Знам, че много от вас не са го закривали,но това си е традиция,която аз си спазвам. Миналата година се садиха едни дръвчета в Западен парк.Някой знаели, каква е съдбата на засадените и на това ще се садят ли отново?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Откриване на мото сезон 2010 - София
Свий
X
-
До: Откриване на мото сезон 2010 - София
Повече инфо тук,http://bikerz.bg/viewtopic.php?f=28&...st=0&sk=t&sd=aЖивотът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни!
Коментар
-
Аз лично най-вероятно ще изгледам тръгването от мястото и после газ в друга посока. До момента не знам да е имало откриване, на което да не е станал някакъв инцидент. Особено миналата година като гледах едни големи джипове как се бутаха в средата на колоната с мотори. Ако има мераклии, можем да отидем на откриването и след това да подпалим в друга посока с една нощувка, че да покараме повечко и да се напием вечерта също повечко.
Коментар
-
Първоначално публикуван от boiko73 Преглед на мнениеАз лично най-вероятно ще изгледам тръгването от мястото и после газ в друга посока. До момента не знам да е имало откриване, на което да не е станал някакъв инцидент. Особено миналата година като гледах едни големи джипове как се бутаха в средата на колоната с мотори. Ако има мераклии, можем да отидем на откриването и след това да подпалим в друга посока с една нощувка, че да покараме повечко и да се напием вечерта също повечко.До стотина километра нещо интересно ако има
Коментар
-
На 27 и 28.03.2010 откриват и ендуристите в Габрово. На Узана е красиво, а има и хотелчета. Е, малко надвишаваме стоте километра, ама пък за тежките мотори това не е беда. Така че можем хем да се насладим на хубавата природа, хем да видим как вървят нещата при по-малките братя
А и в крайна сметка да се повозим, щото какво са 100 километра - тъкмо седнеш и трябва да слизаш
Драго, за дръвчетата май никой нищо не знае. Трябва да отидем и да проверим на място... Местното население май не ползва интернет там...
Коментар
-
Първоначално публикуван от viki terzieva Преглед на мнениеНа 27 и 28.03.2010 откриват и ендуристите в Габрово. На Узана е красиво, а има и хотелчета. Е, малко надвишаваме стоте километра, ама пък за тежките мотори това не е беда. Така че можем хем да се насладим на хубавата природа, хем да видим как вървят нещата при по-малките братя
А и в крайна сметка да се повозим, щото какво са 100 километра - тъкмо седнеш и трябва да слизаш
Драго, за дръвчетата май никой нищо не знае. Трябва да отидем и да проверим на място... Местното население май не ползва интернет там...още за мен на ВВВ//sites.google.com/site/fozysite/home
Коментар
-
Фози, коя е хижичката??? Те там не са много...
Филип и Нети са намерили телефоните за резервация в Импулс, който е не хотелче, а направо хотел с ресторант. И мнооого добър масажистОсвен това, само там могат да се съберат много хора. Бойко е твърдо "за" и моли да резервирате едно място и за него.
А аз, макар така горещо да прегърнах идеята, току-що бях полята със студен душ от Бойко, който се сети, че тогава ще бъда в Египет...
Което не ми пречи да ви завиждам за чудесното място, на което ще бъдете и да се дразня, че ще пропусна първия кръг...
Коментар
-
Първоначално публикуван от fozy Преглед на мнениеИ местното и месното ползват нет...
Коментар
-
Името "хижа" разбира се вече не се ползва често. Импулс е най-популярен, с много гости, дискотека и бар.....
Подобен, но по-малък: http://www.uzana.com/prima-s_promocii.html също добро място.
Тук: http://www.uzana-edelvais.com/opisanie.html
Аз говорих за тази:http://partizanska-pesen.com/index.p...d=13&Itemid=27
последно тествана 08.12.09 (традиционен празник) Над 20 места. 19лв. нощувка + закуска на калпак. Доста ниски цени на кухнята, а изключително вкусна.
Подробности като се одобри мястото.още за мен на ВВВ//sites.google.com/site/fozysite/home
Коментар
-
Ами аз съм твърдо ЗА "Партизанска песен". Изглежда прекрасно и според мен е по-добре да няма много хора. Айде и другите да казват, защото трябва да запазим места от сега, че заради шампионата може и да няма. А другите до момента са Филип и Нети
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар