Размер:104.7 КБ
ID:5362356

Коментар

Друг руннинг, които добавих на новият ми мотор е прозрачен капак на съединителя. Освен че е много по здрав от оригиналният, можеш да си виждаш когато се появи вода в маслото - дали от водната помпа, дали от някое леко удавяне не дай си боже. Cool фактора също е на MAX

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_0501.jpg
Прегледи:1
Размер:99.6 КБ
ID:5362357

Коментар

прозрачен капак на съединителя
                              Изглежда найстина доста добре
                              Тази криза край няма, всички продават никой не купува...

Коментар

Човеко, какъв е този GPS ...то, цал таблет? Това отдолу на монитора клавиатура ли е?

Интересно, кажи нещо повече!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X