Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Глоби за превишена скорост

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Глоби за превишена скорост

http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=91816
    Ето ти фиш малко по-стар образец. Той самият има реквизитите и на акт (установено нарушение) и на наказателно постановление (налага глоба). Никъде не пише, че става на нещо друго, той си има всичко необходимо да го играе и като акт, ако е нужен за цел, различна от конкретното наказание.

Коментар

Даже има цял закон за административните нарушения и наказания
      Със съдържащи ламелен или сферичен графит над 2,14% не разговарям.

Коментар

Темата отиде у....!! Заглавието го разбирайте като-"Как мога да избегна глоба,ако карам със 100 из кварталните улици".И отговора е - Глобата можеш и да избегнеш,но излязлата от пряката кола....едва ли!
        Затова пак казвам-карай,ако не бавно,то поне с едно на ум! А това "едно на ум" не се вписва в тези 100км.в час.
        Знам как се чувства човек на 20години(най-малкото"безсмъртен")!Но ако искаш да разбереш какво е чувството да караш мотор когато си на 40-50 или 60 години-карай умно! В случая,глобите са ти най-малкия проблем.
        088пет722пет99
        http://www.hydropompi.com/

Коментар

Първоначално публикуван от Симеон Симеонов - / Монти / Преглед на мнение
          П.п Аз съм непълнолетен,ако е от значение.
          Как си непълнолетен, а имаш книжка за "Б" категория предполагам?

ПС: От чисто любопитство питам! Явно "не съм в час" с новите разпоредби и закони за движение по пътищата...

Коментар

Първоначално публикуван от petroffbg Преглед на мнение
            Рано или късно като станеш пълнолетен,ще ти се наложи да си вземеш бележка от данъчното,че не дължиш данъци,всичко неплатено лъсва.
            Нищо не лъсва,има давностен срок,изпитано е от мен.

Коментар

Първоначално публикуван от komisar Преглед на мнение

ПС: От чисто любопитство питам! Явно "не съм в час" с новите разпоредби и закони за движение по пътищата...
              Той е пътника !!! Отговорноста е лична. Пътника без колан - глобата си е за него не се пише на шофьора.

Коментар

Първоначално публикуван от komisar Преглед на мнение

Написал съм,че имам глоба като пътник а не като водач на МПС-то.
                Симеон Симеонов - 0878666200
                Suzuki Bandit N600 with K&N filter and Hurric exhaust
                Suzuki - A way of life

Коментар

Много странно, обикновено тези наказания би трябвало да влияят възпиращо, а ние пак се чудим как да излъжем. И успяваме...до следващата жертва.

Коментар

И после някой друг ни бил виновен...
                    Дано вдигнат глобите по 10. И на неплатилите непълнолетни да им покажат отвътре гола стена с мухъл. Аман от тарикати! Прав е Куздов- закона да важи за всички освен мен...
                    https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
                      И после някой друг ни бил виновен...
                      Дано вдигнат глобите по 10. И на неплатилите непълнолетни да им покажат отвътре гола стена с мухъл. Аман от тарикати! Прав е Куздов- закона да важи за всички освен мен...
                      Чакай сега,хем си прав,хем не си.Зависи къде е станало.Сигурно не знаеш какви безумни ограничения има в БГ, само защото на управниците не им се правят детелини,надлези и подлези.Но ако младежа е хвърчал из кварталните улички,не е за глоба, ами за еб@не...
                      Виден столичен ихтиолог

Коментар

Ами пише го , 95км.ч. , в населено място. С колко ли ще кара ако знае , че номера не му се вижда?
                        В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
                          не е за глоба, ами за еб@не...
                          Това последното обжалва ли се,или.......??
                          088пет722пет99
                          http://www.hydropompi.com/

Коментар

Първоначално публикуван от REGULATOR Преглед на мнение
                            Това последното обжалва ли се,или.......??
                            Зависи Кой е наказващия Орган
                            Първоначално публикуван от motor_men Преглед на мнение
                            Ами пише го , 95км.ч. , в населено място. С колко ли ще кара ако знае , че номера не му се вижда?
                            Да бе,населено място е доста разтегливо понятие...Цариградско шосе, Ботевградско шосе...Околомръсното...
                            Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
                              ...Сигурно не знаеш какви безумни ограничения има в БГ...
                              Къде, как и по какви критерии се въвежда ограничение на скорост в даден участък? Бих помолил за точен и изчерпателен отговор.

Коментар

В нашия край на най-хубавия пътен участък,където пътят е с по две ленти и отсечката е дълга 3-4 километра има ограничение 60 и камера.Като говорим за извънградско.
                                Симеон Симеонов - 0878666200
                                Suzuki Bandit N600 with K&N filter and Hurric exhaust
                                Suzuki - A way of life

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X