От: Интересни клипчета

Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Интересни клипчета

Свий

X
- 

Да се повозим из Москва с BMW R 1200 GS. https://www.youtube.com/watch?v=de2J5h7VGDE

Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции... https://www.youtube.com/watch?v=de2J5h7VGDE

Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
 Златомир Попов - Forry
 Коментар
- 

Първоначално публикуван от Peci Преглед на мнениеХубаво клипче,ама по точно ще е да полетим ниско из Москва 
 Е, то не е направено клипчето за туристическа обиколка на Москва... Случайно го отворих при клиповете с тестове на BMW R 1200 GS.   Понеже в другите клипове с тестовете на това БМВ все го джаскат някъде по черно, да покажат, какъв голям офроудър е този мотор, нещо, което мен не ме касае нито пък ме интересува. Понеже в другите клипове с тестовете на това БМВ все го джаскат някъде по черно, да покажат, какъв голям офроудър е този мотор, нещо, което мен не ме касае нито пък ме интересува. Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции... Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
 Златомир Попов - Forry
 Коментар
- 

Такъв стил каране ми прилича повече на европейски, където водачите на четириколесни си карат в лентите и се съобразяват повече с мотористите.
 Като гледам какви ситуации показват от Русия ми се изправя косата като го гледам пича как се вре между колите...
 Коментар
- 

Все си мисля, че ако кара така из София шансовете му да оцелее са равни на нула... Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции... Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
 Златомир Попов - Forry
 Коментар
- 

Боксерът пее, пее и върви.
 Клипчето е интересно за мен, защото карането е бързо, ако караше бавно, може би нямаше да го изгледам.
 От друга страна това клипче демонстрира много тежка форма на "кризата на средната възраст", липсата не само на адреналин, но и на много други неща и компенсирането им на много неподходящо място, по много неподходящ начин.
 Винаги се изумявам, как хора, зрели, интелигентни, "тръгнали на екскурзия", виждат някакъв спортен мотоциклет (или приличащ на такъв) и тръгват да покажат, колко бяга "магарето с дисагите".
 Коментар
- 

Honda CRF 250 X
 Touareg 3.0 TDI
 Коментар
- 

- 

Една много забавна история, излезе "дългоочаквания" Royal Enfield Himalayan - уж някакъв пуритански адвенчър байк от на моменти набедената едва ли не за бутикова ... индийска марка с английски корени и кралска благословия и предишна репутация на ненадеждно инженерство, на която обаче, както ще видите по-долу са решили да не изневеряват.

Най-интересно обаче се оказа, че в официалното промо видео на 1.51 му пада дясната степенка:

http://www.youtube.com/watch?v=gsPc1y7YeiI&t=1m51s

И още по-интересното са коментарите отдолу, доста се посмях, надявам се и вие да се забавлявате.
 Коментар
- 

https://www.youtube.com/watch?v=Lncmj1DRPPA
 Полицаите в Южна Африка изобщо не се шегуват. Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции... Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
 Златомир Попов - Forry
 Коментар
Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар