Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Откриване на мото сезон 2010 - София

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Откриване на мото сезон 2010 - София

Не бе Бойко. Не си сам, ама как да ти кажа "ДА", като единия мотор съм го разглобил, а с новия още не съм се занимавал.Па в това "ПЕРФЕКТНО КАРЛОВСКО ПРЕДПРОДАЖБЕНО СЪСТОЯНИЕ" ми се свиди дори на място да го запаля да работи.
    Следващият път, когато умът ви витае, последвайте го! => www.smehurko.info

Коментар

Поради наличието ми на известни затруднения не смея да се уговарям.
      Ще следя графика ви и ако мога ще се включа примерно на ЛукОил преди Севлиево.
      още за мен на ВВВ//sites.google.com/site/fozysite/home

Коментар

За желаещите собственици на БМВ да отидат на Ал. Невски в събота на откриването на мото сезона в София, среща в двора на Камор в 9:00ч и от там заедно да отидем до площада .Поканата е от тяхна страна.
        Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни!

Коментар

за Търново - надявам се нямате против да се присъединя?
          Евентуално ще пътувам с един приятел, той е с R1, но тъкмо ще е удобен случай да го вкараме в правата вяра и да го зарибим за нещо с по-висока проходимост
          Ще пътувам/ме в ранно-следобедните часове. Бойко, ако това време те устройва, ще ми е приятно да пътуваме заедно.
          Ще се разходя до Банкя да се видя с приятели, след, което смятам да тръгна за Търново. Няма да се включа в откриването от самото му начало, защото от 11 часа има годишнина на приятел моторист, който загина преди 2 години.

P.S. Чета какво написах (естествено, след като го публикувах... срааам) и реших да поясня: аз си пътувам с моето БМВ, а въпросния приятел, ако се присъедини, ще си пътува с R1-то. Имаме доста км. заедно и пътуваме 150-160 км. по магистрала и не повече от 120-130 км. по първокласните пътища. Ако на някой му е приятно да пътува с горе-долу такива скорости и му харесва времето на тръгване, нека пътуваме заедно.
          Последно редактирано от Оги; 24-03-10, 22:51.

Коментар

Първоначално публикуван от drago varvar Преглед на мнение
            За желаещите собственици на БМВ да отидат на Ал. Невски в събота на откриването на мото сезона в София, среща в двора на Камор в 9:00ч и от там заедно да отидем до площада .Поканата е от тяхна страна.
            Ей пак разделение Да не ви правят профилактика
            Ние с Биговете тръгваме от 10та поликлиника на Ал. Стамболийски, цяло стадо

Коментар

Аз си тръгвам от гаража. В 9.00 часа съм в Камор ауто.На църквата ще съм около 10.00часа. Ще снимам яко и около 11.00 или 12.00 потеглям за В.Търново. Първата спирка /освен тези за гориво и малки нужди/ е летището до с.Междине до Габрово където ще има състезание по Drag race - започва в 14.00часа. След това в хотел Боляри близо до Килифаревския манастир. В неделя обратно по произволно избран маршрут.
              Ако някой проявява интерес трябва да се разберем за място около Невски където да се чакаме и да тръгнем.

Коментар

Първоначално публикуван от Филип Георгиев Преглед на мнение
                Ей пак разделение Да не ви правят профилактика
                Ние с Биговете тръгваме от 10та поликлиника на Ал. Стамболийски, цяло стадо
                Ееееее,кофти . Аз няма да мога на 10та,че съм на работа в Операта до 10:00,ама ако сте на група на Невски ще ви намеря там.
                Ако все още не сте намерили своята половинка...започнете с четвъртинка!

Коментар

Ако има интерес може да се чакаме на Севлиево и да минем по този път (горе-долу зелената линия)

Малко по кратък, по-бавен, ненатоварен планински. До В.Търново също може да се стигне през селца и паланки.
                  Ако не направо, живот и здраве на Междени!
                  още за мен на ВВВ//sites.google.com/site/fozysite/home

Коментар

Днес беше уникално в Банкия ! Спокойно и нямаше някакви изцепки и тн . Абе направо всичко си беше както трябва .
                    http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

На откриването в София си поставих за цел да снимам само европейски марки мотори,не са малко като се има в предвид и колко изпуснах:

Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни!

Коментар

Ако миналата година е било провал то тая си е чиста излагация пффф нямам думи абсурдна организаця,срамота.
                        Последно редактирано от boiko73; 29-03-10, 10:01.
                        LIVE TO RIDE/RIDE TO LIVE

Коментар

Какво точно не ти хареа колега , че нямаше самоубииства ли или че всичко си течеше както трябва и хората се забавляваха . Все пак това е отркриване на сезона , срещаш се с стари познати , правиш нови запознанства и така нататък . Какво очакваше да видиш днес , аз лично си прекаах страхотно с приятели си говорихме и шегувахме , покарахме малко и се прибрахме вкъщи . Моля аргоментирай отговора си !
                          http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

Първоначално публикуван от CECO_KANGOTO Преглед на мнение
                            Какво точно не ти хареа колега , че нямаше самоубииства ли или че всичко си течеше както трябва и хората се забавляваха . Все пак това е отркриване на сезона , срещаш се с стари познати , правиш нови запознанства и така нататък . Какво очакваше да видиш днес , аз лично си прекаах страхотно с приятели си говорихме и шегувахме , покарахме малко и се прибрахме вкъщи . Моля аргоментирай отговора си !
                            Напълно съм съгласен с теб,кой както си го направи,аз и компания се забавлявахме и не сме очаквал тази работа да ни я осигури някой друг, за да ни е весело.Ако бяха викнали и цирк Балкански сгурно щеше да е още по-весело

Коментар

Коментар

Не съм съгласен ,че се исписваха романи по форумите как мин.година било провал,тази щяла да е "много по добро"а всъщност беше по зле.Да радвам се ,че нямаше инциденти.Хората сами видяха разликата не си кривете душите.
                                LIVE TO RIDE/RIDE TO LIVE

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X