Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Откриване на мото сезон 2010 - София

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Откриване на мото сезон 2010 - София

Знам, че много от вас не са го закривали,но това си е традиция,която аз си спазвам. Миналата година се садиха едни дръвчета в Западен парк.Някой знаели, каква е съдбата на засадените и на това ще се садят ли отново?
    Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни!

До: Откриване на мото сезон 2010 - София

Датата е 27. 03. 2010г.
    Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни!

Коментар

Повече инфо тук,http://bikerz.bg/viewtopic.php?f=28&...st=0&sk=t&sd=a

Коментар

Аз лично най-вероятно ще изгледам тръгването от мястото и после газ в друга посока. До момента не знам да е имало откриване, на което да не е станал някакъв инцидент. Особено миналата година като гледах едни големи джипове как се бутаха в средата на колоната с мотори. Ако има мераклии, можем да отидем на откриването и след това да подпалим в друга посока с една нощувка, че да покараме повечко и да се напием вечерта също повечко.

Коментар

Първоначално публикуван от boiko73 Преглед на мнение
          Аз лично най-вероятно ще изгледам тръгването от мястото и после газ в друга посока. До момента не знам да е имало откриване, на което да не е станал някакъв инцидент. Особено миналата година като гледах едни големи джипове как се бутаха в средата на колоната с мотори. Ако има мераклии, можем да отидем на откриването и след това да подпалим в друга посока с една нощувка, че да покараме повечко и да се напием вечерта също повечко.
          Напълно подкрепям. Къде да резервираме някое хотелче с яка механа, да открием подобаващо. Предложението ми е да не е много далеч, че цяла зима съм в летаргия, а след малко алкохол ще ми е трудно връщането До стотина километра нещо интересно ако има

Коментар

На 27 и 28.03.2010 откриват и ендуристите в Габрово. На Узана е красиво, а има и хотелчета. Е, малко надвишаваме стоте километра, ама пък за тежките мотори това не е беда . Така че можем хем да се насладим на хубавата природа, хем да видим как вървят нещата при по-малките братя А и в крайна сметка да се повозим, щото какво са 100 километра - тъкмо седнеш и трябва да слизаш
            Драго, за дръвчетата май никой нищо не знае. Трябва да отидем и да проверим на място... Местното население май не ползва интернет там...

Коментар

Ние сме навити за Габрово. Живот и здраве, брой ни и нас.

Коментар

Първоначално публикуван от viki terzieva Преглед на мнение
                На 27 и 28.03.2010 откриват и ендуристите в Габрово. На Узана е красиво, а има и хотелчета. Е, малко надвишаваме стоте километра, ама пък за тежките мотори това не е беда . Така че можем хем да се насладим на хубавата природа, хем да видим как вървят нещата при по-малките братя А и в крайна сметка да се повозим, щото какво са 100 километра - тъкмо седнеш и трябва да слизаш
                Драго, за дръвчетата май никой нищо не знае. Трябва да отидем и да проверим на място... Местното население май не ползва интернет там...
                И местното и месното ползват нет. Мога от място да резервирам места в една хижичка с добър готвач, ако е свободна де.
                още за мен на ВВВ//sites.google.com/site/fozysite/home

Коментар

Фози, коя е хижичката??? Те там не са много...
                  Филип и Нети са намерили телефоните за резервация в Импулс, който е не хотелче, а направо хотел с ресторант. И мнооого добър масажист Освен това, само там могат да се съберат много хора. Бойко е твърдо "за" и моли да резервирате едно място и за него.
                  А аз, макар така горещо да прегърнах идеята, току-що бях полята със студен душ от Бойко, който се сети, че тогава ще бъда в Египет...
                  Което не ми пречи да ви завиждам за чудесното място, на което ще бъдете и да се дразня, че ще пропусна първия кръг...

Коментар

Първоначално публикуван от fozy Преглед на мнение
                    И местното и месното ползват нет...
                    Имах предвид това в Западен парк

Коментар

Името "хижа" разбира се вече не се ползва често. Импулс е най-популярен, с много гости, дискотека и бар.....
                      Подобен, но по-малък: http://www.uzana.com/prima-s_promocii.html също добро място.

Тук: http://www.uzana-edelvais.com/opisanie.html

Аз говорих за тази:http://partizanska-pesen.com/index.p...d=13&Itemid=27
                      последно тествана 08.12.09 (традиционен празник) Над 20 места. 19лв. нощувка + закуска на калпак. Доста ниски цени на кухнята, а изключително вкусна.

Подробности като се одобри мястото.
                      още за мен на ВВВ//sites.google.com/site/fozysite/home

Коментар

Ами аз съм твърдо ЗА "Партизанска песен". Изглежда прекрасно и според мен е по-добре да няма много хора. Айде и другите да казват, защото трябва да запазим места от сега, че заради шампионата може и да няма. А другите до момента са Филип и Нети

Коментар

Утре ще се видим на срещата да го обсъдим. Много ми се ходи с мотора, ако има някакви снегове, ще трябва да се влача с кола, което е супер гадно.

Коментар

Една двойка за моя милост - 27/28.03.10

Коментар

Бойко, ти и Вики ли бяхте днес към 10 ч. на Опълченска (при ХЕИ) с мотора ?
                              Силуета на предния ездач удивително приличаше на твоя

Ако сте били вие...аре честито откриване !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X