Местото е уникално красиво. Мен лично тези места много ми харесват, а и сам ги гледал само по - филми. А, така като го видя от човек Българин, където е бил там - страшно много му(ти) завиждам човеко. Радвам се, че ги споделяш.
Всичко е колко странно, нищо общо със старите неща в България. Само машината е може би същата. Имам такава на село, баба ми е шиела разни неща на такъв вид машина. Механизъма се задейства от долу със крака/глезена/.
Винаги са ми били интересни къщички, за мен са прости и елементарни, но самата им визия е някак си... Красива.
Благодаря ти, че споделяш тези снимки с нас.
Всичко е колко странно, нищо общо със старите неща в България. Само машината е може би същата. Имам такава на село, баба ми е шиела разни неща на такъв вид машина. Механизъма се задейства от долу със крака/глезена/.
Винаги са ми били интересни къщички, за мен са прости и елементарни, но самата им визия е някак си... Красива.
Благодаря ти, че споделяш тези снимки с нас.
Благодаря колега--наистина ме учудва как всичко е запазено като се има предвид че тогава всичко е строено през ръка, за временно пребиваване.... Благодарение на поддръжката можем да разгледаме такива места и в наше време.
Последва и спиране до Placid Lake, доста голямо езеро в сравнение с другите и близо до курортното селище Seeley Lake.
Изгубихме Брайс и Джен след като потеглихме отново. Оказа се че Брайс си е изсипал багажа по пътя. Беше купил нова поставка за багаж от местен майстор, но се стопи от заглушителя... След лека паника и недоволстване от страна на Джен че седалката почна да и убива, подкарахме към Скритото езеро (Hidden Lake), където бяхме решили да опънем палатки за вечерта.
Брайс се кефи на удобството осигурено от надувния дюшек:
Аз се кефя че си имам столче
Езерото е зад мен. Имам хубави спомени--тук улових първата си пъстърва, когато се преместих в Монтана преди много години...
После дойде и приятелката на Чейс, Мегън. Тогава и двамата бяха на 19 години. Джен като видя Мегън, се наежи че била съвсем малка, и защо е тръгнала на мотор с Чейс... Казах и да се успокои--освен че се в един клас, и родителите им знаят че са двойка. Абе цирк в гората...
След около час неуспешен риболов, отново обърнахме внимание на огъня:
Коментар