Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Трасе за тежки мотори

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Трасе за тежки мотори

Aми на повечето трасета вземат по некой лев (5-10лв.) ако се весне изобщо некой да ги вземе, което е смешно все пак требе да се събере некой лев за нафта на булдозера поне един път в годината да удари един нож на трасето, освем на Герман може и на Бучино обаче отзад на бившата крос писта намира се на има няма 2км. зад нея има и доста хубав черен път до там на който стокови джипки мааат по над 100км/ч, самото трасе е неква сгур с песок дори и на мокро държи, доста е широко и се вижда всичко ако стане евентуално беля с некой, а и е пълно със естественни елементи и няма нужда да се прави нещо. А селски кръчми в района бол, за оперативки след карането.
    Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

От Събин може много да се научи.
      Въпросът е дали той ще има желание и време да го прави.
      По принцип обучението си е "ноухау" което или се подарява или се продава. но от ски-училището знам, че ако не си платиш за урока, той е безсмислен.

Варианта да се учите на офроуд с тежките мотори е чисто здравословен и финансов - т.е. в офроуда обикновено отпада всичко излишно от мотора, първо е моториста ))) . Аз падах по 20-30 пъти на излизане с буховската група.

Коментар

На мене идеята ми се струва доста добра.Ако с нещо мога да помогна,казвай те кога да идвам.И без това ми дотегна да си седя в къщи (а и вече мога да ходя).

Коментар

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
          Aми на повечето трасета вземат по некой лев (5-10лв.) ако се весне изобщо некой да ги вземе, което е смешно все пак требе да се събере некой лев за нафта на булдозера поне един път в годината да удари един нож на трасето ...
          Аз да подкрепя колегата - това с безплатното още не съм го виждал как работи, накрая все някой плаща сметката. Още повече, когато става дума за специално пригодено съоръжение, каквото не намирам причина да се прави, ако идеята е действително няколко юнака с няколко мотора да се съберат, за да попадат по поляните

Коментар

Аз съм навит и мога да помогна...

Като се замисля обаче, вие градско не карате ли с тия стругове?!? Дайте да започнем с това - в София препятствия колкото искаш... по Дондуков може да намериш почти всичко, което го има на клипчетата. Ями с вода, коловози, големи камъни, дълбок пясък....
            You'll never find out - I got no key hole....

Коментар

Аз преди години с МаунтийнБайка съм тренирал умишлено влизане и излизане от коловози. И така докато не станах абсолютен спец. Преди това доста падах, след това - ПАК !
              Ама падах не като обикновен простак, а квалифицирано.
              Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
                ... ако се весне изобщо некой да ги вземе, което е смешно все пак требе да се събере некой лев за нафта на булдозера поне един път в годината да удари един нож на трасето, освем на Герман може и на Бучино обаче отзад на бившата крос писта ...
                И понеже никой не се веска, аз им викам безплатни. А иначе, идеята да се ползва и доразвие нещо съществуващо също си струва.

Първоначално публикуван от S.Doychinov Преглед на мнение
                От Събин може много да се научи.
                Въпросът е дали той ще има желание и време да го прави.
                По принцип обучението си е "ноухау" което или се подарява или се продава. но от ски-училището знам, че ако не си платиш за урока, той е безсмислен.
                Въобще не говорим за това. Уроците са си уроци, който си има брада да си търси гребенче ...Говорим за това как да се появи нещо, като от клипа в първи пост у нас, и как е най-добре да изглежда.

Първоначално публикуван от barni7 Преглед на мнение
                На мене идеята ми се струва доста добра.Ако с нещо мога да помогна,казвай те кога да идвам.И без това ми дотегна да си седя в къщи (а и вече мога да ходя).
                Чудесно, ето още един, който вижда смисъл ...

Първоначално публикуван от ЗМЕЙ Преглед на мнение
                ... накрая все някой плаща сметката. ..не намирам причина да се прави,..
                Сигурно накрая или в началото някой плаща някаква сметка. Когато не е голяма, никой не отваря дума...

Вижте мога да напиша трактат на произволна тема, затова как никога, никъде, нищо не може и няма да се случи. Колко е безсмислено, глупаво, несъстоятелно и т.н. Как не се прави така, щото ...Мога и да се ебавам, с който си искам. Абе вярвайте ми мога да бъда много добър деконструктивист. И аз съм българче.

Змей ти си правил нещо. По нагоре писах, ако ти се занимава-помагай. Ако не или не си спомняш-недей.

Вижте, тая работа не е на живот и смърт. Предложението е за да си правим кефа. Обаче предвид очевидната необходимост по нашите земи всеки "проект" да устои на първоначални няколко етапа в духа на "това са глупости" и този не прави изключение.
                ______2
                Е = MZ

Коментар

С удоволствие бих помогнал.
                  "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Малеее, много пишете бе!

Вие ме впрегнахте в тези състезания и сега няма измъкване. Имам си мотор за състезания и той е Хузаберг. Адвенчъра-а е за разходки.

Най удобно на всички от София мисля че е мотописта. Факт е че голям и скъп мотор не е подходящ за експерименти, но при липса на друг и такъв става. Просто леко и внимателно, без да се хвърляте в джаза с главата напред.

Който има възможност наистина да използва услугите на www.balkansorangeadventures.com или да вземе от приятел по-лек мотор, защото с него ще се научи по-бързо и по безболезнено.

Коментар

Имам предложение.
                      Около Варна знам доста места точно за трениране - пясък на плажа да искаш, чакъл ще намерим, с калта лятото е малко по-трудно.
                      Имам тежък струг и лек мотор. Лекия мога да го предоставя за тренировки.
                      Идеята е следната: закарваме всички мотори на трасето, минава се първо с лекия, докато се отработи техниката, после с тежкия.
                      Моят опит е такъв. Честно казано с тежкия вече минавам почти от там, откъдето и с лекия съм минавал. Само че по-бавно.
                      А в началото спирахме да правим клипчета на всяка по-голяма локва
                      Няма нужда да се строи специално трасе.
                      Например, тук има крос писта, през едно село има и пясъчна. Между двете - офроуд, разбира се.
                      Димо, лятото като идваш, да не забравиш да си вземеш и рошавите галошки, обещавам приятни и полезни емоции.

Коментар

Иване предложението е страхотно, ама май "ударната" група е по-близо до София.
                        Димо мисля че за сега хората "за" са повечето от тези "вие сте изкукали"
                        Аз също съм за, само ми трябват ролбари че тез пластмаси много крехки ми се струват, рошави гуми ама на сухо и с тези става иии най-важното да съм си в София.

Коментар

Мисля че ако правим някакво трасе,трябва да опитаме така да го направим,че да е интересно и на новобранци и на вече напреднали.
                          Примерно една "рулетка",ако се минава бавно може да се учиш как да преодоляваш спускане и изкачване.Пък за напреднали те вече ще бъде съвсем друго.

Коментар

Много ми е интересно да видя как някой минава рулетка с тежко ендуро

Коментар

Първоначално публикуван от Gichev Преглед на мнение
                              Много ми е интересно да видя как някой минава рулетка с тежко ендуро
                              Абе някой сигурно може, ама не го познаваме

Идеята според мен е за хора които не са стъпвали на черно или се чувстват много несигурни. Напредналите могат да си карат където си искат!

Коментар

Пу да му се невиди тамън мислех да се закълна, че само ти ще захапеш предизвикателството...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X