Мисля, че това място е на 2-3 километра преди Ракитово. Мястото е гадно с мостче и завой. И аз съм се принуждавал да спирам рязко и внезапно там, защото за стеснението на моста има знаци. Мисля, че този, който идва от към Ракитово има знак и е с предимство там. Има си съответните знаци, но проблема е, че има лек завой, а също и много храсти, които пречат на видимостта, и ти го виждаш в последният момент, когато изскочи от завоя насрещното МПС, което е с предимство според знаците, а ти си вече точно пред моста и стесненият участък, и поради това си принуден много рязко, и веднага да скачаш здраво на спирачките... За това понякога изчакват и тези, които идват от към Ракитово, в предвид на ситуацията в момента, нищо, че са с предимство, според знаците...

Това място е типичен пример за неудачно обмислено и прекарано трасе, като в резултат на това е създадена конфликтна точка, на почти прав, и равен път. Българска му работа, дето се вика, но когато стане беля, никой няма да обвини тези, които са проектирали и прекарали точно от там, и по този начин пътя.
Оправяй се, Гошо и дано да не да не е нещо по-сериозна травмата!
Остави коментар: