Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Откриване на мото сезон 2010 - София

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Откриване на мото сезон 2010 - София

Кой как си го направи Аз така мисля...на мен ми хареса тази година за миналата незнам как беше защото бях на работа и нямаше как да доида.
    [B][COLOR=Red][SIZE=4]ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА![/SIZE][/COLOR][/B]

Коментар

много готини клипчета!

м/у другото, малко офф-топик, но не много. Като се замислих колко много хора видях да преминават с моторите за 2 мин и се помъчих да си представя как би изглеждало това, ако всеки би бил с автомобил (каквато е реалната ежедневна ситуация) и си представих едно задръстване, където същият брой хора биха минали за 1 час- повече място заемат, а и по-изнервено и тн... Предполагам, че и вие ще сте на подобно мнение. Само че понеже няма "никакви" проблеми с трафика в практически нито един по-голям град, за това моторите се смятат за лукс и данъците и всички други плащания за това и онова пак са в същата графа. Много се надявам в следващите години мотоциклетистите да се увеличават сериозно.

Коментар

Първоначално публикуван от toto Преглед на мнение
        Не съм съгласен ,че се исписваха романи по форумите как мин.година било провал,тази щяла да е "много по добро"а всъщност беше по зле.Да радвам се ,че нямаше инциденти.Хората сами видяха разликата не си кривете душите.
        Кажи какво точно не ти хареса, защото в противен случай постовете ти са си чист спам. От какво точно не си доволен.

Това "откриване" е всъщност традиция, която съществува във всички по-големи градове. Преди доста години традицията беше да се отиде на някоя църква да се запали по една свещ за здраве. Сега остана само събирането пред църква, защото вече броя на мотористите е огромен. За мен лично е по-удачно да се събират хората направо на определеното място, както беше Банкя тази година. Това е мое мнение и е свързано с опасността, която има да се прекарат 3000 мотора през София. За щастие тази година нямаше инциденти. Другото е, че никой не трябва да очаква някой да седне да го организира за такова мероприятие. Просто отиваш, гледаш, снимаш караш и това е. Каква организация, какви 5лв. Има някои дето са се нагърбили да се свържат с Полиция, музиканти ама до там. Те не са длъжни да се правят на клоуни, че да е весело на всички. За мен откриването на сезона е при първото каране за годината, което винаги е доста по-рано от датата 27 март. На Невски отивам да се видя с познати и нищо повече не очаквам.
        В тази връзка, тази година ми хареса повече. Хората бяха усмихнати, пред църквата си цареше абсолютния балкански безпорядък, ама такива сме си. Имаше едно прекрасно настроение у всички, а то е най-важно. Снимах, видях се с познати да разменим по някой приказка и покарах след това. За това изкарване въобще не усетих необходимостта някой да ме организира. На Банкя не ходих, защото тръгнахме с Тони към състезанието по Drag race в с.Междене до Габрово. И там беше много яко. Температурата стигна до 26 градуса. Нагледах се на батковци с пистарки и атрактивно каране. Снимки ще пусна довечера.
        Благодаря на Fozy, че ни заведе до състезанието, че пак навигацията нещо почна да полудява. Покарахме с него и вечерта останах в хотел Боляри до Килифарево. Тук се оформи една тежка вечер само с познати. Вчера беше още по-хубаво. От сутринта във В.Търново ни заваля. Обаче с Тони сме корави и тръгнахме към София. Валя през целия път, температурата падна на 4-5 градуса, а на Витиня беше 1 градус и ни валя страшен сняг. Едва смогвах да чистя снега от визьора. Естествено като влязохме в София спря да вали и стана 10 градуса . Хубаво беше. Открих още едно предназначение на това, че цилиндрите ми излизат настрани. Идеално стават за сушене на ръкавици. А магистрала Хемус поради многото коловози при дъжд става като воден канал, а мотора ми като джет.

Коментар

Реки течаха и на изток към Варна. Най опасното беше ,че
          в реките се криеха и доста големи дупки .

Пожелавам безавариен сезон на всички и помнете че пътищата
          не са това което бяха миналата година

Коментар

Не знам как е било миналата година, но тази ми хареса.Може би,защото ми беше за пръв път.Видяхме мотори,пихме бира/кока-кола/ с приятели.Организация имаше.Нямаше изцепки.
            Да се завръщаме живи и здрави
            Животът е толкова прекрасен!JEEP Grand Cherokee 5,2

Коментар

От: До: Откриване на мото сезон 2010 - София

За желаещите да отидат на Ал. Невски в събота, на откриването на мото сезона в София 2011, среща в двора на Камор в 9:00ч и от там заедно да отидем до площада . ПОКАНЕНИ СМЕ. Традицията повелява.

http://www.gismeteo.ru/city/daily/3429/4/
              Последно редактирано от drago varvar; 21-03-11, 19:41.
              Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни!

Коментар

От: Откриване на мото сезон 2010 - София

Драго, вземи ми една зелена жилетка ако пак раздават.

Коментар

Първоначално публикуван от drago varvar Преглед на мнение
                  За желаещите да отидат на Ал. Невски в събота, на откриването на мото сезона в София 2011, среща в двора на Камор в 9:00ч и от там заедно да отидем до площада . ПОКАНЕНИ СМЕ. Традицията повелява.

Ще гледам да дойда.

Коментар

Аз съм там. И по предницата всичко е ОК!
                    Пляс-пляс ръчичики...
                    You'll never find out - I got no key hole....

Коментар

Ще се видим в 9!
                      Черпете ме, не ме щадете!

Коментар

Успешно и безинцидентно откриване, аз ще трябва да почакм до следващата седмица явно, но пък ме успокоява това че не съм закривал!
                        Приятно изкарване на всички и да пуснете снимки!

Коментар

Първоначално публикуван от drago varvar Преглед на мнение

+1 ))
                          Life is short, break the rules, forgive quickly, love honestly, laugh easy, ride often, ride free and never regret anything that makes you smile!!!

Коментар

Малко снимки от днес

Per aspera ad astra.

Коментар

дали не трябваше да направите нова тема, че така 2010, малко старо ми се вижда това откриване :-)
                              Колкото повече толкова повече sigpic

Коментар

Първоначално публикуван от Aloud Преглед на мнение
                                дали не трябваше да направите нова тема, че така 2010, малко старо ми се вижда това откриване :-)
                                Може само да се махне годината и така да си има тема за откривания на мото сезозон........ Много хубаво си прекарах, с много хора се видяхме и много гевречета изядох , каморци се бяха подготвили перфектно с кетеринга, благодаря им за което. Аз снимки тази година не съм правил но други бяха с апаратчета.

и за финал на Бояна

Последно редактирано от drago varvar; 28-03-11, 11:06.
                                Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X