Обява

Свий
Няма добавени обяви.

КАРАНДИЛА 2010

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: КАРАНДИЛА 2010

Може да няма желаещи за неделя за каране, но за басейн ще дойдат
    Ами ние кога да дойдем в събота с BBQ-то?
    ...
    или още днес?!?

П.П.
    Колеги аз и Боян от предния пост сме от Сливен, някой ако има нужда от нещо да звънка: 088-8-376-285;087-8-376-285
    Biagini Passo Powered By VW Syncro

Коментар

Отново поздрави за развитието на ендурото в Сливен /преди години нямаше и 1 ендурист и все карах сам в района/! Заповядайте когато ви е удобно-горе вече има хора. Основната група предполагам ще пристигне утре следобяд, тогава ще има и презентации /Иво Марков знае по-добре/, а концертът е към 21 часа. После купон! Поздрави!

Коментар

Ш`си отхапя лявата ръка от яд

Весело изкарване /в което хич не се и съмнявам, де .../

Коментар

Не се коси-живи и здрави догодина пак! Поздравявам всички с тематичното парче "На хайдушката чешма"!
          http://htftp.offroad-bulgaria.com/v_...eshma%20V2.mp3
          Последно редактирано от deian; 13-08-10, 17:30.

Коментар

Първоначално публикуван от ЗМЕЙ Преглед на мнение
            Ш`си отхапя лявата ръка от яд

Весело изкарване /в което хич не се и съмнявам, де .../
            Нядей! По-добре си поплачи на рамото на ЗМЕЙ-я. Помага. Изпитано е.
            Следващият път, когато умът ви витае, последвайте го! => www.smehurko.info

Коментар

Поздравления за добре прекараното време
              И за организацията, пардон координацията на събитието.
              Искаме снимки
              Аз имам няколко, но са правени с телефон и не са много лицеприятни за гледане, чакам онези с тлъстите фотопапарати да покажат нещо
              .

Коментар

Ето малко снимков материал.
                От Светльо, както винаги на висота:
                http://moto.svetlio.com/2010/Karandila/
                .

Коментар

Светльо както винаги е на много високо ниво-поздравления! Аз нямах време да снимам /а и май не съм кой знае какъв талант в това отношение/ -още на идване някакъв пиян/доколкото разбрах/ цървул с ТИР се блъснал на магастрала Тракия с 4 коли и беше направил километрично задръстване /и изсипал стотици каси кока-кола/. Висяхме там 1 час. После се оказа, че един от бас боксовете ни се е скапал по време на транспорта до Карандила и загубихме още време в ремонти /затова "нормалните" музиканти не свирят по връовете на планината, а в кръчмата/. През това време вървяха интересни презентации /благодарение на Илариончо и Иво Марков-поздрави!/ и купона почна към 23 часа. Надявам се всички да са се забавлявали-според нас всичко беше на MAX! Ето малко мат`риал и от Жорката от "Морски братя" http://ggvv.snimka.bg/motorcycles/karandila-2010.525986
                  Последно редактирано от deian; 17-08-10, 00:29.

Коментар

Поздрави на всички! Прекрасно събиране стана!

И специални на група Offroad - здраво забихте горе, момчета! Ето трички снимки (играл съм си със светкавицата на тези - споко - има и по-нормални )

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:1282027479_hvoh6308_DSC_0982.jpg
Прегледи:1
Размер:403.2 КБ
ID:5201056

Име:1282027485_tqtq4772_DSC_0991.jpg
Размер:58.5 КБ
ID:5201057

и част от публиката on fire

Име:1282027473_neua8231_DSC_0961.jpg
Размер:265.3 КБ
ID:5201058

Жоро от ФотоСинтезис

Коментар

Айде и аз да покажа нещо по въпроса, но аз предпочетох да се съсредоточа на снимки преди и след мероприятието
                      ЩРАК

Браво Марков, Браво Иво!!!

За съжаление така се случи, че почти пропуснах смяната на гумата и част от презентациите, но затова пък използвах времето да карам...
                      Използвах случая да мина през мото къмпинга на Дъг и Поли. Поли радвам се че се запознахме, ама нямаше много време за приказки...

Имаше един скорпион дето видях, че се разкарва по якето ми, не знах, че в БГ има скорпиони , ами май ме хапна вечерта по ръката , защото на другата вечер като се прибрах в София тя доста се поду
                      И още нещо, явно тази отрова ми подейства като ускорител, защото на връщане към София, бая газ давах...
                      ...ама сега пак си карам нормално...

П.С. от този малкия ще излезе нещо, не знам какво, ама браво на него
                      Колкото повече толкова повече sigpic

Коментар

Жоро, ти си талант бе човек!!! Поздравления!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Aloud Преглед на мнение
                          Айде и аз да покажа нещо по въпроса, но аз предпочетох да се съсредоточа на снимки преди и след мероприятието
                          ЩРАК

Браво Марков, Браво Иво!!!

За съжаление така се случи, че почти пропуснах смяната на гумата и част от презентациите, но затова пък използвах времето да карам...
                          Използвах случая да мина през мото къмпинга на Дъг и Поли. Поли радвам се че се запознахме, ама нямаше много време за приказки...

Имаше един скорпион дето видях, че се разкарва по якето ми, не знах, че в БГ има скорпиони , ами май ме хапна вечерта по ръката , защото на другата вечер като се прибрах в София тя доста се поду
                          И още нещо, явно тази отрова ми подейства като ускорител, защото на връщане към София, бая газ давах...
                          ...ама сега пак си карам нормално...

П.С. от този малкия ще излезе нещо, не знам какво, ама браво на него
                          Този малкият е Йоан-малкият син на Чавдар-другия ни соло китарист. От сега го стягаме...
                          А за скорпиона не се притеснявай-срещал съм в Стара планина /над леглото ми в хижа "Хубавец" над Карлово/, но на юг били по-чести. Както установи не са опасни /стига да не си алергичен/. Радвам се, че си ОК! Поздрави!

Коментар

Първоначално публикуван от deian Преглед на мнение
                            Този малкият е Йоан-малкият син на Чавдар-другия ни соло китарист. От сега го стягаме...
                            Да е жив и здрав, ама и мотор да го научите да кара някой ден

А за скорпиона не се притеснявай-срещал съм в Стара планина /над леглото ми в хижа "Хубавец" над Карлово/, но на юг били по-чести. Както установи не са опасни /стига да не си алергичен/. Радвам се, че си ОК! Поздрави!
                            Ами това което разбрах е, че ако ще ходя на състезание, май ще е най-добре да ме ухапе един такъв, че ми дава жега в кръвта, което от своя страна води до много смелост при каране на мотора
                            Колкото повече толкова повече sigpic

Коментар

Има ги в мазетата в Бургас, има ги и в Асеновград... скорпионите. Да вземем да ги ловим и да спретнем бизнес, в тази криза...

Иво (Марков), "координацията" ти беше на много високо ниво, т.е. маркова!

Искам да поздравя Деян и останалите момчета от група Офроуд, за прекрасния концерт. Въпреки камерната публика (има-няма 5-6 дузини), концертът беше грандиозен. Момчета, страхотни сте! Малко групи свирят с толкова желание и себераздаване, дори и по стадионите, пред десетки хиляди фенове.

Поздрави и за начинаещия гайдаржия, Бат' Ванко! Следващата сбирка ще е под надслов "С чопър и гайда".

Благодаря на всички, които уважиха с присъствието си тази готина сбирка и направиха купона незабравим!
                              Последно редактирано от giorgio; 17-08-10, 16:41.
                              Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                              Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Радвам се че Ни е харесало. Ако имаме желание, ще продължим да се събираме, а аз вярвам, че ще имаме!

Снимки от мен по-късно, но може да минат през gergito (и без тов ми полази фотоапарата по едно време), както забелязахте му се отдава, аз отдавна си го знам де...

Иво
                                Черпете ме, не ме щадете!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X