Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ИТАЛИЯ 2009

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: ИТАЛИЯ 2009

Янко, тъкмо си мислех да те попитам, дали няма да ни черпиш с "по едно малко"... за десерт, както казва Димо, и ти вече си ни налял голямо. Прекрасни снимки!
    Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
    Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Благодаря !
      Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

И аз,
        особенно за лицата...

Коментар

Знам ,че пътеписа стана малко дълъг ,но.... Снимките са ми хиляди .Виновна е голямата карта на фотоапарата .Надявам се и да съм бил полезен с информация. Ако има питания....
          Живот и здраве ,септември ще пиша и за Гърция (Санторини,Крит...) .
          PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
          КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
          0899187766

Коментар

Благодаря ! Страхотно
            878511557

Коментар

И аз ви благодаря ,че не ме .... за разточителното писане .Радвам се ,че снимките са ви допаднали.
              0899187766

Коментар

Страхотен пътепис
                Върнах се по местата, по които съм бил преди години....Благодаря!
                Per aspera ad astra.

Коментар

Сърдечно благодаря за прекрасния пътепис! И за още по-прекрасните снимки. Италия ми е любимата държава. Била съм там 4 пъти и искам още и още. Тук видях неща, покрай които съм минала, и не съм ги забелязала - за което отново благодаря.
                  Изобщо вашата Италия ми хареса много - независимо от мръсотията, негрите и всичко останало, което на теб не ти е харесало. За мен това е част от чара й. Като ми домъчнее за там, вече просто ще си отварям пътеписа ви

Коментар

Италия си ми хареса ,такава ,каквато я видях - истинската ,а не само за туристите .А мръсотията ме накара да се чувствам горд ,че ние чак такава нямаме... .
                    0899187766

Коментар

Първоначално публикуван от churov Преглед на мнение
                      Италия си ми хареса ,такава ,каквато я видях - истинската ,а не само за туристите .А мръсотията ме накара да се чувствам горд ,че ние чак такава нямаме... .

Срамна работа,ама да ти кажа чак сега намирам малко повече време(докато разпускаме в Котор),да прочета това от Италия,което сте видяли.Очарован съм от предложението за Сан Джимияни....благодаря,следващият път непременно ще си остава време за това магнетично място.Подобни красоти ще видиш и в Сицилия,така,че не я отхвърляй,като вариянт.За съжаление аз мога да кажа само за изтоната и част,но времето е пред нас,ще я "опоскаме"цялата.
                      Благодаря още веднъж за страхотния разказ и впечатляващите кадри,с пожелания за много такива пътеписи и снимки разбира се.

Поздрави,
                      търся си подписа....

Коментар

Мони , Сан джимияно ще го посетя пак -това е сигурно . Сицилия влизаше само в предварителните ни планове ,но липсата на време я остави за следващия път .Жена ми каза ,,искам в Сицилия ,само не и през Неапол'' . Ако знаеш какви завиждам за пътешествието на север ,а и заради вас жената ме накара да се загледам и по тежко ендуро и сега разглеждаме сайтове....
                        Ако сте в КОТОР отидете в ресторантчето Tiha nochu’’ (N42 26.647 E18 45.846 ) всичко е много вкусно и количествено - Приятна почивка. Пък ,ако идвате и към нашето море се обадете
                        0899187766

Коментар

Първоначално публикуван от churov Преглед на мнение
                          Мони , Сан джимияно ще го посетя пак -това е сигурно . Сицилия влизаше само в предварителните ни планове ,но липсата на време я остави за следващия път .Жена ми каза ,,искам в Сицилия ,само не и през Неапол'' . Ако знаеш какви завиждам за пътешествието на север ,а и заради вас жената ме накара да се загледам и по тежко ендуро и сега разглеждаме сайтове....
                          Ако сте в КОТОР отидете в ресторантчето Tiha nochu’’ (N42 26.647 E18 45.846 ) всичко е много вкусно и количествено - Приятна почивка. Пък ,ако идвате и към нашето море се обадете
                          Янко,
                          Живот и здраве планувам едно посещение до Димо в Балчик....,надявам се да се видим на по....нещо си за пиене и ще разправям много за магнетичния север.
                          Относно тежкото ендуро...няма нищо по-добро от него за дълъг път,че дори и за по-лек оффроуд,не че чопърите не стават за дълго,та хората с тях правят околосветски пътешествия...,но тежкото ендуро означава свобода,свобода да избириш между черно и асфалт.Желая ти късмет с избора на такава машина,а тук доста хора от нас могат да ти бъдат от полза.
                          Сицилия.....нещо значително по-различно от Италия,не само като атмосфера,но и като нрави човешки дори,не знам.... аз като цяло си падам по по-дивотия(не,че Сицилия е дивотия,но е различна),именно и затова съм впечатлен от места,които аз наричам "нищото"(Скандинавия).....пожелавам това приключение на всеки моторист.......

Поздрави,
                          П.П. Чакам колегите от БГ да дойдат днес и довечера ще пробваме "Тиха Ночу".....Благодаря за координатите!!!!
                          търся си подписа....

Коментар

Еиии тия снимки радват! Какви красоти какво чудо! Какво преживяване...еее супер,хора завиждам ви,как искам и аз да ида там са....тц тц! Браво! Страхотно сте си изкарали и страхотни снимки!

Коментар

Чудесно е, че попаднах на пътепис от любимата ми Италия. Възхитен съм от смелостта ви да направите този тур с мотоциклет,
                              което аз лично считам за геройство.
                              Снимките са направо приказни и с голямо настроение ги разглеждах.
                              С този хъс който имате семейството, ви пожелавам скоро пак да направите пътешествие в Италия, защото колкото и пъти да посещаваме тая приказна страна, чудесиите в нея нямат свършване.
                              Благодаря за удоволствието.

Коментар

Сега седнах на спокойствие да изчета пътеписа - върнахте ме на много места, където съм бил и ми показахте много нови!
                                Огромно БЛАГОДАРЯ!
                                Per aspera ad astra.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X