Обява

Свий
Няма добавени обяви.

КАРАНДИЛА 2010

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• КАРАНДИЛА 2010

Здравейте,

Идва ред за събитието над Сливен в полите на Стара планина. Датата е уточнена и е 13-15.08.2010г.

Идея за сбирката:
    Като цяло, когато се събрахме преди 5 години, идеята бе да покараме заедно, видим и да си изкараме добре. Постепено се организирахме и дори последните два пъти правим сцена и слушаме приятелите от група Ofroad, пазаруваме заедно и си приготвяме храната заедно.
    Тази година решихме да направим събитието освен приятно и полезно. Това означава, че всичко приятно от предните години остава, но ще добавим и няколко презентации, част от тях водени от самите нас, за самите нас. Ще се опитаме да не прекаляваме с бройката и продължителността им, като тематиката ще е пътешествия и техническа грамотност, за да сме спокойни на пътя.

Програмата е волна, но по желание може да гледате/слушате:
    1. Мултимедийно представяния на отминали пътешествия.
    2. Полезна информация относно екипировката.
    3. Практическо показно относно гумите - монтаж и демонтаж, поправка и избор.
    4. Фотографска техника, тънкости и трикове при снимане при динамични условия, като пътешествие.
    5. Деян, Стоян, Сашо и Гого от група OFFROAD ще пеят докато не пият и пият докато пеят в събота след смрачаване. Можете да намерите безплатно последният им албум тук: http://offroad-band.com/ .
    /възможна е промяна в събитията!/

Отново подчертавам, че всичко е от нас за нас и затова всички предложения, съвети и организации от Ваша страна са добре дошли.

Относно прехраната, пари ще събираме на място за общите вкусове. Тези, които имат по-индивидуално претенции ще трябва да се оправят сами - града, респективно магазините са на една приятна тридесет километрова разходка по чудесни завои /в едната посока/. Също така има и малко заведение в близост.

Отсядане:
    Има възможност за разпъване на палатки - поляната е достатъчно голяма, както и има течаща питейна вода в близост. Тоалетни и други удобства няма да има. Заведението може да се ползва за тази цел, но не е ангажирано със събитието и е добре да има някаква консумация.
    Относно отсядането на хижи, тук може да попитате за цени и да резервирате:
    http://www.hotel-stelit.com/
    http://www.bluestones-decotex.sliven.net/
    http://www.biala-mechka.com/
    има и други..

Защо да участвате:
    1. Защото обичате природата и харесвате добрата компания.
    2. Защото искате да научите полезни неща, да чуете интересни истории или Вие самите да споделите.
    3. Защото е лято и ако не сега, кога ще имате възможност да изгорите малко бензин и да ползвате къмпинг екипировката си.

Необходимо да заявите желанието си за присъствие на електронна поща karandilaevent2010@markovivo.com, за да се предвиди и планира събитието. Запитванията си изпращайте на същият адрес.

П.С. ВХОД, ТАКСИ И ДРУГИ ФИНАНСОВИ УСЛОЖНЕНИЯ НЯМА! ТОВА Е СБИРКА, А НЕ СЪБОР, ОФИЦИАЛЕН ОРГАНИЗАТОР НЯМА!

Идеята за допълнителните мероприятия е инспирирана от сбирката на Horizons Unlimited, организирана от Грант и Сюзън
    Черпете ме, не ме щадете!

От: КАРАНДИЛА 2010

Там сме баце!

Модератори: Това може ли се "залепи"? Мисля си, че си струва, но си признавам, че не съм чел всички правила за това.
    You'll never find out - I got no key hole....

Коментар

Прекрасна идея! Изкушава ме...

Коментар

След миналата година, събитето ми е в календарната програма.
        - Оркестърчето свири МНОГО добре.
        - Има чудесни условия за палатка.
        - В близост правят чудесен хляб.
        още за мен на ВВВ//sites.google.com/site/fozysite/home

Коментар

Всяка година досега го пропусках, ха дано тази успея да се включа.

Иво, може ли с тежък турист да се стигне до мястото ?

А ако дойда със скакалеца, друг ще ми уйдиса ли на акъла за леко офф-роуд преходче ?

Коментар

Първоначално публикуван от ЗМЕЙ Преглед на мнение

А ако дойда със скакалеца, друг ще ми уйдиса ли на акъла за леко офф-роуд преходче ?
            Мятай СкакаУеца в куфарите на тжкият турист и идвай
            Следващият път, когато умът ви витае, последвайте го! => www.smehurko.info

Коментар

Аз също се надявам да присъствам отново

Този въпрос на Митко, ме наведе на мисълта, не може ли за тази година малко да се помисли да се оправи прехода от "нормалния" път към черния (дето се пада точно до чешмата). Миналата година всички го минавахме, ама си беше терсене.

Няколко камъка и едно дърво мисля, че ще свършат перфектна работа.
              Последно редактирано от Aloud; 15-07-10, 16:45.
              Колкото повече толкова повече sigpic

Коментар

А, щях да забравя - интересува ме също и кой от предложените чаршаф - варианти е най - близо до Мястото ?

Коментар

Подред на номерата:

1. С всякакъв мотоциклет е достъпно. Миналата година бях заравнил единственото предизвикателно място, но дори и да се остави мотоциклета на паркинга преди него, са двеста метра до поляната. Тази година отново ще си поиграя с лопатата...
                  2. Места за спане по станциите има много. За да няма неприятни изненади е добре да си резервирате. Бяла мечка е повече като хотел и е луксозно, Декотекс е евтино и приятно, а Стелит е някъде посредата. Има и други, например х-л Сливен, но за тях не мисля да споменавам. От всяко едно от тези три места разстоянието е около 1-2км. Стелит си мисля, че е най-близо.

Иначе да, бях забрави за хлебарницата с най-вкусният хляб със сирене... и мерудията, и семките не са за изпускане.

Иво

П.С. Свържете се с местните ендуристи, ще могат да Ви спретнат добро ендуро преходче. Четох някъде за една организиране разходка с тях, но къде ли беше...

Коментар

Мисля да направя всичко възможно да дойда

Коментар

Тази година вече и аз мисля да не пропускам...

Коментар

Иво , благодаря за поканата на мейла (тука не съм сигурен дали щчх да видя темата ) На 99% съ там . Само не разбрах събота и неделя ли , или петък , събота и неделя.И тъй като не съм бил , не ми давай линк и карта , ами ми дай ГСМ-с си на лична , че си смених телефона и потъна. Бяла Мечка я знам къде е , другите , не . Като дойда там някъде ще ти звънна. Поздрави !!!

Коментар

Аз ще съм там най-късно Петък сутринта. Нека се знае, че обхвата там не е много добър и е възможно да е трудно да се свържем - използвайте SMS-и!

Ако не можете да се ориентирате, питате къде е хлебарницата и отивате там. После, селд като изядете една питка със сирене, хвърлете един поглед през езерото и на отсрещния бряг ще ни видите.

Коментар

Освен да залепя темата с друго не мога да помогна. И тази година ще я пропусна, ама следващата няма. Надявам се пак да разгледам много хубави снимки от събитието.

Коментар

Първоначално публикуван от ЗМЕЙ Преглед на мнение

Наш'те хора са с ендура, имаме и приятели от Сливен на тоя хал, така, че не се притеснявай-ще ти покажа и пътеките и ще се накефиш яко. Аз за съжаление пак съм с камиона с апаратурата /освен ако не метна и моторетката в него ако остане място/. Поздрави и до скоро!
                              Последно редактирано от giorgio; 19-07-10, 08:21.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X