Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Глоби за превишена скорост

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Глоби за превишена скорост

Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнение
    Нищо не лъсва,има давностен срок,изпитано е от мен.
    И от мен.Точно така е.Не се плаща,няма система за следене.След време отпада...

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
      Чакай сега,хем си прав,хем не си.Зависи къде е станало.Сигурно не знаеш какви безумни ограничения има в БГ, само защото на управниците не им се правят детелини,надлези и подлези.Но ако младежа е хвърчал из кварталните улички,не е за глоба, ами за еб@не...
      По-добре спазване на безумни ограничения, отколкото неспазване на принципа "т'ва е тъпо и го отсвирвам". Бабаитите обикновенно мислят, че за тях не важи. Докато не прегазят детето ти на пешеходната пътека...
      https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Първоначално публикуван от Kozzzec Преглед на мнение
        Къде, как и по какви критерии се въвежда ограничение на скорост в даден участък? Бих помолил за точен и изчерпателен отговор.
        Ок,явно не знаеш...Лепваш табела ,,населено място'', ограничение 50 и си свиркаш.Всичко е наред...Входна артерия на европейска столица, 4 платна...и се почва безумието.
        Цариградско -вход изход.Враня-гъсто населен район.Ограничение защото има ПЕШЕХОДНА пътека,тип зебра!Гениално!Струва бака боя!Но генерира глоби.Всичко е направено само и единствено с мисъл за пешеходеца. Ботевградско , района на караулката.Отново зебра , разрешен ЛЯВ завой на няколко места.Особено комичния такъв е за Кремиковци-детелината е на има няма 2 километра.Околовръстното, северната дъга-от всяко село излиза отбивка,ограничение 40,50 !И всичко е разбира се с мисъл за човека! Сливница,3 ленти-50.Улица ,,Гробищарска'' ,май 202 беше,Орландовци-същата работа...да изброявам ли още?
        Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
        По-добре спазване на безумни ограничения, отколкото неспазване на принципа "т'ва е тъпо и го отсвирвам". Бабаитите обикновенно мислят, че за тях не важи. Докато не прегазят детето ти на пешеходната пътека...
        Не ,по добре да няма безумни ограничения именно за да не сгазят (недай Боже ) нечие дете.За това има решения.А не просто знак.Знака създава именно условия за катастрофи и корупция.
        Виден столичен ихтиолог

Коментар

Глобите имат давност,имам два акта и три фиша,вчера бях в кат да си взема подменената книжка и ми казаха че документите са ми спряни поради неплатен фиш от 50 лв.Странно как така ми спират нещо дето съм го платил август месец а отивам в края на ноември ама някой си мисли че така ще имат по голяма събераемост,причината обаче е че чаках 2 -та акта и 2 -та фиша да минат 3 години.....последния фиш е от тази есен и не ми се чака повече ...Та така...графа несъбераеми имат !Чух че срока за събиране вече бил 2 години ама дали е вярно !

1.Акт за прешишена скорост с 30 км. над и без колан
          2.Акт за превишена скорост на магистралата
          3.Фиш за неправилно изпреварване
          4.Фиш за превоз на хора над допустимото и минаване на червено
          5.Фиш пак за неправилно изпреварване

Ба*и къв рецедивист съм бил......Не се гордея ,заболя ме като платих последния !
          Последно редактирано от Roninn; 30-11-12, 21:15.
          Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
          Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
          Анатолий Пейчинов o8875о9815
          https://dvrbg.com/

Коментар

...Знака създава именно условия за катастрофи и корупция.
            Ей, , това е просто култово...

Коментар

Първоначално публикуван от IVAYLO BLIZNAKA Преглед на мнение
              И от мен.Точно така е.Не се плаща,няма система за следене.След време отпада...
              До момента, в който ти потрябва "Удостоверение за липса на задължения", примерно. Преди време събирането на тези глоби отпадна като ангажимент на НАП и Общината, понеже беше специално създадена т.нар. "Дирекция събиране". В момента тази дирекция си създава базата данни. В този преходен период, може и някой да е останал с впечатлението, че е забравен. Преходът тук, обаче, за разлика от един друг преход, няма да трае 25 години. Ако искате да сте наясно с нещата, просто идете и си извадете едно такова удостоверение. Успех.
              Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Онзи ден един приятел полицай идва при мене и ми вика,че е обул някакъв моторист за превишена скорост.Имало и друг зад него,но като видял патрулката се сетил,че има камера вътре.Полицая ми вика както кара,намали леко и чух едно щрак Гледам как номера му се вдигна на горе и си замина като пич Така,че може да си направиш нещо с номера.Но все пак 100 градско си е бая!!Така,че внимавай за да не стават фалове
                Yamaha Dt 125 R > Suzuki DRZ 400 E > Beta Rev 3 "06" > KTM 520 EXC

Коментар

Ей, , това е просто култово...
                  Култово е да отвориш Джъмбо и да направиш светофар,разрешаващ ляв завой (водещ само и единствено до въпросния магазин), пресичащ 3 насрещни платна, на изходна артерия на София! Кой и как го разреши това?И камера са курдисали ,и знак 50...И стават кански задръствания...Още ли е смешно?!
                  Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от Симеон Симеонов - / Монти / Преглед на мнение
                    Написал съм,че имам глоба като пътник а не като водач на МПС-то.

Първоначално публикуван от Симеон Симеонов - / Монти / Преглед на мнение
                    Снощи ми писаха фиш за пътник без обезопасителен колан.
                    Не съм ти разчел първия пост правилно значи.
                    Щом държиш, че като непълнолетен не дължиш отговорност- да си я поеме шофьора на колата! Теб законът те пази...

Коментар

Култово е да отвориш Джъмбо и да направиш светофар,разрешаващ ляв завой (водещ само и единствено до въпросния магазин), пресичащ 3 насрещни платна, на изходна артерия на София! Кой и как го разреши това?И камера са курдисали ,и знак 50...И стават кански задръствания...Още ли е смешно?!
                      Кое забранява да се направи това? И ти как прецени, че няма нужда от светофар?

Коментар

Не се ядосвай колега,то в БГ по магистралите има знаци за неравности по пътя и под тях хранилка, 90км и то целогодишно....голям смях!!!!!

Много безумни ограничения има даа.
                        Не е важно какво караш, а как го караш !

Коментар

Кое забранява да се направи това? И ти как прецени, че няма нужда от светофар?
                          Да,много е важно да има двупосочен достъп до въпросния магазин! И явно на някой УМЕН милиционер сама му е хрумнала идеята да запуши една от входните артерии.Ей така,спонтанно и безкористно...Не ми се спори с теб за очевадни неща...И верно,кой съм аз,че да преценявам...
                          Виден столичен ихтиолог

Коментар

Да,много е важно да има двупосочен достъп до въпросния магазин! И явно на някой УМЕН милиционер сама му е хрумнала идеята да запуши една от входните артерии.Ей така,спонтанно и безкористно...Не ми се спори с теб за очевадни неща...И верно,кой съм аз,че да преценявам...
                            Аз не споря. Просто исках да знам на каква база ти е мнението. Явно е само на база шофьорска книжка.

Коментар

Аз не споря. Просто исках да знам на каква база ти е мнението. Явно е само на база шофьорска книжка.
                              Да,срещу агне я взех .Ок, хората искат да си купуват плюшени мечета,разбираемо...А на ИЗХОДА на София,в началото на ,,Тракия'' защо има караулка и 60?!За да ви отдаваме почест явно,господа милиционери!Ако ми беше прочел внимателно първото мнения , щеше да разбереш , че съм категорично против рацерите.Също така съм против тъпотиите,създадени да пълнят джобчета...
                              Последно редактирано от бат'Марто; 30-11-12, 21:50.
                              Виден столичен ихтиолог

Коментар

Специално за спора за светофара и Джъмбо веднага ми изплува спомена от вчерашното ходене до Букурещ. В цялата тази напръвпоглед анархия в трафика, на изхода за града посока летищата им, всъшност между двете им летища там има ИКЕА, Карфур, Метро и разни молове други. До тях е и Американското посолство и още някакви други работи. Та там на големия 2-3 лентов булевард вместо светофар какво има ... подлез. Колите движещи се посока града минават под самия булевард за да посетят обектите от другата страна. А какво имаме ние най-често в България на такива места ... нещо супер идиотско. Или светофар или каране с километри направо до намиране на място за обратен завой. Не че хваля Румънците, но поне за това беше помислено.
                                Иван Маринов
                                Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
                                ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X