Обява
Свий
Няма добавени обяви.
КОТОР 2009
Свий
X
-
До: КОТОР 2009
Аз ще пътувам, вероятно и Жоро / Trimata /.
За нас вероятно ще е по удобно да стартираме на 16 в 4 сутринта, тъй като караме на смени. Съответно и покриваме по- големи преходи.
И да ви настигнем след Ниш, заедно със утринното кафе.
Разбира се без ангажименти от страна на групата , да ни изчаква.
Този наш план търпи корекции, ако имате друго в предвид.Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения))
Коментар
-
ВАЖНО !!!
Вижте това:
http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...512#post795512
това ми обърква сметките. Общо взето, през Сърбия - Не.
Утре едва ли ще имат готовност застрахователите да ни преиздадат зелените карти.Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения))
Коментар
-
Моята зелена карта също е от старите със SCG. Има маршрут през Македония -/София-Скопие-Охрид-Елбасан-Тирана-Шкодер-Улцин-Бар-Котор/ общо от КПП след Кюстендил до Котор са 662 километра, а от София до Котор по този път - 771км и пътищата били добри. По-долу слагам трака за GPS. Много тъпа история и Илич май каза, че за мотор в Сърбия застраховката е 70 евро, защото толкова са му искали като се връщаше от Англия, ама той ще каже. Много тъпа история и ми писна от балканските глупости. Мисля, че вече не можем да сменим маршрута, защото няма време, но все пак нека всеки си каже мнението. Ако остане през Сърбия мен лично ще ме е яд за всяка стотинка, която оставя там. А другото лошо е, че новината няма как да се потвърди.Прикачени файлове
Коментар
-
Първоначално публикуван от sergej Преглед на мнениеНекой да се искаже и за мой Сплит положително
Сплит je врх!
Коментар
-
Бойко, Змея ти го е казал, но да попитам и аз, защо не можете да смените маршрута? Не ти ли се е случвало, дори по време на път, да променяш първоначално избрания?Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.
Коментар
-
Откъдето кажете, от там - проверих си Зелената карта и установих, че на нея е посочена "SRB", като под черта е посочено, че "Покритието, което осигуряват зелените карти, издадени за Сърбия, се отнасят за Република Черна Гора и географските райони на Сърбия, които са под контрола на правителството на Република Сърбия"
Полицата е издадена на 07.03.2009 год. от "Български имоти" чрез SDI - брокер /не им правя реклама, а споделям/.
Коментар
-
Сега проверих и аз случая с зелените карти и от ДЗИ (където е моята зелена карта) потвърдиха, че има сърбите не признават "старите" зелени карти, а "нови" такива никой застраховател няма за да издаде. Аз също като Бойко не искам да оставя и една стотинка в сърбия при това положение и може би няма да е лошо да сменим маршрута през Македония, въпреки, че за Албания моята зелена карта не важи и ще трябва на место да си купувам, доколкото разбрах така е при всички зелени карти издадени от български застрахователиHONDA CBF1000
Коментар
-
Точно така, 70 евро за ГО за сърбия - за 1 месец...
Аз лично нямам проблеми с промяна на маршрута. Така или иначе не обичам да планувам как и къде ще си изкарам.
Хммм.... сега като се замисля... има толкова много хора които по едни или други причини трябва да минат през Сърбия и да се "понаведат".
Ние имаме лукса да избираме! Аз лично бих избрал да пропуснем Сърбия за да не им пълним гушите още повече въпреки, че аз лично вече имам застраховка. Знам, капка в морето, но принципите са важни.You'll never find out - I got no key hole....
Коментар
-
Не изкарвайте хората толкова лоши - Черна гора е вече независима , законите трябва да се спазват , едва ли няма правно основание за това изискване . Друг е въпроса какъв е начина му на сервиране и ползване ... Моята карта е от няколко месеца(април) , но си е с надписа SRB , би трябвало застрахователните компании да имат готовност да реагират, със сигурност не се знае от вчера , и да ги подменят при искане. То по тая логика и тия в Черна гора може да им хрумне да се заяждат, че са писани със Сърбия...
Коментар
-
В крайна сметка "Български имоти" издават от новите зелени карти. Моята беше в ДЗИ и там също имат нови зелени карти. Понеже нямах време да ходя до офис на ДЗИ, отидох до офис на SDI и си направих втора Гражданска отговорност с нова зелена карта за 87 лева към Български имоти. Говорих и със Тони и той ще успее.
Така, че маршрута остава през Сърбия, още повече че няма как аз да взема решение за всички, а и така няма да се връщаме по същия път.
Айде до утре, че Мони вече е в КОТОР и било голяма жега.
Коментар
-
Ревизирам си поста от по-рано днес, има нови зелени карти включително и в ДЗИ, но само в централата (срещу Руската църква) могат да се преиздаде нова зелена карта срещу 5 лева. Важат и за Албания.
Утре ще мина да видя дали всичко ще е наред.HONDA CBF1000
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар