Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Honda Africa Twin RD04 много въпроси.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Honda Africa Twin RD04 много въпроси.

Велосипедните не са ли с еднакъв диаметър лява и дясна?
    "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Неопрена се разтяга, сложи му смазка

Коментар

Относно стойката за GPS - и аз доста време мислих много варианти за стойка на Colorado 300 стар модел, но пък все още приложим, най-накрая оцених прозрачния джоб за тази цел на раницата за резервоара. Доста време го пренебрегвах като възможност без да го пробвам, най-накрая от нужда един път ми се наложи и мисля беше ОК, като място и ъгъл, от който го гледам.
        LZ1NIM/P
        B pos

Коментар

Първоначално публикуван от NiksZh Преглед на мнение
          ......... най-накрая оцених прозрачния джоб за тази цел на раницата за резервоара...........
          Този тип чанта или стойка за ГПС или смартфон го оценявам на 3,5.
          - Много зловещо загрява устройството в тях
          - Макар и с .... слюда тъча работи до толкова, че да се разсеяш и да си счупиш главата.
          - При промяна на температурата и влажността + точка 1, се изпотява от вътре - понякога.
          Но тъй като горните недостатъци могат да се омаловажат в някои условия, може да се използват.
          още за мен на ВВВ//sites.google.com/site/fozysite/home

Коментар

Аз използвам такава чантичка - http://g01.a.alicdn.com/kf/HTB1zLqOH...e-shipping.jpg
            Уж е водоустойчива донякъде, но аз съм я скрил под слюдата над трипмастъра за всеки случай. Тъча работи само ако съм без ръкавици, но пък и без това не е много безопасно, да ръчкам навигацията в движение

Наскоро попаднах на една статия за настройката на веригата. Аз досега съм я правил както пише в ръководството, а и на стикер на рамото на мотора - 40 мм ход нагоре-надолу в центъра на веригата.
            В статията обаче пишеше, че е по-добре да е 70 мм. Вашето мнение?
            Статията - http://www.atic.org/faq/chain.php
            Subaru Impreza 2.0 '98
            Honda Africa Twin RD07 '95
            Honda Africa Twin RD07А '96

Коментар

Мое мнение:
              Ако си сам без багаж и по асфалт ... 40 мм. е добре.
              Двама с багаж и по къде се сетиш ... 70 мм.!
              Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Аз съм с RD07 и от две години използвам този метод със 70мм маркер, супер е.
                Човекът е човек, когато е на път...

Коментар

Някой може ли да ми даде сайт където да си поръчам оригинален охлюв за километража на Африката? Във wemoto го няма наличен, от там си поръчах корпуса и жило,че ми писна да побългарявам и все ме изкарва 4-500 км и се прецаква. Корпусът ми е износен от въртене и направихме подобрение(пробихме отвор и навихме едно болтче за да бута червячето нагоре, защото от въртене се е вкопало).в корпусът обаче се слага и една метална шайба с уши,която върти пластмасовия охлюв.Дано тая шайба да дойде с корпуса ,че все не можем да уцелим точно колко да са подгънати ушите.Те прескачат и километража спира да показва.Тук някой беше дал една обява в олх, звънях там , но го нямат налично .Говоря само за пластмасата. корпус и жило си поръчах от Вемото. Скъпички са , но са оригинални , а ми писна да се цапам само.МНОГО ЩЕ СЪМ БЛАГОДАРЕН. ПОЗДРАВИ!

Коментар

Бултрако. Миналата година беше около 52лв.
                    Honda XRV750 Africa Twin
                    Opel Record E 1.8i

Коментар

Първоначално публикуван от jijko Преглед на мнение
                      Бултрако. Миналата година беше около 52лв.
                      Бултрако е ясно,ама не съм си в къщи и тук където съм Бултрако няма. Искаше ми се да го поръчам и до две седмици след като когато ще се прибера,частта да е пристигнала вече,а не тепърва да я поръчвам

Коментар

Какво пречи някой друг да я поръча ?
                        Или пък да звъннеш/пратиш меил ....... и като се върнеш да си я вземеш.
                        Няма как да я объркаш частта.
                        Сега - BMW R1200RT 2006 г
                        Бивш - Suzuki V-Strom 1000 2004 г
                        По Бивш - Honda Africa Twin RD04 1992 г
                        По По Бивш - Yamaha Virago VLX 500 1983 г

Коментар

http://www.lingshondaparts.com/honda...alogue_M01.php

Пробвай тук. Не съм поръчвал лично, но мой приятел го ползва много. Идват до две седмици частите.
                          Honda XRV750 Africa Twin
                          Opel Record E 1.8i

Коментар

Поръчах си охлюв заедно с корпуса и дойде за 5 дена. Само ,че едно зло никога не идва само. Днес като свалих предното колело за да сменя охлюва се оказа ,че се е се е счупила и шайбата, която задвижва охлюва (една голяма метална с две огънати навътре по- големи и две навън по- малки уши.Витрешните уши на тая шайба задвижват пластмасовата зъбчатка вътре в корпуса-някои на нея казват охлюв). Тя е много тънка и не знам дали ще може да се завари(,че и материала прилича на ЦАМ, а може и ламарина да е ,както и да е ) . Утре ще пробвам някой да я завари с ЦО, ама ме съмнява да стане). Та: като гледам по всички сайтове , ТОЧНО ТАЯ шайба не и дават цена, а във ВЕМОТО дори не я предлагат. Идеи от къде да си намеря или някой във Варна дето прави МНОГО ФИННИ ЗАВАРКИ(например на медицински инструменти или нещо подобно). Ебаси , да дадеш +400лв и пак да си без километраж.

Коментар

..........
                              HONDA DOMINATOR 650
                              ОРЕЛ ASTRA
                              РСПБЗН-Приморско

Коментар

Oтиди с нея в някоя фирма за лазерно рязане, да ти я отрежат от някоя по-твърда ламарина, напр. неръждавейка. Огъваш крачетата както трябва и става вечна.
                                После ще черпиш едно кафе за акъла.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X