Обява

Свий
Няма добавени обяви.

КАРАНДИЛА 2010

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: КАРАНДИЛА 2010

10х, Деяне! Ама кой само го казва - аз не вярвах до последно, че на таз крива нива горе можете да направите такъв звук и шоу! Свалям шапка!

Нямам време в момента да преглеждам снимки, че имах едно "офроуд приключение" и сега се боря с последиците за таралясника ми, но когато имам ще подбера още няколко и ще ви ги изпратя чрез Иво, да си ги имате за спомен и от това събитие.

До скорошни срещи, надявам се :-)

Коментар

Благодаря и аз! Поздрави и до скоро /04.09 например/!!!

Коментар

Здравейте,

Дойде време за годишната традиционна и тайна томбола с награди!

За най-голям ентусиазъм - пътуване с автобус, ползване на лифт и дълго вървене пеша, наградата се връчва на Димчо:

/тениска, запазена и скъпа за собственика и/

За помагане при правенето на вечеря, цялостно съдействие и добро настроение, наградата отива при... малко напрежение... Shider-a!

/отрязана възглавничка от дюшек - набор '85, най-вероятно произведена в ГДР/

Последните две награди, все пак парите събрани от входа и стриптийз програмата не стигат за повече награди , ще се раздават на принципа "който превари, тоз завари" или "който особености каже, той ще намаже" са следните:

/одеалце, свежо, оранжево с черни линии/

/оригинална хавлия - жълта с орнаменти във вид на стъпалца/

Честито на вече печелившите и късмет за последните награди!

Но нека не забравяме една награда, непотърсена от миналата година:

/зелен спален чувал, изпран и миришещ на Cocolino/

Отново пожелавам късмет на участниците!

Поздрави,
        Иво
        Черпете ме, не ме щадете!

Коментар

Първоначално публикуван от markovivo Преглед на мнение
          ...
          За помагане при правенето на вечеря, цялостно съдействие и добро настроение, наградата отива при... малко напрежение... Shider-a!

/отрязана възглавничка от дюшек - набор '85, най-вероятно произведена в ГДР/

...
          Мерсаж за грижата, Иво!
          Обаче, който си я е оставил на поляната, е пропуснал да я постави в точния чувал и да спомене, че вече нещо не държи налягане под тежестта на д...то му...

Между другото (мисля, че Боби питаше) - взех си нов-новеничък такъв дюшек на промоция в понеделника след сбирката от Практикер във Велико Търново.

Коментар

Иво, аз като си тръгвах там, на поляната, остана и голямата награда от томболата:"Малък Пижо", комлект с ремарке за 2 мотора Надявам се си е намерил стопанин
            Следващият път, когато умът ви витае, последвайте го! => www.smehurko.info

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X