Обява

Свий
Няма добавени обяви.

През Италия и Швейцария към Гросглокнер или дотам и обратно :)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: През Италия и Швейцария към Гросглокнер или дотам и обратно

Здравей,
    хубаво пътешествие си направил. По повод на багажните рамена за куфара на мотора искам да те попитам дали мога да взема геометричните размери на едни планки ( оградил съм ги с червено на приложената снимка ). Купих рамената втора ръка, но към тях няма въпросните планки.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:K3400-1.jpg
Прегледи:1
Размер:142.4 КБ
ID:5253172

Коментар

Първоначално публикуван от Ivo_MP Преглед на мнение
      Здравей,
      хубаво пътешествие си направил. По повод на багажните рамена за куфара на мотора искам да те попитам дали мога да взема геометричните размери на едни планки ( оградил съм ги с червено на приложената снимка ). Купих рамената втора ръка, но към тях няма въпросните планки.

[ATTACH=CONFIG]300389[/ATTACH]
      Здрасти, няма проблем, но няма как да стане веднага. Честно казано нямам никакво време в момента да се занимавам с мотора. След месец-два планирам сваляне на опашката и пластмасите и тогава не е проблем да се уговорим да дойдеш и да вземеш размерите на планките. Вече не помня как беше монтажа, но може и да ги сваля и да си ги измериш по-удобно. Ако не ти е спешно - ще го направим така, за по-скоро мога да се опитам, но не мога да обещая, че ще стане.
      Човекът е човек, когато е на път...

Коментар

Не е спешно разбира се, когато разглобиш опашката ще мина само да ги измеря набързо без много да те ангажирам. Предполагам, че машината е в София, за по-голямо удобство ако искаш ми остави твой телефон за конктакти.
        Поздрави.

Коментар

супер преход си направил
          Последно редактирано от boiko73; 19-03-11, 08:02.

Коментар

браво пич хубав тур си завъртял
            Мъжете не порастват само сменят ИГРАЧКИТЕ.
            HONDA VARADERO 1000

Коментар

Поздрави за хубавия пътепис.
              Имам въпрос относно "ветро защитното стъкло", карам същия мотор но съм с оригиналното, по-ниско стъкло.
              Ако може да споделиш лични наблюдения ако си карал с по-ниското сравнено с твоето в момента?
              Има ли смисъл да купувам по-високото и ако си спомняш цена и от къде си го поръчвал?

Коментар

Първоначално публикуван от toni2900 Преглед на мнение
                Поздрави за хубавия пътепис.
                Имам въпрос относно "ветро защитното стъкло", карам същия мотор но съм с оригиналното, по-ниско стъкло.
                Ако може да споделиш лични наблюдения ако си карал с по-ниското сравнено с твоето в момента?
                Има ли смисъл да купувам по-високото и ако си спомняш цена и от къде си го поръчвал?
                Определено има смисъл от по-високо стъкло.
                Карал съм с оригиналното и вятърът блъска много повече.
                С по-високото ми духа само на горната част на раменете и е много по-комфортно.
                Имам обаче забележки към него, завихря малко тъпо въздуха точно към каската и самата тя стана доста шумна.
                Това би трябвало да зависи и от ръста, аз съм 1.80 висок.
                Моето е GIVI и го купих от http://www.motorbikesandparts.co.uk
                Гледам, че тук също има http://www.wemoto.com/bikes/Yamaha/FZS_600_Fazer/98-99/
                Човекът е човек, когато е на път...

Коментар

Браво!!! Много хубав пътепис....пожелавам ти още много такива разходки из...света

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X